הסרת עברית

uye99

New member
הסרת עברית

התקנתי עברית של איירון, והעיברית הפוכה. הבנתי שצריך לשלם ואני לא מעוניין ומבחינתי לעבוד רק עם אנגלית. ניסיתי להסיר את התוכנה אך ללא הצלחה. דרך 1: התחל->setting->מערכת->language-> uninstall-> uninstall כותב לי:"failed to uninstall all components". דרך 2:כשאני עושה התחל->settings->מערכת->הסרת תוכניות->eyron הוא לא מצליח ואומר לי להסיר דרך הדרך הראשונה שניסיתי. מה עושים??

uye99

New member
זה מה שעשיתי אבל

זה לא הצליח (מה שכתבת "בדרך הראשונה")... מה אפשר לעשות?

BravoMan

Active member
HARD RESET

אל אף טענות שיש דרכים להסיר עברית בצורה מסודרת, האמת היא שהדרך היחידה להפטר ממנה במלואה היא HARD RESET. אין מה לעשות ככה זה כשמחליפים קבצי מערכת.

uye99

New member
מוזר אבל לא עובד לי hard reset

ניסיתי כל מיני דברים שאומרים: לחיצה עם העט על reset תוך כדי לחיצה על power, וגם לחיצה על שני הכפתורים הקיצוניים תוך כדי power או reset אבל שום דבר לא קורה (מקסימום soft reset לפעמים). א. איך עושים hard reset? ב. איך אני יודע מה סוג ה-iPAQ שלי? ג. למה צריך להיות אקרובט כדי להצליח לעשות hard reset בכל מיני דרכים שונות ומשונות?

amitp

New member
---->

א. תלוי בסוג הiPaq שלך ב. או שמסתכלים על הקופסה או Start > Settings > System > HP Asset viewer ג. כדי שלא תעשה HR במקרה. זה לא כיף כשזה קורה...

amitp

New member
--->

טעות בידך (כפי שכבר כתבתי והראתי מספר פעמים). בדיוק כפי שלא היתה בעיה להחליף את הקבצים בפעם הראשונה, בזמן התקנת העברית, כך גם אין בעיה להחליפם בהסרה.

zetatron

New member
הוא צודק - אי אפשר

קיימים קבצי מערכת שניתן להחליף אותם ואחרי SR הם יתחילו לרוץ. אבל לא ניתן להסיר אותם ובכך לגרום לשחזור הקבצים המקבילים מהROM. כך שיש הבדל בין שדרוג גרסה להסרה

amitp

New member
טעות בידכם

במידה ואותם הקבצים מופעלים לאחר SR הם פעלו ככל הנראה גם בעת התקנת העברית. בזמן הסרה ניתן להחליפם בעותק קודם שנשמר על ידי תוכנת ההתקנה. ובכל מקרה - עם עובדות קשה להתווכח - עד היום התקנתי והסרתי עשרות פעמים תמיכה עברית של EYRON, פאראגון ו-PDAC על עשרות רבות של מכשירים - מעולם לא נזקקתי לHR.

למעלה