הסרט "עיניים פקוחות"

הסרט "עיניים פקוחות"

מי שלא הספיק לראות את הסרט במסכים, יוכל להיכנס לקישור המצורף מטה ולצפות בסרט: אהרון (זהר שטראוס) הוא קצב חרדי, נשוי לרבקה ואב לארבעה בנים, בעל אטליז משפחתי באחת השכונות החרדיות בירושלים. למקום מגיע עזרי (רן דנקר), אברך יפה תאר המחפש מקום ללון בו. אהרון לוקח אותו תחת חסותו ומארח אותו בביתו. בעוד הוא מלמד את עזרי את רזי המקצוע, נרקמת בין השניים מערכת יחסים אסורה. ההתמכרות לחוויה מביאה את אהרון לשבירת טאבואים ופריצת גדרות העולם הסובב אותו. הוא ניצב בקונפליקט מול משפחתו המאיימת להתפרק, מול חברה מלוכדת ומסורה, שהופכת פניה אל מול פרט שמאיים לצאת מהקונצנזוס. אהרון עומד בפני סכנת נידוי, בעוד יחסיו עם עזרי הופכים להיות כוח פנימי שמחייב אותו להתעקש להמשיך בדרכו.

babak10

New member
אין מילים...

בראשית, המון תודה ל-"מצפה לגאולה"... הרבה זמן ניסיתי לראות את הסרט ופשוט לא תפסתי יוזמה עד ששלחת את הלינק. סרט מדהים!!! הזדהתי בהמון חלקים ממנו, התרגשתי מאוד עד כדי בכי! מציאותי לחלוטין!!! שבוע מצויין

אני שמח שאיפשרתי לך לראות את הסרט

בשמחה רבה אחי ובכייף. גם אני הזדהיתי עם חלקים רבים מהסרט, שאותו זכיתי לראות עם עוד כמאה חברים (דתיים הומואים ולסביות) בהקרנה מיוחדת שהייתה לחברי הפורום וחברים בארגון הו"ד וחברותא. היה ממש כייף להיפגש עם חברים מהפורום וביחד לצפות בסרט ובסיומו לקיים דיון עם מפיק הסרט ועם השחקן זוהר שטראוס, שענו לשאלות החברים.

ראינו בקולנוע לב דיזנגוף

כשהסרט יצא למסכי הקולנוע ברחבי הארץ לפני חצי שנה או שנה...כבר לא זוכר. הסרט ריגש אותי מאד, וגם בן זוגי שאינו יהודי, התרשם מאד. תודה, מצפה לגאולה, אולי נצפה שוב בסדר בלינק שנתת כאן.

מצל"ג1, צפיתי עכשיו שוב בסרט. מרגש מאד!

גם בפעם השניה שאני רואה אותו. תודה.

בכייף אחי אהובי פורטי

/tapuzforum/images/Emo45.gifאהבתי את ראשי התיבות של הניק: מצל``ג1 , אתה מבריק מחמד נפשי.

likud1

New member
ראיתי את הסרט עם האקס שלי,

מאוד אהבתי את הסרט.

likud1

New member
לא, הלכנו לקולנוע באופן פרטי לצפות בזה,

אני זוכר שהמשכנו לדון בנושא הסרט גם לאחריו.

Leir

New member
מאכזב..

כל כך בנאלי וצפוי לדעתי...חשבתי שיגרום לי להתרגש קצת יותר. אני משער שאולי בגלל שהמצבים הלוו כה מוכרים,שמעתי עליהם אין ספור פעמים והם למעשה סיפורי חייהם של כל כך הרבה אנשים שאני מכיר ואולי קצת שלי אינם מחדשים לי דבר. כבר נאמר-המציאות עולה על כל דמיון ובטח שעל כל סרט! למרות שכמובן תודה על הלינק לאתר,במקרה גם צפיתי שם ב"איים אבודים" סרט שהצליח לרגש אותי מעט יותר..

למעלה