הסרת כרטיס מ-Google wallet

AD HOC

New member
הסרת כרטיס מ-Google wallet

רכשתי עבור הטף אפליקציה בתשלום לטאבלט שלהם.
חשבון המייל הוא שלהם - כרטיס האשראי הוא שלי.
אני לא רוצה שהכרטיס ישאר ב-google wallet שלהם כדי שלא ירכשו בטעות (או שלא בטעות) אפליקציות בתשלום בפליי (כמו הסיפור ההוא על הילד שקנה אפליקציות באלפי שקלים וההורים שלו תבעו את אפל או משהו כזה).
כשנכנסתי לארנגוגל במחשב וניסיתי להסיר את הכרטיס, קיבלתי הודעה ש-The following transactions will be affected by removing this credit card עם שם האפליקציה שנקנתה היום.

למה הכוונה? האפליקציה תוסר והעיסקה תבוטל? עברו כבר יותר מ-10 דקות מאז שהאפליקציה נקנתה.

האם יש דרך להסיר את הכרטיס מהארנק ולשמור על האפליקציה שנקנתה?

תודה!

AD HOC

New member
נכנסים לגוגל wallet בדפדפן במחשב

מקישים את פרטי הג'ימייל הקשור לארנק, הולכים ל-payment methods ושם יש אפשרות להסיר את הכרטיס

BobboVilla

New member
אני חושב שזמן ה-Refund הוא רבע שעה

מכיוון שכבר עבר הזמן, תנסי שוב להסיר את הכרטיס ותראי האם הוא נותן את אותה הודעה.

AD HOC

New member
עדיין אותה הודעה

AD HOC

New member
בגוגל???

הסתכלתי עכשיו בפרטי המכירה וראיתי שעדיין רשום - Pending למרות שהאפליקציה נרכשה והופעלה כבר לפני כמה שעות.
אני אבדוק מחר שוב - ממילא הטף לא יתקרבו לטאבלט עד אחרי בי"ס מחר.

xicod

New member
כן, בגוגל

דיברתי כבר עם שירות הלקוחות שלהם כשלא הצלחתי לקבל refund לאפליקציה למרות שלא עברה רבע שעה.
דיבר איתי מישהו באנגלית (לא נשמע הודי) ובסוף אחרי בירור של כמה פרטים זיכה אותי על הקניה.

https://support.google.com/googleplay/?hl=en
ללחוץ על Contact us (אני מניח שזה זה. האתר השתנה מאז שהשתמשתי בו)

אז לא צריך להשמיץ לפני שמנסים.

AD HOC

New member
כתבתי מנסיון עבר.... ולא רק שלי

אבל אולי דברים משתנים עם הזמן (הנסיון שלי ושל אחרים שאני מכירה לא היה קשור לסלולר אלא לשירותים אחרים של גוגל).
שמחה לשמוע שאפשר כיום לדבר אתם.

AD HOC

New member
מצריכות סיסמא לחשבון הג'ימייל

אבל כיוון שזה חשבון הג'ימייל של הטף מטבע הדברים הסיסמא ידועה להם.

נכנסתי עכשיו שוב לארנקגוגל - העסקה הופיעה כ-completed סוף סוף ומחקתי את הכרטיס בלי בעיה.

למעלה