הסרט הטוב בהיסטוריה!

ALI G

New member
הסרט הטוב בהיסטוריה!

ישנו סרט שכל פעם שאני רק שומע את השם שלו עולה לי חיוך גדול על הפרצוף והלב נצבט. הסרט הוא "הנסיכה הקסומה". סרט קסום באמת שבו כל משפט וכל מילה הם במקום הנכון ובזמן הנכון. סרט שפשוט אתה חייב לראות שוב ושוב ושוב ושוב........ושוב! אין כבר סרטים כיום, בעצם אף פעם לא היה סרט כזה! :)

מיי ניים איז איניגו מנטויה

יו קילד מיי פאדר (ל בסגול!) פריפר טו דיי

מימי

New member
עכשיו הבנתי מאיפה המשפט הזה!

תמיד אומרים את זה אצלנו לפני שהולכים מכות! וגם אני אומרת את זה, אפילו שלא ידעתי בכלל מאיפה זה. אני אראה את הסרט ברגע שיהיה לי זמן. כולם אומרים שזה אחלה סרט.

מימי

New member
לא הבנתי את הקשר... ../images/Emo38.gif

נראה לי שיש לנו איזה קצר בתקשורת, איי סי 4. אני אף פ´ם לא מבינה למה אתה מתכוון. יכול גם להיות שאני סתם דיסלקטית.

חזיר בר

New member
איתי הוא לא תורה מסיני

לא משנה, רק רציתי להעיר לך,למה היית צריכה לכתוב "אף פ´ם",מה יש,זה לא שחסכת לחיצה במקלדת,פשוט נשמעת יותר דומה לשפת רחוב. בשביל מה? אותי אישית זה מעצבן.

זה באמת סרט יפה...

הוא האחד הסרטים הראשונים שראיתי... אני זוכרת שהייתי קטנה, אימא שלי הושיבה אותי כדיי שאראה אותו...

מימי

New member
חזיר בר, אתה פלצן זקן ומשעמם

אבל אני אוהבת אותך בכולופן.

חזיר בר

New member
מימי,צ´וט

אנחנו מכירים לא מהיום (כבר יותר כמו חודשים או משהו כזה), ודווקא את צ´וט,שמקפידה לכתוב הודעות מנוסחות ויפות,לא אמורה לראות בזה כטרחנות,אלא כניסיון לשיפור פני הפורום (והנוער?).

Chot

New member
איזה בובי

אתה באמת חושב שאני כותבת הודעות יפות ומנוסחות? או שאמרת את זה סתם כך לשם הלצה ושעשוע? בכל מקרה, אני מבינה מה שאתה אומר, ואני טיפה מסכימה איתך לגבי "שפת הרחוב המלוכלכת" אבל זה קצת לא חשוב גם אמרת לויקי ההיא להוריד את ה- שלכם, אזמרלדה וזה נורא חבל כי זה נורא הצחיק אותי כל פעם שקראתי הודעות שלה והשרה עליי רוח לץ טובת לב! כמובן שהודעת הטרחנות שלי אליך נכתבה באותה רוח.

חזיר בר

New member
בובי?

אף אחד לא קרה לי בובי אף פעם. וכן,באמת התכוונתי לזה. ואם את כבר פה,כנסי לצ´ט.

מימי

New member
הי, הי! נעלבתי !!! ../images/Emo7.gif

מה, אני לא כותבות הודעות מנוסחות ויפות??? (טוב, נו, לא כל כך, אבל מותר לשקר לפעמים, קשיש יקר ומצחין שכמוך!) אם מעליבים אותי, אני מרביצה!!! וחזק!!!

Chot

New member
אתה קשיש ואל תכחש לכך. ותכנסו להודע

ות טרלולים שלי זה מאוד חשוב לי יא פוחזים!!!

מימי

New member
אתה לא קשיש...

טוב, אתה בעצם כן, אבל אתה קשיש חביב. אני בטוחה שאתה לא מסלק ילדים מהגינה שלך עם מקל.

Chot

New member
האמת שבאמת אומרים את זה

זה די מצחיק וזה קצת לוזרי שכתבתי בכותרת של ההודעה- "האמת שבאמת.."

למעלה