הסרט טרויה

skid girl

New member
הסרט טרויה

אני אישית עוד לא צפיתי בו; אבל חברה שצפתה-לא התלהבה(אולי בגלל שהיא לא קלאסיקאנית). בכל אופן,לפי הביקורות שקראתי,הסרט מסתמן כעוד הפקה הוליוודית פומפוזית-מדי(למרות שסרט כזה חייב להיות ]פומפוזי..אני מקווה שאתה מבינים מה כוונתי). שווה ללכת?או פשוט להוריד ברשת כמו תמיד?

סקיפי

New member
כבר?

חשבתי שרק אתמול היתה הבכורה... לפי הביקורות זה נראה לי משהו ענק, ואומרים ששוה ללכת. אני רק מקווה שלא עוותו את הסיפור (תםיודים- בעיתון כתוב ש"האהבה גוברת על הכל בסרט" וזה לא בדיוק מה שקורה...) בכל מקרה - אני אראה אותו רק עוד חודש (אולי) כי לנזירות אסור ללכת לקולנוע... הדס גלות בהר"ן (ביינתים בבית)

Demonisk Angel

New member
כמו תמיד- הצליחו לעוות הכל.

אין אלים, הלנה ופאריס נאהבים, מסתבר שמנלאוס יודע מי זה פאריס ואף עשה לכבודו ולכבוד הקטור משתה, מנלאוס הוא כביכול איזה עלוב נפש, אגממנון הוא איזה רודן שתלטן... הקיצר, ההרס חוגג. פשוט הרס ברוטאלי. וחבל. -עטר.

sunshine2004

New member
האמת...אהבתי את הסרט..../images/Emo9.gif

ראיתי אותו היום... באמת הפקה הוליוודית, ניסיון לתת לאכילס למשל....אופי עמוק... (והאמת...בגלל ברד פיט זה לא היה קשה) אבל, אני חושבת שאם הם היו מספרים את הסיפור האמיתי... הם היו צריכים לשכור יותר שחקנים... ויותר זמן בסרט שגם ככה הוא 160 דקות... ואני חושבת שאנשים היו נהנים פחות... בסה"כ האמת, הם סגרו מלחמה ארוכה....בשניים עשר ימים...(פלוס מינוס)... והסיפורים באמת לא כ"כ מדוייקים..., אבל... בכל מקרה אני בטוחה שהסרט יסקרן הרבה אנשים לגבי המיתולוגייה... וזה גם חשוב לא??? לדעתי...

double O S

New member
אבל מלחמת טרויה הייתה 9 שנים../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

+

למעלה