הסרת סיסמא ועוד...

הסרת סיסמא ועוד...

כשפתחתי בתפוז, לפני כחודשיים את האלבום הצנוע שלי קבעתי סיסמא שהוצעה לי בשביל אלהים יודע למה, אין לי זכרון מהי הסיסמא ולמעשה אני רוצה לבטל את כל העניין של הסיסמא. איך עושים זאת? דבר נוסף, אם אני כבר כאן ברשותכם, האם יש אפשרות שבבלוג שלי יופיעו התמונות לפי הסדר שאני רוצה לקבוע?

Nimrod H

New member
אז ככה

אם אתה נכנס לאבלום שלך דרך היוזר שלך, אתה יכול לשנות את הסיסמא שמגנה על התמונות או על האלבום או לבטל אותה לחלוטין. בקשר לדסר הופעת התמונות בבלוג, כשאתה משלב את התמונות בבלוג שלך, אתה בהחלט יכול לקבוע איפה תופיע כל תמונה, אבל זה כבר קשור לאופן השימוש בממשק הבלוגיה. אבל בעיקרון כן בוודאי, אתה יכול להסתכל על הפוסט שכתבתי פעם על 'אירופה זה שם' בבלוג של הקומונות, שילבתי שם המון תמונות בסדר שאני קבעתי. בהצלחה.

אבל איך?

תודה על הנכונות לעזור, השאלה שלי היא איך אני מבטל את הסיסמא, כי לא מצאתי את הדרך. ואם תוכל להסביר לי גם איך מסדרים את התמונות בבלוג. אני מאד אשמח

Nimrod H

New member
הנה כך:

ראשית, בעניין הבלוג, עליך לפנות לפורום תמיכה בבלוגיה, שם אני מניח שישמחו לעזור לך. בנושא ביטול הסיסמא לאלבום הנה ההסבר: כשאתה הולך ל'אלבומים שלי' יש לך שורת פקדים מצד ימין כפי שמוצד בקובץ המצ"ב. כשאתה לוחץ על שתף אלבום אתה מגיע למסך שבו הזנת את הסיסמא, אם ברצונך לבטלה, אתה מוחק אותה מהתיבה ולוחץ עדכן ובכך היא למעשה מתבטלת, בנוסף, אם סימנת את האללבום כפרטי, אתה יכול לסמן אותו שוב כציבורי. בהצלחה.

למעלה