הסרת נקודת חן שטוחה

Lilith22

New member
הסרת נקודת חן שטוחה

יש לי נקודת חן שטוחה בכף היד שנורא מפריעה לי . הגעתי לרופאה - כירורגית פלסטית בכללית והיא פשוט עשתה ממני צחוק , אמרה שאני צריכה פסיכולוג ולא אותה . הנקודה מפריעה מבחינה אסתטית וניתן להבין היא לא קטנה 4 מ"מ בכף היד וזה נורא מציק בעין , אני אף מתביישת בה. לא יודעת אם מותר לה או אסור (היא הייתה ממש מגעילה בלי שום סיבה) היא אמרה שלא רוצה לנתח אותי ! אז כנראה שלא אוכל לעשות זאת דרך המרפאה , האם אוכל להוריד אותה בניתוח במרפאות אסתטיות ? כדאי ? זה באמת נורא מפריע , אני לוקחת בחשבון שתהיה צלקת ואין לי בעיה כל עוד היא לא תהיה גדולה מידי או גסה מידי. אני מעדיפה צלק על פני הנקודה , ניתן להסיר אותה והיכן ? תודה :)

Lilith22

New member
ניגשתי לרופא עור

הוא אמר שהוא לא ממליץ כי תישאר צלקת , אבל אם אני עדיין מתעקשת ואין לי בעיה עם הצלקת שאגש לכירורגיה הפלסטית , עשיתי זאת והיא דחתה אותי בלי שום סיבה אני מודעת לעניין הצלקת , זה לא שיגעון זמני על נקודה זה מפריע לי כבר הרבה מאוד זמן יותר משנה. יש לי נקודות חן והן לא מפריעות לי ואני לא רוצה להסיר אותן בגלל שאני לא רוצה את הצלקת ,אסל ספציפית זאת אני רוצה להסיר ומודעת לצלקת והקדשתי הרבה זמן מחשבה (יותר משנה) והיא עדיין מאוד מפריעה . אני לא מכירה רופאים פרטיים , אתה יכול להמליץ ?

הכללית

New member
שלום Lilith22

צר לי לשמוע את הדברים. אשמח להפנותך לנציג קשרי לקוחות בכיר אשר ישוחח איתך על הנושא וינסה לסייע. אנא שלחי את פרטייך ופרטי המקרה למייל: http://twisted.co.il/2009/clalit/CustomerService/ ונציג יחזור אלייך בהקדם האפשרי. רק בריאות, קרן, נציגת כללית

Lilith22

New member
תודה רבה , השארתי את הפרטים

האם אפשר להסיר נקודת חן שטוחה בכללית ? לא קיבלתי מענה על כך למרות שהתעקשתי עד שסילקה אותי פשוט מהחדר , לא ברור לי על מה אולי כי אני "מבזבזת" לה את הזמן אבל רופא העור אמר לי שניתן לעשות זאת בכירורגיה הפלסטית,אך זה יהיה כרוך בצלקת שאליה אני מוכנה (הקדשתי לזה קרוב לשנה מחשבה לראות אם במשך הזמן זה מפריע לי ואכן זה מפריע כל יום) וממנה לא קיבלתי תשובה ברורה - כן או לא כל מה שהיא אמרה שזה ישאיר צלקת והראתה לי צלקת שלה יש ואמרתי לה כי אני מוכנה לצלקת והיא המשיכה להתנצח איתי כמובן שלא ארצה להיות מטופלת על ידה בעתיד, ולאחר היחס המשפיל לא זכיתי לתשובה ועוד שילמתי כסף עבור הפגישה הזאת שהשאירה אותי מושפלת ואת אימי בשוק מהיחס.

למעלה