הסרט "מטריקס"

CAT4

New member
הסרט "מטריקס"

אני חושב שעלית עליו אם מדובר בחלום צלול אז זה באמת נותן לי חשיבה חשה ניאו הוא אדם שלכום בעולם האמית ורוצה לברוח מימנו אבל זה לא אפשרי הוא לומד שההוא לכוד בתוך עולם המכונות ( חלום בתוך חלום ) משהוא כמו חלום צול וברגע שהוא מגלה את זה הוא מגלה שי שלו גם סיוטים פחדים, והוא צריך להילכם בהם אבל כמו כל הפחדים שלנו אנחנו צרכים ללמוד לקבל אותם לתוכנו לאסוף אותם והיות חלק מהם ורק עז נוכל לחיות בחיים האמתיים. ככה שהכל בעצם אשליה של החיים עצמם בתוך חלום צלל מה את אומרים זה אולי אחד התובנות חדשות שלי ואני אהנה אם מישהוא יתן לי עליהם פידבק **** הטקס זה ניכתב מיתוך כתיבה סימולטנית והוא לא עבר היגה איתכם הסליחה **

גם לי יצא להרהר בזה..

לפני כמה זמן גם השוותי בין חלומות צלולים לבין המטריקס. באמת במטריקס ברגע שהם מגלים שזה לא העולם האמיתי הם מנצלים את החוקים המוזרים שלו לטובתם ופתאום הם מבצעים דברים שכביכול הם בלתי הגיוניים (למרות שלא הבתי למה רק NEO יכול לעוף ואחרים לא..) בקיצור נשמע כמו ערבוב של מישהו שמכיר את הנושא של חלומות צלולים לבין מדע בדיוני מקורי.

salingre

New member
רק ניו יכול לעוף כי..

לפי הסרט.. היה פעם אדם שהוא היה ה"אחד" ואותו אדם יכל לגרום שינויים במטריקס.. לפי מה שהאורקל ניבאה אדם זה יחזור וישים סוף למלחמה, ניו הוא אותו האחד מהנבואה של האורקל (דרך אגב אלו גם אותם אותיות.. neo ו one) המטריקס אתה עדיין איך שהו קבול לחוקי המערכת .. וניאו קבול פחות מהאחרים.. בחלום צלול אתה לא רק ניאו.. אתה המטריקס בברכה אורי

למעלה