הסרט "גם וגם"

הסרט "גם וגם"

כבר כמה פעמים שיוצא לי לראות את הסרט, כבר כמה פעמים שאני נחשפת מחדש- בקטן- לעולמם של המגמגמים. אני לא מגמגמת, הכרתי מעט מאוד אנשים שכן וגם אני חטאתי פעם אחת בלחשוב שאדם מגמגם לא יכול להעביר סדנא לאנשים אחרים. הרגשתי צורך לכתוב כאן הודעה. אני מגיעה משונות אחרת- אני בחורה שמנה, וכל השונויות האלו, שמכילות בתוכן גם את יחס החברה , המשפחה וגם בעיקר את הפחדים שלנו (שלרוב הם יותר גרועים מהכל ביחד). אני חייבת לציין שנושא הגמגום מעוד מעניין אותי ואני שמחה על הפורום הזה שנותן לי לקרוא הודעות ודעות ולהחשף לנושא קצת יותר. תודה.

dudu2873

New member
יש לנו משהו משותף לא

שלום לך. אני חושב שיש לנו משהו במשותף המגמגמים והשמנים בגלל החברה בלא יודעת לקבל את השונה.

אני הרבה יותר ממסכימה

דברים שנתקלתי בהם בסדרט שהקשר של מגמגמים- יכולתי מאוד להזדהות בהקשר של שמנים. הבדל אחד ברור הוא שאותנו שופטים מיד- גם בלי שנפתח את הפה.

noaaz

New member
מה קורה

מה קורה לאדם שהוא גם שמן וגם מגמגם ?? השונות היא כפולה, והחברה הרבה יותר בעייתית בקשר לכפילות לתגובתכם !

יש לו הרבה יותר עם מה להתמודד...

התקווה שלי היא שאנשים באשר הם יקבלו את עצמם על יתרונותיהם וחסרונותיהם ויבינו שזה מה שעשה אותם לאנשים הנפלאים שהם היום. זה לדעתי בסופו של דבר גם יגרום לחברה לקבל אותנו.

model77

New member
הסרט גם וגם

ראשית כל שמחתי לראות שבעית הגמגום עלתה בסרט תיעודי, אבל לדעתי יש החמצה גדולה מאוד בסרט. יש הרבה דברים שהיה צריך להציג לציבור על הגמגום ובמקום לנצל כל רגע הוצגו קטעים מיותרים של היפנוזה וקריאת תנ"ך וכיוצא באלו שהם חסרי טעם. ומה הטעם היה להדגיש שהיו ילדים שצחקו עליו בבית ספר כאילו שהבבעיה הגדולה בחיים היא באמת אותם הילדים ולא אותם המבוגרים שמחליטים על הליך קבלה לעבודה, עניין העבודה לא הוצג בכלל, והוא גם לא סיפר על הבעיות שהיו לו במציאת בת זגו לפני שהתחתן, ולא הייתה התייחסות ממשית לטיפולים ויעילותם מלבד ההפנוזות ויתר האלטרנטיבים. אילו אני הייתי מביים את הסרט הייתי עושה אותו יותר בכיוון של כתבת תחקיר שבה אני מצרף הקלטות עם מעסיקים ומדגים את הלגלוג של החברה המצלמה נסתרת כי צריך להמחיש את הדברים כדי לעשות סרט חזק.

הסרט כנראה בחר בפן אחר

ואולי הייתי אפילו אומרת שהוא סרט למתחילים. האמת? הייתי מוכנה ללכת על זה ולעשות סרט על הנושא- אם נשמע לך מעניין דבר איתי, נראה מה ניתן לעשות.

shuky63

New member
אני חושב שהסרט גם וגם הוא קודם כל

לא סרט על הגמגום אלא על חגי ארד ומשפחתו,כלומר הסרט נעשה מהפן האישי. הוא מציג מסע חיפוש של הבמאי בעקבות הגמגום שלו ושל משפחתו ונסיון למצוא לו פתרון.

shoshyyy

New member
בביקורת שלך שכחת דבר אחד ....

זה הסרט שלו !!!! זה תיעוד החיים שלו, בדגש על היבטים שחשובים לו. הסרט הזה לא מתעד את הגמגום והקשיים שהוא מעלה אא מתעד את החיים של חגי ואיך הוא מתמודד עם גמגום.... חשוב לזכור שלכל אחד יש את החוויות שלו.... ואגב לדעתי הוא עשה סרט חזק מאוד ומרגש בעיניי .... לפי דרכו.

למעלה