הסרטון האחרון שלי

panterist

New member
הסרטון האחרון שלי

וההכי מושקע... אולי יום אחד אני יעשה איזה משהו באורך מלא . בינתיים הנה: www.angelfire.com/ab8/merkaz/fight3.AVI

חזק מאוד אחי

אם אתה מעוניין... הורדתי תסרט שך למחשב והוספתי לו סאונד אתה רוצה שאני אעלה לרשת ואתן לינק? יצא מגניב לאללה

panterist

New member
בטח

קודם כל תודהה על התגובות. וכן, אני אשמח לראות אותו עם סאונד ..תודה רבה!

עם איזו מנגינה אתה רוצה ברקע?

duel of the fates - המנגינה מאימת הפאנטום batlle of the heroes -המנגינה מנקמת הסית' עם שניהם זה יוצא טוב ?

יויוני

New member
עשיתי סירטון ממש טוב

רק הבעיה זה שאני צריך לעשות את הסירטון יותר חשוך. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה?

panterist

New member
כן

IMAGE READY התכנה שבאה עם הפוטושופ.. לא בטוח שככה כותבים..

panterist

New member
אין לך מושגג

כמה אני מודה לךךךךךך .. תודה רבה רבה... ואגבב גם אני אוהב מטאליקה..

panterist

New member
פאנטום

duel of the fates ותודה רבה... אם אתה צריך משהו תגיד לי

הנה:

לא הצלחתי לשים קישור ישיר צריך להוריד את הסרט למחשב ואז לראות האתר של הקישור הישיר לא עובד כרגע יותר מאוחר אני אעלה לשם וזה יהיה יור נוח קבל:

Chakotay

New member
אני עושה תמיד עם אפטר אפקטס

אבל LSmaker נראית יותר פשוטה... צריך לעשות לפי כל תנועה או שהיא יכולה לעקוב אחר התנועה של העצם ולהשלים את האפקט לבד ?

KingpinEX

New member
סליחה שאני מניאק, אבל לא אהבתי...

האפקט של התוכנה טוב מסיבה אחת שקל לעשות אותו, אבל הוא ממש לא נראה יפה יותר מידי.

זה תלוי

שמע, זה תלוי מה ההגדרות שאתה נותן ואיך שאתה מקודד את הסרט, אפשר לעשות איתה ביצועים ממש יפים מה שראית פה זאת איכותגרועה אבל אפשר לעשות בה גם למשל שהחרב תיראה חלק כמו בסרטים(הסרטון הבא שלי)

panterist

New member
אני לא חושב

שהאיכות גרועה בגלל הוידאו והקידוד.. למרות שזה קצת משפיע... אבל אם תשקיע בכל פריים ותשפר תאיכות עם תכנה זה יצא הרבה יותר טוב. פשוט פה הקטע היה שהייתי צריך לגמור 918 פריימים (309 לכל חרב) בשעה.

למעלה