תשובה
ל WAKE
אז ככה, בסרט הזה מסופר על לילה אחד שבו 4 אחים מתאחדים בביתה של אמא שלהם שגוססת. גייל הוא האח קטן והוא סובל מכל מני בעיות (הוא אלכוהוליסט בגמילה שלאחרונה שוחרר מבית חולים לחולי נפש). הסיפור הוא על היריבות בין האחים סביב הירושה של אימם. אח אחד בדיוק ברח מהכלא והוא מתכנן למצוא את הכסף שהאמא ההחביאה בבית ולברוח עם עוד אח (כלומר, שני אחים עשו תוכנית). האח השלישי גר עם האמא והוא רוצה לגאול אותה מיסוריה ולהזריק לה חומר הרדמה ובשל כך גייל (שזה גייל) מספק לו מזרק עם החומר. הסרט מאוד קודר וקצת קשה להבנה בצפיה ראשונה. הדמות של גייל הוא לא "רעה". להפך, הוא כל הזמן נתקף בזכרונות ילדות נוראיים בהם האחים הגדולים שלו משחקים איתו רולטה רוסית עם אקדח (מה שבסופו של דבר גורם למחלת הנפש ולאלכוהוליזם). במהלך הסרט קייל חוזר לשתות (בהשפעת האח שברח מהכלא) ופשוט משתגע. לא מגלה את הסוף של הסרט
אני מאוד אהבתי את הסרט ולדעתי גייל היה פשוט נהדר!
ל Particles of Truth
גייל משחק סופר שנוסע ברחובות ניו יורק וצופה באנשים מתוך האוטו. הוא כותב על מה נראה לו שהם חושבים ומרגישים. הוא לא יוצא מהאוטו ובכלל ממעיט ביציאות מהבית שלו כי הוא ג'רמופוב (פוחד מחיידקים). הוא פוגש ציירת (שגם לה לא חסרות בעיות נפשיות) ובעזרתה (באופן עקיף לדעתי) מתגבר על החששות שלו ומתעמת איתם. הסרט הזה יותר מצא חן העיני מאשר wake משום שהעלילה יותר זורמת (עד כמה שאפשר למרות שלפעמים יש יותר מדי עלילה, או יותר מדי דמויות ופרטים). ובניגוד ל wake זה סרט שפונה לקהל קצת יותר רחב כי בשורה התחתונה קל יותר להתחבר לאיזה סיפור אהבה מאשר לסיפור על משפחה דיכאונית שלכל הנפשות הפועלות בה יש נטייה טבעית להרס עצמי. גם בסרט הזה גייל היה פשוט נהדר! הטיפוס שהוא משחק קל מאוד לחיבוב. הלב יוצא אל מוריסון (גייל) במשך כל הסרט. הבעות הפנים שלו, הקול שלו, נדוקות המבט שלו...דמות שקשה לא לאהוב. לגבי חוק ובדר, לא אהבתי את הפרק בכלל. הוא לא היה מענין לדעתי והעלילה התקדמה מהררררר מאוד (אפילו בשביל פרק של סדרת טלויזיה). הרבה שטויות והרבה פרטים לא הגיוניים. קשה לי להודות שגייל לא ממש זרם עם הדמות. הוא היה בריאן במשקפיים וזהו. אני חושבת שזה בעיקר בגלל הטקסט והעלילה המפגרת מפאת העובדה שב- Street Time הוא פשט קרן! ב ST הוא שיחק אותה בגדול והשאיר אותי אם הפה פעור כמעט אחרי כל סצינה. אני חושבת שגייל הוא שחקן טוב. יש לו פוטנציאל היסטרי וברוב המקרים הוא יודע מה הוא צריך לעשות והוא גם פועל בהתאם. אם הוא יבחר בתפקידים נכונים ויתמזל לו לעבוד עם אנשים מקצועיים שידעו את איך לכוון אותו ואיך להוציא ממנו את המיטב, הוא בהחלט יגיע רחוק מאוד.