הסרט והפורום הישן

הסרט והפורום הישן

יש לי הצעה: אולי, כשהסרט יצא בארץ, נקבע כולנו מועד אחד בו נלך לסרט, ונפגוש שם אחד את השני (את השלישי, את הרביעית, את החמישית...), מעין פגישת מחזור של הפורום? פעם תיכננו (לא עם קמץ או פתח, משמע אנחנו, אלא עם סגול {נראה לי}, משמע הם, חברי הפורום בעבר) את זה, אך זה בוטל... הפורום, מבחינת חבריו, השתנה לחלוטין מאז שהצטרפתי לכאן: דבר ראשון, כמובן, פאדפוט (לא רואי) הייתה ראש הפורום, ופנתר ירש את מקומה... 2. ההודעות היו נפתחות בעמוד נוסף, במקום כפי שהן נפתחות כעת. 3. הסרט, למרות שלא היה מידע על קיומו, או אפילו תכנון שלו, היה אסור בתכלית האיסור. מה שאתם שומעים! זה היה ``הורס הכל`` כפי שהיו אומרים הוותיקים... השתנינו, ונראה לי שדי לטובה (למרות שרוב הוותיקים ישמחו אם פדפוט תחזור כחברה בפורום)

הממממ....

אני מניחה שאם הייתי *קצת* יותר ותיקה פה לא היה לי אכפת אבל הצטרפתי רק לפני שבוע אז בטח תבין למה זה מפחיד...ובכלל...כולם גרים במקומות שונים בטח... אני רמת-גנית גאה! ( מה הקשר???) פורים שמח! -ליאת-

רחלי!

New member
זה יכול להיות רעיון נחמד

אבל לא נראה לי שכולם גרים באותו מקום בארץ (בלשון המעטה, כל אחד גר בקצה אחר של ישראל!)

Hermione

New member
רעיון מעולה!

אני כבר מזמן העלתי הצעה להפגש כולנו, ואני לא מבינה מה יש לכם נגד זה, כי סך הכל אני רוצה להכיר את האנשים שאני מדברת איתם כבר כל כך הרבה זמן. נראה לי שלהפגש בסרט זה רעיון מעולה, ומקסימום, אם מישהו יגיע ופתאום הוא יחליט שהוא לא רוצה שנדע שזה הוא, הוא יכול להתעלם ולהעמיד פנים שהוא בכלל מסיפור אחר.

Prongs

New member
כן אבל...

אני בייתי בפורום של בונו 95 ז``ל ותכננו להפגש והכל הלך ממש טוב עד שזה התפקשש ברגע האחרון. ובמקרה הזה הסרט הוא עוד המון זמן אתם יודעים, זה ב16 לנובמבר בבריטניה ובארה``ב! אתם יודעים כמה זמן יקח לזה להגיע הנה?! עד אז חלק מהילדים יפרשו יצטרפו חדשים יעברו וילכו עוד כמה מפגרים בנוסך הנסיכה הקסומה... (למי שלא זוכר: ``הארי פוטר! זה עם השיער המפוזר! :-() ) אבל חוצמיזה אני אשמח להיפגש Prongs

למעלה