הסקר

הסקר

שמתי לב ש-24 מיושבי הפורום ומחוצה לו הצביעו לכך שבאפי היא הסדרה המועדפת (וביניהם אני), 3 אמרו שהם מעדיפים אותה ואת אנג´ל באותה המידה.. האמת היא שציפיתי שלפחות כמה יצביעו לאנג´ל, אני יודעת למה אני מעדיפה את באפי יותר, אבל למה אתם הצבעתם כך? ומה אתם חושבים שיכול להפוך את אנג´ל לסדרה יותר טובה? ואל.

אי שם למעלה

בסרגל הירוק שבו יש את הקישורים לצ´אט לגלריות ולמאמרים יש את הקישור לסקר. ואל.

talrv

New member
אמממ...

יש כמה סיבות.. ב"באפי" תמיד מצאתי המון סגנונות מעורבים, אקשן, פנטזיה, דרמה וחלקים קומיים.. אני חושבת שבאנג´ל חסר קצת מהדברים האלה ברוב הפרקים. I will rememeber you היה פרק מצויין וגם הפרק השני בעונה הראשונה שבאפי השתתפה בו (מקלט - נדמה לי) היה טוב, אבל בשאר הפרקים חסרה לי קצת הדרמה שיש בבאפי. הדרמה משתפרת בפרקים מסויימים, אבל קשה לי להנות בצורה מוחלטת כמו שאני נהנית בבאפי בלי הבעיות האנושיות שעזרו לי להתחבר ל"באפי". בלי השילוב הזה בין אנושיות לפנטזיה קשה לי לאהוב את אנג´ל. זה לא שאין שם אנושיות, אבל כמה מציאותית יכולה להיות סדרה שהשחקן הראשי הוא ערפד עם נשמה ? עוד דבר שאין לאנג´ל והופך את באפי לסדרה מצויינת הם זאנדר, ווילו, אניה, ג´יילס, טארה, וקורדי כשהיא הייתה בבאפי (אני לא אוהבת אותה באנג´ל), כשמנגד לאנג´ל יש את קורדי המחודשת, ווסלי וגאן. מקווה שאיכשהוא הצלחתי להסביר את עצמי.. לאנג´ל יש כמה פרקים טובים, אבל אין לו סיכוי להתקרב למצויינות של באפי.

GreeCheeMan

New member
הצבעתי לבאפי מסיבה אחת

אני לא רואה אנג´ל. זה לא שאני לא יכול להבין את האנגלית, אבל אם אני רוצה לראות אני רוצה לראות את זה מההתחלה (בתקווה שיביאו את זה לארץ), וגם יותר נח עם תרגום לעברית. אז יכול להיות שאני מפספס סדרה טובה, אבל כל עוד אני לא מתחיל לראות אני לא מפסיד כלום.

gracie

New member
הסיבה שלי-

הדמויות. אף פעם לא מתתי על אנג´ל, או על קורדיליה ווסלי. ובבאפי אני אוהבת את כולם.

The Wicca

New member
איינג´ל סידרה יותר טובה

הסיבה שא´יינגל לא סידרה יותר טובה מבאפי היא בגלל שהיא הרבה יותר משעממת. בפרק האחרון ששודר בסטאר היה מאוד מצחיק ויופי אם זה ימשיך כך הסידרה באמת תהייה שווה. אבל היא לעולם לא תגיע לרמה של באפי גם בדרמה וגם בקומדיה.

Idomania

New member
אני העדפתי את באפי

כי זה פשוט יותר מעניין!!! העונה הראושנה של אנגל הייתה פשוט משעממת אחרי שדויל מת!! ועד שפיית הגיעה הפרקים היו משעממים ולא היה שום נושא מרכזי שרוב העונה מסתובבת סביבו היו קטעים נחמדים אבל סך הכל היה נחמד והפרקים הכי טובים היו באנג´ל בעונה הראשונה כי פשוט זה התערבב עם העלילה של באפי העונה השנייה הייתה מצויינת ממש ממש עונה טובה אפילו יותר מראשונה של באפי... והשלישית הייתה בסדר.. וחוץ מזה הדמוית בבאפי ממש הרבה יותר טובה ובאנג´ל חסר רומנים כמו טארה וילו , זאנדר אניה וכולם שם אנושיים!! חוץ מאנג´ל.. ולמרות שהעונה השלישית עדין!! באפי יותר טובה!

nAm250

New member
אחרי כל ההשמצות

על אנג´ל הייתי רוצה לאזן קצת את המצב לפי דעתי באפי היא סידרה מעולה אבל גם אנג´ל ויש גם פעמים שאנג´ל אפילו עולה על באפי. אתה העונה הראשונה באנג´ל לא ראיתי ככה שלגביה אין לי דעה אבל העונה השניה מעולה ולפי דעתי הדמויות מאוד טובות ואני מאוד אוהבת את קורדליה, ווסלי וכמובן אנג´ל. אני חושבת שיש רגעים שאנג´ל אפילו יותר מעניינת ומפתיעה כי העלילה יותר מפתיעה בעוד לבאפי יש את הנוסחא שלה- רשע עונתי נגדו נלחמת החבורה ( ראו: ראש העיר, גלורי, אדם וכ"ו...). בכל מקרה אני אוהבת את שתי הסדרות וקשה לבחור בינהן בגלל שלמרות ששתיהן מוגדרות כסדרת דרמה הן שונות.

ANGEL N

New member
העונה הראשונה של אנג´ל

אז ככה העונה הראשונה של אנג´ל היתה נחמדה לדעתי. אומנם לא כל הפרקים היו מעולים, אבל כולם היו סבירים ומעלה. בעונה הראשונה התקדנו המון באנג´ל וראינו את העבר שלו וכל מיני דברים שהשפיעו עליו, גילנו גם את העתיד של אנג´ל בפרק האחרון. היו מס´ פרקים שהיו מצויינים ביותר כמו הפרק המדהים "אני אזכור אותך" והפרקים האחרונים היו גם מעולים אבל הם כבר שייכים לעונה השניה מבחינת התוכן. אני לא ממש זוכר את העונה הראשונה של באפי אבל נראה לי שאנג´ל עונה ראשונה לקחה את באפי אבל קחו את זה בערבון מוגבל

Darth Rosenberg

New member
אנג´ל ../images/Emo99.gif

אתה לא יכול להשוות בין עונה ראשונה של באפי לעונה ראשונה של אנג´ל. עונה ראשונה באנג´ל נוצרה כשהמנגנון כבר היה משומן היטב, השחקנים ברובם גם מכירים, ובעלי דינמיקה, ויש בסיס טוב להתחיל. כל זה בניגוד לבאפי, שהתחילה מאפס, באמצע עונה, תקציב די נמוך, וניסתה ליצור משהו חדש. ולמרות זאת, בזמן האחרון אני ממש ממש ממש נמשך לאנג´ל (הסידרה - לדמות ולשחקן נמשכתי מהרגע הראשון שראיתי באפי). ועם זאת באפי מייד אחרי!

ANGEL N

New member
אתה צודק אבל...

אתה צודק ב 100% בכל מילה שאמרת, אבל כל זה לא משנה מה שחשוב זה התוצאה בסוף, ואתה יודע מה התוצאה. אין מה להגיד אחי העונה השנייה של אנג´ל פשוט מעולה והיא עוד לא הסתיימה יש לי קצת מידע על ההמשך (לצערי-אנשים כתבו ספויילר בלי להזהיר). לעומת זאת אין ספק שהעונה השנייה של באפי היתה מעולה גם, ובנתיים העונה הטובה ביותר לדעתי (למרות שלא ראיתי את העונה מאז שהיא שודרה אי שם בשנות ה-90 בקשת ערוץ 2). אני לא יודע מה יותר טוב עונה 2 אנג´ל או באפי? תשובה סופית אני אגיד לך כשאני אסיים לראות את העונה השניה של אנג´ל בסוף ספטמבר!

Darth Rosenberg

New member
אני כבר יכול להגיד לך

שעונה 2 מעולה ועונה 3 מדהימה. לצערי אני תקוע עם פרק 10 של עונה 3 (אנג´ל) כי החומר שגרררררררררר מספקת לא תמיד עובד
אבל יש הרבה למה לצפות. מאחר ואתה (וגם אני) לא אוהב ספוילרים, אני לא אדליף פרטים, אבל ללא ספק חכה... סוף העונה השנייה, אגב, קורע לחלוטין והזוי. זה רצף של 3 פרקים, שאם אני לא טועה זה דבר שעוד לא נעשה בבאפיוורס. בד"כ יש זוגות פרקים, וכאן הפתיעו עם שלישייה... אני מחכה בכיליון עיניים לראות את זה שוב בסטאר באיכות של טלויזיה (אם כי לבטח מצונזר).

למעלה