הסרת טרוג'ן....

agnostic

New member
הסרת טרוג'ן....

יש לי התראה של trojan.backdoor , אני מריץ נורתון, אבל התוכנה לא מצליחה למחוק אותו. כשאני מנסה להפעיל את xp על safe mode המחשב נתקע באמצע... יש עוד דרכים למחיקת הטרוג'ן, לפני שאני מפרמט את ההרד דיסק? הוא כרגע נמצא בfile : svcpack.exe

agnostic

New member
טוב, לא ממש הצלחתי...

ה safe mode נתקע שוב ושוב. ניסיתי לרפא את הווינדוס עם הדיסק המקורי, ללא הצלחה : "windows can't run setup on safe mode" ולבסוף לא הייתה לי ברירה, אלא לפרמט... לא הייתי מוכן שישתמשו במחשב שלי להתקפה על מישהו/משהו...

uzi2

Active member
נסה

להכנס לרשימת התהליכים/השרותים שרצים על המחשב, דרך הקשה של ctrl-shift-esc ואז לאתר את המשימה שיש לה את השם של הקובץ המדובר, לסמן אותה, ולבקש הפסקת משימה, ואז אחרי שהמשימה "הטרויאנית" הופקה, להריץ שוב את האנטיוירוס, ולנסות שוב לנקות.

agnostic

New member
ניסיתי גם את זה...

בכל מקרה כבר נפטרתי ממנו בדרך הישנה.... פירמוט...

dodoCom1

New member
לא היה לך סיכוי בכלל למחוק==>

למחוק את הוירוס הנ"ל בגלל שהוא נכנס לגרעין מערכת ההפעלה, כלומר הוירוס הדביק קבצים חשובים של מערכת ההפעלה ובגלל השינוי הזה לא ניתן היה פשוט לשנות את הקוד הקובץ חזרה.

dodoCom1

New member
אין צורך לנקות דרך האנטיוירוס===>

צריך פשוט למצוא את הקובץ SVCPACK.EXE (fakesvc.C.2) ופשוט למחוק אותו ואחרי וכך היה ניתן לתקן בלי למחוק את המחשב

agnostic

New member
כן , אבל ניסיתי למחוק אותו ידנית

ולא היה ניתן למחוק אותו...

dodoCom1

New member
דרך דיסקט SYSTEM של מע' הפעלה

כלומר בכונן \:a שלך ושם דרך תוכנית norton nc פשוטה ניתן למחוק את הקובץ הנ"ל. מצא את הקובץ הנגוע בספריה ומחק את הקובץ דרך F8.

agnostic

New member
תודה , זה משהו שלא ניסיתי :)

בפעם הבאה , ששנקווה שלא תגיע במהרה..

למעלה