הסרט הראשון

ערן1987

New member
הסרט הראשון

אני לא אתפלא אם כבר היה כזה אשכול,אבל שאלה:מהו הסרט ה-1 שראיתם שבו ניקול השתתפה? לא חובה שזה יהיה הסרט שבו התאהבםת בה,פשוט הסרט ה-1 שלה שראיתם הסרט ה-1 שלה שראיתי,לפחות ממה שאני יודע,הוא "באטמן לנצח" כן,קראתם נכון.. זה עם ג'ים קארי והחבורה

shiray

New member
אני ממש בבעיה בשאלה הזאת

כי עד שראיתי מולאן רוז' ניקול הייתה איזו שחקנית שהייתה נשואה לטום קרוז ואני לא מכירה אותה בתור שחקנית, אבל אחרי שראיתי את מולאן רוז' ואז חלק גדול מהסרטים הישנים שלה חלקם היו לי די מוכרים. אז אני לא ממש יודעת מה התשובה שלי- קסם מעשי ראיתי לפני אבל ממש לא זכרתי אותה שם, באטמן לנצח נראה לי גם אח שלי פעם רצה שאני אראה איתו... זה פשוט קטע מפחיד איתי.

אז אני ראיתי...../images/Emo141.gif

לראשונה את ניקול בסרט מולין רוז' , אבל הכל התחיל מזה שראיתי תמונה של ניקול בעיתון , ממש קצת זמן אחרי שהיא וטום היתגרשו , וישר התלהבתי עליה , זאת היתה , ועדין בשבילי , האישה הכי יפה בעולם שראיתי! ואז התחלתי לברר עליה , והשם שלה באמת צילצל לי מוכר , ואז מולין רוז' הגיע לקולנוע והלכתי ליראות עם חלק מהמשפחה שלי וכולנו פשוט נדהמנו וכ"כ התלהבנו על ניקול , שפשוט מדהימה בסרט! ואני בהלם שלם נתנו לה עליו את האוסקר , המשחק שלה , השירה , ההבעות פנים והקסם האישי שיש לה בטירוף פשוט הדהימו אותי בסרט , ומאז אני פשוט משוגעת עליה!!! איזה בעסה אתמול עם גלובוס הזהב! הא?

ערן1987

New member
לא שלהיות מועמדת..

3 שנים ברציפות(כולל מועמדות כפולה לפני שנתיים)זה רע היא תצטרך להסתפק ב-3 גלובוסים שיש לה בבית,מסכנה..

שניים רצופים...

בזכיות בגלובוס הזהב , אחד היא קיבלה ב-1996 נראה לי שעל פיתוי קטלני , ואני עדין מזה מבועסת על אתמול , למה אתה נשמע ציני - מסכנה?

ערן1987

New member
כי יש לה כבר 3!

לא שאני אומר ש-4 זה רע.. אחרי שג'ק ניקולסון הפסיד אמרתי לעצמי "הוי מסכן,עכשיו הוא לא יביא חבר חדש ל-6 הגלובוסים שיש לו בבית.. מסכנים!"

shiray

New member
לא נורא

עם כל הבאסה, אני מוכנה לחתום לך שניקול תקבל עוד לפחות גלובוס אחד. ובמולאן רוז' היא באמת הייתה ממש מדהימה! איך שחזרתי מהסרט התחלתי לחפש תמונות מהסרט ושירים והכל ואז מהר מאוד זה עבר רק לניקול כי קלטתי שהיא זאת שהייתה הכי מדהימה שם!!!! אני לא מצליחה לחשוב על עוד שחקנית שהייתה עושה צחוק בעצמה כמו שניקול עשתה בסצנה בפיל, ואז הייתה בוכה בכי כ"כ אמיתי!!! זה ממש נראה שמספרים לה שיהרגו אותו וניקול עצמה בוכה מזה, לא שיכול להיות שצילמו את הסצנה הזאת בכלל בין הסצנות הראשונות, לא שעשו חזרות לזה במשך שעות- זה נראה פשוט אמיתי לגמרי!

ערן1987

New member
בקטע שהיא מתה

זה מוות דיי דפוק.. אני שונא מוותים כאלה,זה דפוק "תמסור לככה וככה שאהבתי אותו/אני או.. או.. אוהבת אותךךךךךך.." זה דפוק ככה!!!

shiray

New member
דבר ראשון

התכוונתי בהודעה שלי לקטע שבו הרולד מספר לה שיהרגו את כריסטיאן ותוך שניה יש לה דמעות בעיניים ואז היא אומרת את כל הקטע של I don't need you anymore... ולגבי המוות שלה- דבר ראשון זה התסריט ואין מה לעשות, דבר שני זו טרגדיה אז הרי היה די ברור שזה מה שיקרה, דבר שלישי עדיין ניקול שיחקה שם מדים! הבכי של יואן בסוף היה מה שהרס את הסצנה...

galileo2003

New member
הבכי של יואן 'עשה' את הסצינה!!!!

וואו, הבכי שלו היה כ"כ אמין!!! הוא שחקן מעולה, וזה בא גם לידי ביטוי בעוד סרטים חוץ ממולאן רוז'.. אני כ"כ בכיתי בסצינה הזאת, זה ממש בכי אמיתי- הם לא היו סתם דמעות כאלה מזוייפות עם בכי שנשמע כ"כ מאולץ , אלא זה היה בכי שכ"כ הוכיח שיואן הוא שחקן מוכשר!!... ככה נשמע בנאדם שבוכה על מוות של מישהו, ותאמינו לי הייתי במצבים כאלה- בלוויה כשראיתי אב שבוכה על הבן שלו- והבכי של יואן ממש הזכיר לי את זה...

ערן1987

New member
יואן באמת מוכשר

קיבל על הסרט מועמדות לגלובוס הזהב,היחידה שלו נראה לי

N i c o l e

New member
../images/Emo45.gif

יואן הוא אחד השחקנים המוכשרים והכשרוניים ביותר שיצא לי לראות... ולא נשכח להלל גם את ג'וד לאו!!!

Padme Amidala

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ג'וד ויואן
אתם יודעים שהם גם חברים טובים? קצת כמו ניקול ונעמי...

אני מזה מסכימה איתך!../images/Emo140.gif

ניקול באמת אמיתית כ"כ בסרט ומקסימה ! היא פשוט מדהימה אותי כל פעם מחדש שאני רואה אותה בסרט , יש לי את הקלטת של הסרט , וכשקניתי אותו בהתחלה ראיתי אותו כמעט כל יום , סצינות משם וכל מיני קטעים , ועדיין אני נהנית כ"כ ליראות! היא מהממת! זה הסרט , גם של ניקול וגם באופן כללי , שאני הכי אוהבת!!! ותודה לך על העידוד , יש לניקול סיכוי גבוהה להיות מועמדת מחר לאוסקר לדעתך?

ערן1987

New member
זאת שאלה בכלל?

מועמדות לאוסקר 100 אחוז אולי אפילו זכייה,לכי תדעי.. שנה שעברה ריצ'רד גיר זכה בגלובוס הזהב-ולא היה מועמד אפילו לאוסקר אז לכי תדעי..

shiray

New member
ברור

לדעתי זה די בטוח שניקול תהיה מועמדת כי היא די ממוקמת שניה או שלישית... לגבי הזכיה אני כבר פסימית לגמרי, אבל מועמדות לדעתי היא מקבלת.

galileo2003

New member
אני ראיתי אותה לראשונה ב...

ימי הרעם היה הסרט הראשון שראיתי שלה, אני זוכרת שראיתי את זה בטלוויזיה ב-1995 נראה לי.. עם הבייביסיטר שלי , ולא היה לי מושג מי השחקנית שם, אני רק זוכרת שהבייביסיטר שלי אהבה את טום קרוז. אח"כ ראיתי קצת מהסרט- TO DIE FOR (אולי איזה 10 דקות - כי 'זה לא היה לגילי') ואז כבר זיהיתי אותה למרות שהיא נראתה דיי שונה בשני הסרטים. אני זוכרת שראיתי באטמן לנצח- ובכלל לא זכרתי שהיא שם כשאמרו לי... ואני עדיין לא זוכרת מה היה התפקיד שלה בסרט! אח"כ ראיתי את קסם מעשי בשנת 99' אצל חברה נראה לי- ורק אז התחלתי לאהוב אותה, בגלל שחשבתי שהיא יפה שם! חחח כאילו מה הבנתי במשחק. אהבתי גם את סנדרה בולוק באותה תקופה.. אל תשאלו אותי למה! סתם, ועם הזמן- חוץ מהיופי שלה יצא לי להכיר אותה כשחקנית ונראה לי גם כבנאדם ומאז אני מטורפת על ניקול!!!! חחח, ביקשת סרט אחד נתתי לך "סיפור חיים"

למעלה