הסרת מסגרת מפדאל EGG BEATER

hindeer

New member
הסרת מסגרת מפדאל EGG BEATER

האם אפשר להסיר את המסגרת של פדאל אג-ביטר מסוג קֶנדי כדי להפוך אותו לגירסה הבסיסית ללא המסגרת?

לדעתי לא...

תפתח את הבורג השחור בעזרת מברג שטוח שלוף את כל הציר ובחן בעצמך... במקביל, שלח מייל ל CRANCK BROTHERS ותקבל תשובה ממקור ראשון...

hindeer

New member
קודם כל תפתחי..

ובאמת שלחתי להם מייל... אולי אתה יודע אם הם רגישים יותר לבוץ בגלל המסגרת?

יש לי אותם כשנה...

אין שום בעיה איתם בבוץ המרחק בין המסגרת למשטח מספיק גדול כדי שבוץ לא יתפס בגדול ממליץ להשאיר את המסגרת

etal2

New member
לא הייתי דואג

בוץ לא ישפיע של הפדלים האלה עם או בלי מסגרת. אני מעריך שהם לא תוכננו כך שניתן יהיה להשתמש בהם בלי המסגרת אבל אם כבר למה היא מפריעה לך?

hindeer

New member
לא ממש מפריעה ..פשוט

הסיבה העיקרית להחלפת הפדאלים היא הבוץ בחורף והתוכנית המקורית הייתה ללכת על האג ביטר הרגילים (בלי מסגרת) ויהיה מצחיק
או
אם בסוף הם לא ימלאו את מטרתם... יש לי הזדמנות לקנות כאלו דנדשים ממישהו שלא השתמש בהם בכלל...אז יש כאן שיקול של מציאה טובה במחיר חביב...

שיטה לפרוק המסגרת

היא לדפוק עליה עם פטיש 5 קילו.
וברצינות: אחרי ניסיון של שנה וחצי עם האג-ביטר אני יכול לסכם שהרעיון נחמד אבל הביצוע כושל. זה פדל הכי קל שיש אבל הוא סובל ממייסבים מחורבנים ונטיה לשחרור לא רצוני אחרי שימוש של כשנה. הפדלים של שימנו מהשנתיים האחרונות עובדים מצויין עם בוץ והרבה יותר אמינים. ה 540 נותנים תמורה מצוינת לכסף ואם בא לך באמת להתפנק אז לכי על הXTR

OmerAloni

New member
מחזק

יש לי שני זוגות, האחד עם ה-540 ועוד זוג עם הדגם המקביל ל-520 מלפני 10 שנים. פדל שמחזיק מעמד 10 שנים, הוא פדל אמין ביותר. ברור שיש קצת חלודה על הקפיץ, אבל המנגנון עובד בצורה מושלמת. הם עברו בוץ, חול, מים, גשם, נפילות ומכות מכל הכיוונים- ועדיין עובדים. על ה-540 אני רוכב רק כמה חודשים, אבל מאמין שאיתם זה יהיה אותו דבר.

מוכן לתרום את ה 540 שלי במתנה

אני רוכב כבר כשנה עם דגם ה CANDY-C לאחר שהתאכזבתי קשות מהם (ויעידו על כך מספר צלקות בגוף לאחר שלא הצלחתי להשתחרר מהם בזמן - וכן, הם היו מכוונות לשחרור מהיר) לגבי ה קרנק ברודרס, אין שום בעיה עם המיסבים למעט תחזוקה פעם בכמה חודשים של גירוז פנים הפדל (עניין של 2 דקות עבודה) מבחינת רכיבה בתנאי בוץ, ומהירות התנתקות - ה CANDY-C פשוט עושים בי"ס לדגם ה 540 של שימנו לא הייתי חוזר לרכב עליהם גם תמורת תשלום חודשי קבוע...

hindeer

New member
בואנה...בילבלתם אותי....

דניאל - ממי התאכזבת בדיוק משימאנו או מקנדי? האם יתכן שהאג ביטר הבסיסיים טובים יותר?

OmerAloni

New member
נראה לי שהוא מאוכזב מה-540...

בכל מקרה, נראה שמה שמחזיק את המנגנון במקום זו המסגרת, כך שלא נראה לי שפירוק יעבוד כאן. תסתכלי על התמונה של האגביטר ותראי שהמנגנון שם מקובע בצורה אחרת.

bonanai

New member
אפשר להתנדב לקבל את ה 540 שלך?

אני כרגע עם NO NAME שמנהלים איתי משא ומתן בכל פעם שאני מנסה להשתחרר...

eylonsa

New member
כדאי לך לשקול גם את

atac של time אמנם מחירם בארץ גבוה אך ניתן להביא דרך ebay במחיר אטרקטיבי. המנגנון עובד על אותו עיקרון של המקציפים. אני וכמה מעמיתי רוכבים עליהם כבר זמן רב ומרוצים עד הגג. הערה נוספת לעניין המיסבים. גם אם מיסב "הלך", זה לא סוף העולם וחבל לשלם הון על החלפתו לחדש אצל היבואן. הולכים לחנות, קונים מיסב (היקרים ביניהם יגיעו ל30-50 ש"ח) והופה, יש לך פדל חדש!

למעלה