הסרט הגיע לחיפה!!!

• פותח הנושא netaK
  • פורסם בתאריך

netaK

New member
הסרט הגיע לחיפה!!!

הסרט הגיע לפסטיבל הסרטים של חיפה!!! הסרט עם גייל!!!!

netaK

New member
particles of trouth

סורי על ההודעה המוזרה פשוט אני וטלי כבר משתגעות מהאישה הזאתי

justagirl182

New member
וואו../images/Emo70.gif

|לא חי| |לא נושם| |מתפלץ| אני מתה כאן! ווווווואווווווו!

הילה ר

New member
איך את יודעת?

עכשו רק צריך שחבר השופטים יאהב את הסרט ,ישלב אותו בתוכנייה ויציג אותו!

netaK

New member
אבא שלי ../images/Emo9.gif

מסכן, הוא התקשר להודיע, צרחתי בטירוף וניתקתי לו חחחח המום

RANDYme

New member
מגניב לאללה

השידורים החוזרים התחילו כבר אגב??

starlight10

New member
סוף סוף חדשות טובות!

אבל, רגע, מה זה אומר בעצם שהוא הגיע לחיפה? כאילו, מתי באמת כבר ידעו אם הוא ישתלב בפסטיבל עצמו??? ודרך אגב, טלי וכל מי שטרחו בשביל לתת לנו את השביב תקווה הזה שסוף סוף אולי נזכה לראות את גייל על המסך הגדול -
|מחזיק אצבעות|

tulchi

New member
אני על הרצפה!

שמישהו יגרד אותי בבקשה.... יש עותק חוקי של סרט של גייל 10 דקות נסיעה מהבית שלי אני לא...אה...לא...מה לעשות?

לילי 22

New member
../images/Emo6.gif

באמת כל הכבוד לטלי שטרחה והתעקשה ולכל מי שתרם להבאת הסרט לחיפה...מחזיקה אצבעות שהסרט ייבחר ושנוכל לראות אותו. טלי מה דעתך על גניבה? desperate needs call for desperate measures

netaK

New member
../images/Emo4.gif

אתם כולכם כל הזמן מודים לטלי אבל היא לא הייתה לבד. אני לא רוצה להישמע כמו ילדה קטנה אבל זה פשוט מעליב.

לילי 22

New member
../images/Emo163.gifנטע לא ידעתי....

וכמובן גם המון תודה לנטע שטרחה ועמלה.

netaK

New member
זה לא היה מכוון רק אלייך ../images/Emo13.gif

אין פה שום דבר אישי נגדך

starlight10

New member
נטע../images/Emo70.gif

אם היית שמה לב - היית רואה שבהודעה שלי כתבתי לטלי ולכל מי שטרחו. פשוט חוץ מטלי לא ידעתי מי עוד היה מעורב.
תאמיני לי שאני מעריכה כל אחת ואחת מכן על המאמץ.

tulchi

New member
שימו לב!!!

לנטע היתה יד בהבאת הסרט לפסטיבל. היא זאת שעניינה את ג'ניפר בפסטיבל ונתנה לה פרטים. אח"כ התחלנו ללחוץ עליה במשותף. אם נטע לא היתה מעלה את זה בפניה , לא הייתי חושבת על זה בעצמי. האקט האחרון של שליחת התגובות היה רעיון שלי שנבע מתוך יאוש כי ג'ניפר פשוט לא היתה מעונינת. ודבר שני, לא להסחף עם ההתלהבות...הסרט עדיין צריך להכלל בתוכניה של הפסטיבל, וכמו הרבה דברים בחיים יש אפשרות שזה לא יקרה. אם וכאשר...אתם תדעו, אין מה לדאוג.

netaK

New member
../images/Emo6.gif

היא הייתה חלייבת כבר לשלוח כדי להוריד אותנו מהגב שלה....

ayaliar

Well-known member
WooOooOooHoOooooOOO

מזל טוב!! תודה!! מה זה אומר בעצם? שהוא הגיע פיזית או שהוא הגיע ומשתתף? אני חייבת לציין שזה שיפר לי את המצב רוח המזוויע (בהא הידיעה) שהיה לי ביומיים האחרונים. אז תודה גם על החדשות וגם על זה שגרמתן לזה לקרות! אתן מלכות. קרציות אבל מלכות!

למעלה