הסרת משקפים בליזר

נעיתה

New member
הסרת משקפים בליזר

מי שמעה, עשתה? המלצות? בא לי יאללה כמה בא לי, אשמח לשמוע קצת מנסיון

תמי ס

New member
תגידי - את 'פגרת?

סיפרתי לך שעשיתי!!! לפני כמעט 9 שנים. דברי איתי כפרה..

דנימר

New member
אני, בנובמבר האחרון

ממליצה זה אנדרסטייטמנט. השיפור באיכות החיים הוא לא יתואר. ממליצה מאד מאד על הרופא שליווה אותי.

zofo

New member
אני, לפני כמעט חמש שנים

"בעיניים", ממליצה מאוד! אם את רוצה עוד פרטים בשמחה!

דנימר

New member
ד"ר גיא קלינמן

מהדסה אופטימל. מעולה. ולקראת הקיץ הבא אני בטוח מרימה את הציצי.

נייטי

New member
יבוא יום וגם אני אעשה את הניתוח הזה

ביחד עם ניתוח הציצי. כשיהיה לי מספיק כסף, זה הדבר הראשון שאפרגן לעצמי.

נעיתה

New member
יבוא יום כפרה

ואם על הדרך אוכל לקבל הפרשה מכיוון הציצי שלך לכיוון הציצי שלי אוהב אותך אהבת עולם

נעיתה

New member
דברו עוד יא קמצניות

איפה? מי המנתח? כמה עלה? החלמה? איזה שיטה בחרתן? תודה, שלום

sarity33

New member
גיסי עשה ניתוח כזה

הפרטים יהיו בידי עוד חצי שעה בערך כשהוא יחזור אלי טלפונית. אני יודעת שהוא נותח אצל משהו שידוע כמומחה בתחום.

sarity33

New member
והנה הפרטים

המנתח - פרופ' קרמר (ממליץ בחום עליו ורק עליו) מהמרפאה של ד"ר לוינגר. החלמה - בדר"כ מדובר על שבוע-שבועיים. אצלו ההחלמה הייתה תוך יומיים ללא גירויים ודלקות. עשה את הניתוח לפני 5 שנים - עלה 12000 ש"ח. הוא יודע שב- CARE בסביבות 5000-6000 ש"ח ובעיניים - כ - 8000 ש"ח. אם תגיעי באמצעות גיסי תהיה לך גם הנחה של 15%. אם את רוצה לשוחח איתו שלחי מסר ואקשר ביניכם. שיהיה בהצלחה!!!

לא יודעת כלום על לייזר ועיניים...

אבל כדאי שאשמור לי את הפרטים ...כי העין שלי מה זה רואה מטושטש, וכבר עבר שבוע ויותר, וזה לא לגמרי מסתדר.... אז אולי עוד ניפגש באיזה תור לאיזה רופא עיניים. מי יודע... מגובה של ג'ירף אפשר לראות אפילו את הגשם לפני שהוא יורד...
(אין אייקון של ג'ירפה...)

לא צריך אייקון מתאים.

ככה זה בהריון כאן בספארי - לא חשוב איזו חיה את, עד סוף ההיריון האייקון של הפרה הכי יתאים לך... (הזברה, שניסתה ללבוש כל מיני בגדים מאז הלידה, ובסוף נשארה בפיז'מה)

'עיניים' בירושלים

גם הבעל וגם 2 חברות עשו. מה שאני זוכרת מהתחקיר שעשינו אז, שכדאי לבדוק טוב טוב איזה משתי השיטות המקובלות יותר מתאים ספציפית לך. הבעל לדוגמא, עשה בשיטה שנחשבת פחות חדשנית/יותר שמרנית כי זה יותר התאים לו לפרופיל של תיקון הראייה הנדרש. צריך לקחת בחשבון יומיים של ראיה מוגבלת, ובעיקר חשוב לזכור שלוקח זמן לראיית הלילה להסתדר - אפילו כמה חודשים. בהצלחה!!!!!!!!!!!

meytall0

New member
עשיתי לפני 8 שנים במכון CARE

אבל לא כ"כ מוצלח... הראיה מטושטשת. אבל עדיין יותר טוב מאשר הסירבול של המשקפיים. יש לי מספר 1 וצילינדר מהניתוח. עקרונית הובטח לי שיש אחריות ל-10 שנים, וניתוח חוזר בחינם, אבל הבעיה שאין לי שמץ של מושג היכן הקבלה על התשלום. אחרי הלידה בע"ה אפנה לבדוק אם אוכל לעשות ניתוח חוזר. עלה לי 6,500 במזומן. בהצלחה. מיטל

מנצלשת - תודה על המנשא

פגשתי סוףסוף את הקישואית והיא העבירה לי את המנשא. בדיוק בזמן כי הגב כבר נשבר... תודה גדולה (-: מבטיחה לשמור עליו ולהחזיר בריא ושלם

למעלה