הסרט:

gilad_no

New member
הסרט:

מכיוון שבטעות קניתי פעמיים את הסרט, אני מוכר עותק אחד. DVD מקורי, עדיין בעטיפה. כמו כן, יש לי את עונה 2,3 + שני דיסקים של סיבוב ההופעות של STEVE O, והכל בDVD. יש אפשרות להכין עותקים לVCD או משהו דומה. מי שרוצה, מוזמן ליצור קשר ...

AdShEaTaKoRe

New member
אחיייייייייייייייייייייייייייי

את העונה השניה והשלישית פלוס הדיסקים אתה מוכר או מה?

omni96

New member
הייייייייי !!!!!!!!!

אני רוצה לקנות את זה !!!!!! אני ישלם אפילו 400 שח בשביל זה! סתם סתם האמתי לא קלטתי באיזה סרט בדיוק מדובר אבל לא משנה גם גנבו לי את הסקייט ואני צריך לחסוך לחדש

BiAAcH

New member
את מה שקנית אז בלייטוויב??

איזה זיין, זה היה של girl לא??

omni96

New member
כן

הזה של girl וכאילו כל הסקייט גנבו לי לא רק הקרש fuCK it

BiAAcH

New member
פאק יו תומי!!

רק אני ואתה ביצ'ים!! ואני עוד המאסטר ביאץ', מה שאומר שאין לך זכות לקרוא לאף אחד (חוץ מלי) ביץ', קלטת בייייץ'????

BiAAcH

New member
אהה, ועוד מישהי....

ברוריאץ'.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

JKY

New member
בואנה אחי

אתה גדולללללל אתה בן 25 אסור לך לכתוב פה כי אז אתה תיהיה יותר גדול ממני ואז אני ישלוט פחות אני מצטער אבל זה לא יכול להימשך אני דורש צדק

gilad_no

New member
לא כותב קבוע, אל תדאג ../images/Emo9.gif

בכל אופן, את העונה ה2 והשלישית אני מוכן למכור בתור עותק (אני לא מוכר את המקורי). מי שרוצה, אני מוכן להכין לו עותקים באיכות מעולה (למחשב או לDVD). את הסרט (ג'קאסס - מה שהיה בקולנוע), אני מוכר מקורי (DVD - ZONE 2), באריזה (קניתי בטעות 2 עותקים). ואני גם מוכן למכור עותקים של STEVE-O - ההופעה (2 החלקים)

JKY

New member
אני בחיים לא דואג

רק כשמאיימים לכרות לי את איבר המין מיכללללללללללללללל

AdShEaTaKoRe

New member
אוקי אז תפנה אלי באיי סי...

93375956 בקשר לעונה ה2 וה 3 ובקשר להופעה של סטיב או אם אפשר תצרוב לי את זה בפורמט די וי די או וי סי די ככה שזה יעלה לי על הdvd אז דבר איתי באיי סי על מחיר והכל... ד"א קוראים לי תומי

BiAAcH

New member
תומי....

למה אנחנו צריכים את העונה ה2-3?? עדיף הסרט...

CKYGUY

New member
היי , אני לא קונה ממך

אף דיסק! כנס לשירשור טרוריסט שכמותך! http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-745-2812416,00.html חחחחחחחחחחחחחחחחח...
סתם הכל בצחוק אחי!

למעלה