מ מ י י ק י 39 New member 13/7/08 #15 חנינה ליאלי וכמה שיותר מהר../images/Emo6.gif אחרת אצתרך לסבול או מיכל לבדי, ולא אצליח לשאת בנטל
ד דלמטית New member 14/7/08 #18 זאת הייתה מיכל ?????????? חחחחחחחח חשבתי שבקשתם לחסום אותה לצמיתות.. אבל עדיין לומר דבר שכזה ועוד בכללי במציאות שבה אחת ל10 עוברת הטרדה כלשהי ולא משנה אם זה מילולי או פיזי אם זה במשפחה או בעבודה- זה לא לעניין.
זאת הייתה מיכל ?????????? חחחחחחחח חשבתי שבקשתם לחסום אותה לצמיתות.. אבל עדיין לומר דבר שכזה ועוד בכללי במציאות שבה אחת ל10 עוברת הטרדה כלשהי ולא משנה אם זה מילולי או פיזי אם זה במשפחה או בעבודה- זה לא לעניין.
ח חתולהה New member 14/7/08 #23 דלמע מיכל עדיין לא התלוננה, אבל תהיי אופטימית היא החליטה אתמול להתלונן נגד יאלי ונגדי חחחחחחחח
ד דלמטית New member 14/7/08 #27 מהההההההההההההההההההההההההההה אם זה רק נגד שניכם זה מאוד פוגע כי זה גורם לי להבין שאני בקושי בצאט. אז.. אני אכנס מעכשיו עד סוף ימי המחלה שלי !!!!
מהההההההההההההההההההההההההההה אם זה רק נגד שניכם זה מאוד פוגע כי זה גורם לי להבין שאני בקושי בצאט. אז.. אני אכנס מעכשיו עד סוף ימי המחלה שלי !!!!
G G u y m e R New member 14/7/08 #20 רגע.. יש עוד סעיף. 4. הצעות מגונות ומפתות ביותר לאחד משומרי הצ'ט (רמז - מתחיל בגיא), וניסיון לגילוי פרטים על מקום מגוריו.
רגע.. יש עוד סעיף. 4. הצעות מגונות ומפתות ביותר לאחד משומרי הצ'ט (רמז - מתחיל בגיא), וניסיון לגילוי פרטים על מקום מגוריו.
ת תימני זה הכי אחי New member 14/7/08 #26 חחחחח מעפן מי שמדבר , אתה תמיד מנסה להכניס אותי למיטה !!!! אמרתי לך תפנה לרוני , אני לא חובב ג'חנונים
חחחחח מעפן מי שמדבר , אתה תמיד מנסה להכניס אותי למיטה !!!! אמרתי לך תפנה לרוני , אני לא חובב ג'חנונים