הסרת הידבקויות

מחכים

New member
הסרת הידבקויות

ביום ראשון יש לי ניתוח להסרת הידבקויות.
זה גם תחילת תקופת הביוץ, המזכירה של הרופא אמרה לי שלא נוכל לנסות להיכנס להריון ישר אחרי הניתוח, האם זה נכון ?
איך ההחלמה מהניתוח ? האם השיחרור הוא מיידי ? האם אוכל לטפל בילד שלי ישר אחרי , ללכת לעבודה ?
עברתי כבר הסטרקופיה ניתוחית בעבר להסרת שאריות שיליה, וישר אחרי הניתוח הרגשתי כרגיל, לא זוכרת אם היו דימומים או לא אבל לא רציניים זה בטוח.

אשמח לשמוע ממישהי שעברה את הניתוח איך זה הולך.

ginger lemon

New member
בניסיון האישי שלי

לפרוסקופיה יותר קשה מהיסטרו'
ביומיים שלושה הראשונים סבלתי מאוד מכאבי שרירים (בגלל הגז שמחדירים לבטן במהלך הניתוח). אחרי 4 ימים הלכתי לעבודה וללימודים, אבל לקח איזה חצי שנה עד שהכאבים עברו ודי הצטערתי שלא ניצלתי את ה14 ימי מחלה שהמנתח המליץ עליהם..
מתוך מחשבה שאם הייתי נחה יותר בימים הראשונים אולי ההחלמה אחר כך היתה קלה יותר ולא נגררת על כמה חודשים.
מבחינת מתי לנסות שוב, המנתח אמר לחכות למחזור ואז במחזור השני להתחיל, זו לא אמורה להיות המתנה ארוכה. מאחר ונורא כאב לי וגם היה לי זיהום עיקש בדרכי השתן (אולי חיידק מתנה מחדר ניתוח.. מי יודע), אני חיכיתי כחצי שנה עד שהתחלתי הזרעות בפועל.
תיקחי בחשבון שאני לגמרי רגישה לכאבים, אז אני מייצגת את הצד הקיצוני של הסקאלה. אני חושבת שהרוב חוזרות לטיפולים די מהר ומחלימים ממנו תוך כשבוע עד שבועיים.

אניאני21

New member
הידבקויות

אני גם עברתי לפרסקופיה להסרת הידבקויות, והיו לי אכן כמה ימי כאבים, אבל אחרי שבוע שכחתי מהניתוח. והוראת הרופא היתה שאפשר מידלחשוב על הריון.

למעלה