הסרט של ארז לאופר

maia של

New member
הסרט של ארז לאופר

בכתבות בגוגל יש שני כתבות, אחת של ארז לאופר בו הוא אומר שהוא בחר לסיים את הסרט של מייק בשיר סמרטיים, כי הוא חושב שאם מייק היה מתגבר על המשבר הזה, הוא היה ממשיך לארצות הברית. עיתונאי שחיווה דעתו על הסרט של ארז אמר כי זו היתה טעות לסיים את הסרט בצורה כזו עם שיר קיצבי, היה צריך לדעתו לסיים את הסרט באותו משפט פתיחה שמצאו אותו מוטל על המדרכה, זה היה מסיים את הסרט בצורה טרגית, וזה מה שהיה צריך להיות, זאת אומרת, להראות את הטרגיות שבו זמר מפורסם ומה שקורה לו, כל הטוב והאושר, ובסוף הוא מתאבד, שהיה צריך להשאיר טעם מר אצל הצופים. אני חושבת כמו אותו עיתונאי, שארז לאופר לא סיים את הסרט כמו שצריך והביע את דעתו האישית בסוף, הוא לא היה צריך להביע את דעתו האישית, הסיום באמת היה צריך להיות אותו משפט של ההתחלה שמצאו אותו מוטל על המדרכה, מה דעתכם על זה ?

miker18

New member
בוקר טוב!חח

דעתי על כך היא, שאני דוקא מבין את בחירתו של ארז לאופר לסיים את הסרט עם השיר סמרטיים, כי בסרט יש מספיק רגעים טרגיים..במיוחד לקראת הסוף .. ואולי ארז לאופר רצה להראות בסוף הסרט את מייק במיטבו ולהשאיר הרגשה טובה. בכל מקרה,איך שהסרט היה מסתיים,בסוף כזה או כזה..הוא היה נשאר מרגש,מעניין,יפה...

M i k e s F a n

New member
אני מסכימה../images/Emo45.gif

עם ירון ועם ארז לאופר... הסרט גם ככה עצוב קורע לב, ומשאיר את כולם עם סימן שאלה. לדעתי זה בסדר גמור שהסרט נגמר עם סמרטיים פרררררררר צ'ופ צ'ופ צ'ופ!!!

למעלה