הסרט עם פיית וטארה

הסרט עם פיית וטארה

שהיה אתמול היה ממש מגניב...... למי שראה פיית גם מופיע לצד שוורצנגר וג´יימי לי קרטיס בתור הבת שלהם בשקרים אמיתיים..... ממש מצחיק...יש לה כלב שקוראים לו גיזמו כי הוא נראה כמו הגרמלין גיזמו, בקיצור, הסרט עם טארה ופיית היה ממש חמוד, למרות שכבר ראיתי אותו פעם, אבל למה פיית תמיד מקבלת את תהפקיד של הילדה המתוסבכת? אני אישית שמחתי לראות את טארה בתפקיד שהיא לא מגמגמת כל חצי דקה...... בעצם מה הקטע שהיא מגמגמת? היא עילגת או משהו? או שאין לה ביטחון או משהו? אני מקווה שזה ייעלם עם העונות הבאות...

Buffybot

New member
כנראה

יש לטארה בעיות ביטחון עצמי. אבל השינוי כן קורה והוא מתחיל מאז שהיא פגשה של וילו. ואני חושבת שלאלייזה יש פרצוף של ילדת-בעיות. בכל אופן, אני מטומטמת. במשך ימים אני אומרת לי להתכונן להקלטה, כולל באותו יום, וכל פעם שהסתכלתי בשעון היה עדיין עוד זמן עד אז. ואז אני מפספסת באיזה שעה בערך, אבל בינתיים פותחת בערוץ. חיכיתי המון כדי לראות אחת מהן וכנראה פספסתי וראיתי רק בסוף בסוף את אלייזה. אגב, להלה לאנד (שם נחמד, אגב!) אלו לא טארה ופיית, אלו אמבר ואליייזה. טארה ופיית זה הדמויות של השחקניות בבאפי. אז לא ראיתי, אבל אני שמחה בשביל כל מי שראה ומקווה שהוא נהנה, ואני אנסה לראות אם יש שידורים חוזרים. חייב להיות מתישהו, זה ערוץ 4.

פיית

New member
ראיתי ואהבתי

ומה שהפחיד אותי זה לראות את פרפסר וולש בשיער ארוך... יאק

bewiched

New member
../images/Emo2.gifזו היתה היא???????????????

ןשמתם לב מי שיחקה את איניד ,החברה של ה"אבא" של טארה המתוקה שלנו?

זה היה ממש אבל ממש

פריקי לראות את פרופסור וולש... איך לעזאזל הם מצליחים לדחוס כל כך הרבה דמויות של באפי לסרט אחד? נראה לי שזה הכל בנוי על פרוטקציות! עליתי על המזימה שלהם
!! היא לא שחקה את אמא של טארה או משהו?

Buffy1

New member
אתמול ראיתי את הסרט פעם שנייה

בפעם הראשונה ראיתי את זה במקרה בערוץ 4, כשעוד לא ראיתי באפי ולא הכרתי את פיית´ וטארה
סרט ממש חמוד! אהבתי

זהו, זה בדיוק

מה שלי קרה - כבר ראיתי את הסרט פעם, ועוד אז היה לו חתיכת פרומו, וההתחלה במקדונלדס לא ממש מוצלחת, אבל אז לא היו את פיית וטארה בבאפי, או שלא ראיתי את הסרט עד הסוף, לא עקרוני, קיצר אחלה סרט! ממש סרט חמוד, ותוספת משובחת של השחקניות

Schnickelfritz

New member
היו שם כמה שחקנים שאני ממש אוהבת

(חוץ מאמבר ואלייזה, כמובן):
זה שאמה (הדמות שאלייזה שיחקה) נידלקה עליו, ההוא ממקדונלד´ס(נראה לי שקראו לו מקס)- אין לי מושג איך קוראים לשחקן, אבל הוא שיחק בסרט אחד ממש טוב, Empire Records או בעברית, רקורד חזק (לכו תבינו...). סרט ממש מעולה, ממליצה עליו בחום, משחקות שם גם רנה זלוויגר ורובין משהו, ההיא מ"כישוף" ושחקן אחד שקוראים לו אית´ן משהו ששיחק עם ג´ניפר לאב יואיט ב"לא יכולים להתאפק" ובעצם, גם עם סת´ גרין (קשר קוין בייקון
)
השניה: ג´נין גרואפלו, זאת ששיחקה את הדייט של אבא של מג (אמבר). שחקנית מעולה, שחקה בהמון סרטים ממש מצחיקים
אני לא רגילה לכתוב כל כך הרבה...

Idomania

New member
מה רנה זווילגר שחקה שם??

לא זכור לי שראיתי אותה....

למעלה