הסרט- פרטיםX1

הסרט- פרטיםX1

כנראה שזו תהיה הודעה ארוכה, ולפעמים הודעות ארוכות נעצרות באמצע, כך שיכול להיות שהודעה זו תחולק לכמה. טוב, אז אלה הדברים החדשין שגיליתי: א. פיבס-כנראה ישחק אותו השחקן ששיחק את מינימי באוסטין פווארס 2. תחשבו כמה זה מתאים... ב.דמבלדור- ריצ``רד האריס, ככל הנראה תתווסף תמונה שלו בסוף, או באחד מהמשכי ההודעה הזו. ג.סנייפ- אלן ריקמן, גם אני אשלח תמונה שלו בקרוב. ד.מכירים את פטריק סטיוארט מ``סטאר טרק``? הוא יהיה קווירל. ה.רוב הסיכויים שוולדמורט יהיה דמות ממוחשבת לגמרי. ו.מישהו שגם את תמונתו אשלח, נראה לי שזה ג`ון קליז, מועמד לתפקיד ניק כמעט-בלי-ראש. ז.רובי קולטריין-האגריד ח. מגי סמית`, כפי שנאמר כאן, תשחק את מקגונגל. ט.אני אשלח, או הפעם או בפעמים באות, תמונות של:המועמד למר אוליבנדר, שנראה מוכר, המועמד לשיימוס, תמונות של שתיים שכתוב שישחקו את מדאם הוץ`, תמונות של המועמדים לתפקיד הדארסלים,ותמונה של המועמדת לתפקיד גברת וויזלי. בתקופה בה נאמר שספילברג יביים נכתב שאת התפקיד הזה תקבל רוזי אודונל.

bagman

New member
או לא!

רק לא פטריק סטיוארט! הוא ז`אן לוק פיקארד! הוא זקן לאללה! קווירל אמור להיות מורה צעיר שאך גמר את ההתמחויות שלו! (בגלל זה הוא פגש את וולדמורט)

דווקא כן כדאי!X1

לדעתי פיקארד דווקא כן מתאים. סטיוארט נראה מאוד דומה לאיך שאני לפחות דמיינתי את קווירל (למרות שקווירל במקור נראה לי כזה שמנמן עם משקפיים, כמו שפחות או יותר נראה וורמטייל{זה לא X3 או 4, כי לא כתבתי מי זה וורמטייל}רק +משקפיים.). חוץ מזה, הוא לא אמור להיות צעיר, כי קווירל היה צעיר כשהם נפגשו, ויכלו להיות 13 שנים בין פגישתם לשנתו הראשונה של הארי בהוגוורטס. וולדמורט יכל לפגוש את קווירל רק ימים מספר לאחר שהובס ע``י הארי, ומאז להיות בתוכו. לא כתוב מתי נפגשו, אלא רק אחרי ``העלמותו`` של וולדמורט. פיקארד נראה, לדעתי לפחות, מתאים לקווירל. נ.ב. ג`ון קליז מצטרף לצוות השחקנים של הסרט, לא יודע אם זה ניק כמעט-בלי-ראש כפי שכתבתי אז שהוא יהיה, או אם דמות אחרת. נכון הוא מתאים? אני מצרף הפעם את התמונה של מר אוליבנדר (השחקן שישחק אותו).

יפעת28

New member
מר אוליבנדר = דרק ג`אקובי

שחקן דגול וענק! מי שראה את ``אני, קלאודיוס`` יודע על מה אני מדברת. הוא הופיע גם בתפקיד קטן של סנטור ב``גלדיאטור``. בהזדמנות הקרובה שישדרו בשידור חוזר בחינוכית 23 את ``אני, קלאודיוס`` אתם חייבים לעצמכם לראות את זה, לי אישית זה גרם להתעניין עד למאוד באימפריה הרומית, ותאמינו לי, יותר מרתק מאופרת סבון (תוכניות שגם כן אהובות עלי עד למאוד).

js42

New member
את קווירל כנראה לא ישחק פיקארד

אלא איאן הארט. רצ``ב תמונה.

רחלי!

New member
קווירל?????????

ככה לא נראה קווירל לדעתי! קווירל לדעתי אמור ליהיות נמוך, שמנמן, ועם אוזניים יותר קטנות משל האיש הזה! זה לא קווירל לדעתי, מצטערת.

למעלה