הסרט השמיני(First Contact)

riku

New member
הסרט השמיני(First Contact)

אני מוריד עכשיו את הסרט השמיני, זה עם הבורג... ראיתי את כל הסרטים של סטאר-טרק ששודרו ביס רק הסרט השמיני לא שודר מסיבה כלשהי... אה... וגם את נמסיס לא ראיתי עוד... אז איך זה כדאי לי לראות את זה? בהנחה שלא ראיתי כמעט אף פרק בדור הבא? (ראיתי בערך חצי מהפרקים בחלל עמוק9 ואת כל ששת העונות של וויאג'ר, וקצת גם מהעונה השביעית) צריך לדעת איזה רקע מסויים לפני שרואים את הסרט, כדי להבין? למשל מה זה לוקיוטס? (ג'נווי אמרה את זה) אם יש פרטים/עובדות חיוניים/ות בסדרה (ולא יותר מידי) אשמח אם תגידו לי אותם.... תודה -riku

[TNT]

New member
תראה

אני ראיתי את הסרט בלי שראיתי אף פרק של TNG ונהנתי אולי אלה שראו TNG נהנו יותר אבל אין לך מה לדאוג. אגב את כל הקטע על לוקיוטס תבין מהסרט.

CaptainOok

New member
לוקיוטוס

קודם כל, ממש ממש ממש ממש חבל שלא ראית TNG. רוץ לראות, למה אתה מחכה?!? עכשיו, כדי שתוכל רק להבין טיפה מי זה לוקיוטוס: בפרק כפול שנקרא Best of Both Worlds (סוף עונה 3, תחילת עונה 4) הבורג מגיעים וחוטפים את פיקארד. הם עושים לו upgrade לבורג מין השורה, ובעצם מעניקים לו את השם לוקיוטוס (מישהו יודע להסביר למה? אני לא ממש בטוח). הרעיון היה שהוא יהווה את קולם של הבורג בנסיונם להשתלט על הפדרציה. הם שאבו ממוחו את כל מה שפיקארד ידע על הפדרציה ועל סטארפליט. בסוף, כמובן, האנטרפרייז הצליחו לחלץ את פיקארד מידי הבורג ולהשיב אותו לסורו. לפני זה, ד"א, היה הקרב בוולף 359 שבו הובסו כוחות הפדרציה ומתו הרבה אנשים, בין היתר אישתו של סיסקו, ז"ל. אני חושב שזה מספיק, הלא כן חברים?

S h a y 9 9 9

New member
זה הכל נכון ובכל זאת הבהרה,

הקרב בוולף 359 זכור בתור אחד האסונות הגדולים ביותר של הפדרציה לא רק מתו הרבה אנשים אלה גם נהרסו עשרות ספינות של הצי רבים זוכרים את פיקארד כשהוא מוטמע ע"י הבורג בתור הגורם לאסון הנורא למרות שזה לא היה בשליטתו. וכמובן שניתן להסיק שפיקראד סבל תקופה ארוכה ואולי עדיין סובל מרגשות אשמה על כל ההרג וההרס שנעשה על ידיו שלא בשליטתו. אני ממליץ לך בחום לראות בכל זאת את 2 הפרקים עליהם מדובר זה יכול להיות תוספת לא רע לפני שצופים בסרט ,כמובן שאם קראת את כל זה אז ודאי שעכשיו כל הכתוב למעלה הינו ספויילר בשבילך אז בעסה!

אודו

New member
לדעתי

מדובר משהו על ארבה (חרקים שהורסים יבולים). ארבה זה לוקוסט, והבורג הם כמו ארבה שמשמיד כל מה שבדרכו, אפילו "אוכל" אותו במובן שהוא מוסיף אותו לעצמו. יכול להיות שככה הוא נקרא כי הוא הקול של הארבה... ויכול להיות שהמשמעות של השם היא כמו המשמעות של השם "וורף", לא קיימת.

python 4

New member
המשמעות של וורף לא קיימת?

אני חשבתי שזה בגלל שהוא דומה לכלב.

riku

New member
וואי איזה מבאס :(

הורדתי אתמול כל היום מBittorrent את הסרט, נשאר לי רק 27 מגה פתאום זה לא מוריד יותר.... אני בא לאתר רואה שהTORRENT ירד מהשרת:( טוב נו... צריך בדרך הקשה :( ותודה על המידע! אני מחכה לראות את זה אמרו לי שזה הסרט הטוב ביותר מבין העשרה! -riku

ריייטינג

"המפגש" (נורא בעברית) הוא סרט עלים מהרגיל וכולל כמה קטעים שבהם מראים "בשר" נקרע ונתלש. (משתדל לא לספיילר) ולכן סרט זה אינו מתאים לשעות שבהם היה רצף שבועות הסטאר טראק. אז אני מניח שפשוט דילגו עליו או שהייתה הקרנה חד פעמית. אני ראיתי אותו בקולנוע..אדיררררררר ו"נמסיס"..לא הוקרן בכלל בקולנוע הישראלי אז לך תדע מה עתידו ה"טלוויזיוני":)

CaptainOok

New member
אני לא יודע מה עתידו ב-TV, אבל

סטארבייס מקרין אותו בסינמטק ב"אבק כוכבים" בפסח!

רנדל

New member
הערה...

ני לא חושב שיש קשר לשעת השידור או הרייטינג. גם בכבלים נתנו שבוע אחר שבוע את כל הסרטים של מסע בין כוכבים וגם הם דילגן על ה"מפגש". כנראה בגלל משהו שקשור בזיכיונות שידור או משהו כזה

seti2

New member
בקשר לאי שידור המפגש

המפגש הוא הסרט המודרני הכי מצליח ולכן גם הכי יקר, כל השאר זולים כי הם ישנים ו/או כושלים (אני מתכוון בקופות) ולכן הם זולים (אני מתכוון מבחינת עלות הזיכיון לשדר אותם).

Esmena

New member
ייתכן שזיכיוניוט -בגלל שערוץ 4

בחר לחטוף אותו הרבה יותר מוקדם(ולמותר לציין שבחוכמה עשו).

Esmena

New member
עד כמה שאני זוכרת ,הוא שודר כ"כ

הרבה פעמים עד שהכינו לו כתובית מיוחדת והוא ניכנס לפירסומות שוטפות של הערוץ

למעלה