הסרת ויסטה

מטאור2001

New member
הסרת ויסטה

חבר שלי ביקש שאני אסיר לו ויסטה שמותקנת על המחשב הנייד ואתקין לו XP (חוקי - במבצע הסתדרות המורים) איך אפשר לעשות הסרה? דבר שני - מדובר במחשב של LG. מישהו יודע אם קיימת אצלם ספריית שיחזור למערכת ההפעלה שצריך לנקות אותה ושים בה IMAGE מתוקן של הדיסק? דבר שלישי - יש איזו בעיית תאימות עם דרייברים? אין לי מושג מה הדגם אבל מדובר במחשב של LG שנקנה בארץ. תודה נתנאל

Y. Welis

New member
ניתן להתקין XP אבל רק בפירמוט

לא ניתן 'להסיר' את ויסטה. האופציה ליצור אימאג' ל-XP לא נתמכת ע"י LG, עד כמה שידוע לי (רק בלנובו יש אפשרות). ניתן ליצור עם תוכנה חיצונית כמו אקרוניס אימאג' במחיצה נסתרת. התוצאה תהיה בעיקרון זהה. הדרייברים תלויים בדגם. בדוק באתר של LG.

מטאור2001

New member
איך מתבצע פירמוט של הויסטה?

כונן C - אתחול? או משהו יותר מסובך? ומיד אחרי זה אפשר להתקין XP? תודה

מטאור2001

New member
עידכון...

ניסיתי לפרמט את המחשב - בSAFE MODE, דרך הויסטה (גם דרך ניהול מחשב),] ניסיתי להתקין XP (ולפרמט דרך זה הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח - מה עושים?

Y. Welis

New member
הדיסק מוגדר כ-SATA?

אם כן, הגדר אותו בביוס שיהיה תואם. השאלה אם אתה צריך את הויסטה בכלל.

Jan22

New member
פירמוט לא פעולה מורכבת

כאשר אתה מריץ את ההתקנה של XP ,יש לך אופציה של פירמוט ההארדיסק טרם ההתקנה. תכניס את הדיסק של XP לכונן ותריץ את ההתקנה ...תגיע למסך הראשי ותעשה OKAY איפה שצריך...בהמשך אתה תיתקל באופציה ששואלת אותך ''האם אתה מעוניין לפרמט את הכונן?'' .אפשר לעשות פרמוט מהיר ואפשר לעשות פירמוט רגיל. *בנוגע לדרייברים לאחר ההתקנה ,אתה פשוט נכנס לאתר היצרן {LG} ומבצע התקנה ONLINE. כל חברה כמעט מאפשרת כיום את הפעולה הזו. אתה לא יודע מהו הדגם של הנייד ? בתחתית של הנייד אתה יכול למצוא את הקוד שלו ולהריץ עליו חיפוש. כמו כן , גם על הנייד עצמו {על המסך} אמור להופיע הקוד/שם הדגם.

r a a a n

New member
כשאני פירמטתי את המחשב נייד שלי...

וניסיתי להחליף לאקס פ אז זה חוסם בתוך הויסטה... אבל אפשר לשנות את הBIOS שזה יפעיל בפתיחה של המחשב את הדיסק של האקס פי ואז לוחצים על אפ משהו בפתיחה של המחשב וזה מפעיל את הדיסק ומפה ההתקנה ממש פשוטה.. מוחקים את הדיסק....................ומפה אתם יודעים...

למעלה