הסקר של שישי

הסקר של שישי../images/Emo70.gif

אממ אוקי זה הסקר. תהנו:
אם הייתם ראש ממשלה מה הדבר הראשון שהייתם משנים במדינה ? מתי בפעם האחרונה הרגשתם משוחררים? מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעשות משו שאתם גאים בו? מתי בפעם האחרונה הרגשתם טוב עם עצמכם? משו מעצבן אותכם? קראתם בלוג מגניב ואתם רוצים לתת לנו קישור? מס' המזל שלכם: אתם יודעים מי אלו הנבטים? מחכים למשו השבוע? שמעתם שיר חדש יפה? 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: מחכים שמשו ייגמר? מתי בפעם האחרונה אמרתם אני אוהב\ת אותך? אתה בנאדם רגוע בד"כ? יש מישו שאתה לא ממש אוהב כרגע? אתם מפחדים ממשו? יש לכם טראומה ממשו? ממה? אתם פוטגאנים? אתם אוהבים לישון? זהו. שבת שלום

../images/Emo182.gif

אם הייתם ראש ממשלה מה הדבר הראשון שהייתם משנים במדינה ? את החינוך. זה דור העתיד. מתי בפעם האחרונה הרגשתם משוחררים?מממ האמת? אתמול. היה טוב.
מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעשות משו שאתם גאים בו? היום
למרות שראיתי את המילקי וזה לא היה סתם מילקי זה קצפת פי 2 לא נגעתי
כפרעעלי
מתי בפעם האחרונה הרגשתם טוב עם עצמכם? ממממ אני יודעת.. לא זוכרת.. משו מעצבן אותכם? לא. כלום. לשם שינוי. קראתם בלוג מגניב ואתם רוצים לתת לנו קישור? מממ כן אבל אין לי כוח לתת קישור. מס' המזל שלכם:2 אתם יודעים מי אלו הנבטים? כע, יוסי (כפרעעליו תעשה לי ילד
) הסביר לנו שהם היו שבטים קדומים שחיו בנגב. מחכים למשו השבוע?כע, טקס פרסי הע"מי גלעד מעומד ל-3 מועמדיות
שמעתם שיר חדש יפה?מממ כע... ניסים- עברי. אבל ראיתי קליפ שולט.. אפילו עדי אמרה.. וגם מיכל!! זה שיא
גלעד שגב-הבזק שווה לראות... 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: גלעד, מוזיקה, טלוויזיה. מחכים שמשו ייגמר? מממ לא. מתי בפעם האחרונה אמרתם אני אוהב\ת אותך? מממ היום בבוקר. אתה בנאדם רגוע בד"כ? יש ויש. יש מישו שאתה לא ממש אוהב כרגע? מממ כע. רויטל וספיר. בע כול מילה נוספת מיותרת. אתם מפחדים ממשו? לא. יש לכם טראומה ממשו? ממה? ממממ כן. שיחות עמוקות מידי. אתם פוטגאנים? נוט אתם אוהבים לישון?בטח
שבת שלום לכולם

t h u m p e r

New member
../images/Emo182.gif

אם הייתם ראש ממשלה מה הדבר הראשון שהייתם משנים במדינה? את תקציב הממשלה. יש שם כ"כ הרבה דברים שנוגדים את הזכות שלנו לחיות כאן בכבוד
מתי בפעם האחרונה הרגשתם משוחררים? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעשות משו שאתם גאים בו? פתרתי שאלה בגאומטריה
מתי בפעם האחרונה הרגשתם טוב עם עצמכם? היום. משו מעצבן אותכם? כן, אני מרגישה זוועה
קראתם בלוג מגניב ואתם רוצים לתת לנו קישור? לא מס' המזל שלכם: 32 אתם יודעים מי אלו הנבטים? לצערי כרגע אני יודעת
מחכים למשו השבוע? כן. הדיסק של עברי
שמעתם שיר חדש יפה? רבות הדרכים- דניאל סלומון ודנה עדיני 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: דיסקים, טלפון ואת עברי
מחכים שמשו ייגמר? כרגע לא מתי בפעם האחרונה אמרתם אני אוהב\ת אותך? לפני שבוע אתה בנאדם רגוע בד"כ? בד"כ יש מישו שאתה לא ממש אוהב כרגע? המורה שלי למתמטיקה
אתם מפחדים ממשו? כן יש לכם טראומה ממשו? ממה? לא שידוע לי אתם פוטגאנים? כן אתם אוהבים לישון? מאוד

GothicAngel

New member
חורף זה רע.../images/Emo29.gif

אם הייתם ראש ממשלה מה הדבר הראשון שהייתם משנים במדינה ? שלטון. קומוניזם לשלטון
מתי בפעם האחרונה הרגשתם משוחררים? שדיברתי עם יואב מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעשות משו שאתם גאים בו? נסעתי לטרמינל. טיהי
מתי בפעם האחרונה הרגשתם טוב עם עצמכם? התחלתי לפני שנה בערך משו מעצבן אותכם? הרבה.. מאוד.. קראתם בלוג מגניב ואתם רוצים לתת לנו קישור? לע
! מס' המזל שלכם: 4 אתם יודעים מי אלו הנבטים? נייט מחכים למשו השבוע? כן, להיום, בלילה..
שמעתם שיר חדש יפה? חדש? לא 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: יואב, נייר טואלט, סטוק של רדבול מחכים שמשו ייגמר? המממ.. לא ממש מתי בפעם האחרונה אמרתם אני אוהב\ת אותך? אתמול אתה בנאדם רגוע בד"כ? לא במיוחד יש מישו שאתה לא ממש אוהב כרגע? כן:-\ אתם מפחדים ממשו? כן, מהרבה דברים יש לכם טראומה ממשו? ממה? הרבה.. כלמיני, קשה לשחזר הכל אתם פוטגאנים? לא.. בכלל לא אתם אוהבים לישון? כעעעעעעעעעעעע חולה על זה

GothicAngel

New member
אעעעע*מכסה את העיניים*

למההההההההה??? אני מעדיפה את זאת, הסטלה בעיצומה, טיהי:

Silly LoveSong

New member
יאללה! יש לי מצב רוח! ../images/Emo99.gif

אם הייתם ראש ממשלה מה הדבר הראשון שהייתם משנים במדינה? הממ בואו נראה: 1. עושים משכורת אחידה לכולם. ככה שלא יצא שהשרים ה&^%$#@! האלה ירוויחו איזה 60,000 שקל בחודש כשאמהות חד הוריות נאלצות לחיות כל יום בדוחק ולפחד מעיקול. 2. מבטלת את כל החוקים שפוגעים בבעלי חיים (פיטום אווזים, הרעלות, ניסויים....). 3. מורידה את גיל הזריקה לכלא לכל החיים בעיוון רצח ל-14. 4. מעקרת אנסים. 5. הופכת את ה-21.2 ליום חג לאומי!
. מתי בפעם האחרונה הרגשתם משוחררים? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעשות משו שאתם גאים בו? ביום רביעי! הייתי בחפירות ארכיאולוגיות. מתי בפעם האחרונה הרגשתם טוב עם עצמכם? ביום רביעי. משו מעצבן אותכם? כן. אין לי מספםיק זמן. קראתם בלוג מגניב ואתם רוצים לתת לנו קישור? לא. מס' המזל שלכם: 7 ו-21 אתם יודעים מי אלו הנבטים? לא. אבל אם הכוונה לנבטי סויה אז כן
. מחכים למשו השבוע? לשיעור ביולוגיה עם חגולי. שמעתם שיר חדש יפה? כן. 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: רק זכרונות. מחכים שמשו ייגמר? כע.... הלמידה למבחן הפסיכומטרי...
מתי בפעם האחרונה אמרתם אני אוהב\ת אותך? היום. כשצפיתי ב"Wolf's Rain" אמרתי את זה לדארסיה (הדמות הרעה והשקסית!
) אתה בנאדם רגוע בד"כ? המממ לא. יש מישו שאתה לא ממש אוהב כרגע? כע. ילד שהשאלתי לו את אחד מהסרטים האהובים עליי והוא איבד לי אותו. אתם מפחדים ממשו? חוצנים. יש לכם טראומה ממשו? ממה? מרולר-בליידס. כשהייתי בערך בכיתה ו' יצאתי להחליק לבדי בבוקר יום כיפור (באותו הזמן החלקתי המון על רולר-בליידס. לאו דווקא ביום כיפור). בכביש שמתחת לבית שלי הייתה ירידה ענקית, אז החלטתי לשחק אותה אמיצה ולנסות לרדת בה. באמצע איבדתי שליטה, עפתי אחורה, נחחתי על הגב וכמעט שברתי לעצמי את עמוד השדרה. מאז לא נגעתי ברולר-בליידס. אתם פוטגאנים? או כבר אז "פוטוגנים". ולא. אתם אוהבים לישון? מאוד. החלומות שלי מאוד מעניינים אותי והדרך היחידה שאני יכולה לחוות אותם היא.. לישון! רק חבל שאני יכולה לעשות את זה הרבה רק בסופי שבוע.....

inbal145

New member
|עייף|

אם הייתם ראש ממשלה מה הדבר הראשון שהייתם משנים במדינה? אנערף... מתי בפעם האחרונה הרגשתם משוחררים? הו.. לוידעת. מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעשות משו שאתם גאים בו? מזמן. מתי בפעם האחרונה הרגשתם טוב עם עצמכם? כנ"ל X: משו מעצבן אותכם? משהו לא? XD קראתם בלוג מגניב ואתם רוצים לתת לנו קישור? אין לי כוח... פאקינג 4 לפנות בוקר... מס' המזל שלכם: 142. אתם יודעים מי אלו הנבטים? הא? מחכים למשו השבוע? אמממ... יומולדת? |: לא ממש.. שמעתם שיר חדש יפה? לע. 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: מוזיקה, מיטה נוחה (כי אני לא נרדמת בלי) ואת עדי
מחכים שמשו ייגמר? כ"כ כן X: מתי בפעם האחרונה אמרתם אני אוהב\ת אותך? היום. אתה בנאדם רגוע בד"כ? לא הכי. יש מישו שאתה לא ממש אוהב כרגע? אכן. אתם מפחדים ממשו? כע. יש לכם טראומה ממשו? ממה? אבוי XD אתם פוטגאנים? so not. אתם אוהבים לישון? מאוד. סופ"ש טוף נטע ^__________^ וגם לשאר הפורום

בבקשה../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אם הייתם ראש ממשלה מה הדבר הראשון שהייתם משנים במדינה ?גיוס לכולם או צבא שכיר. בלי אפליות. מתי בפעם האחרונה הרגשתם משוחררים?לפני שבוע שנכנסתי לקורס המאגניב הזה שחוץ מלהריץ צחוקים לא עושים בו כמעט כלום
מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעשות משו שאתם גאים בו?קניתי מתנת יומולדת לחברה שלי, אין לכם מושג כמה זמן לקח לי לחשוב מה להביא לה.... מתי בפעם האחרונה הרגשתם טוב עם עצמכם?כנ"ל. משו מעצבן אותכם?כן, לגור בתל אביב. עיר מסריחה. בעיקר כשרוב החברות שלי ראשל"ציות. קראתם בלוג מגניב ואתם רוצים לתת לנו קישור?לא קוראת בלוגים. מס' המזל שלכם:13 אתם יודעים מי אלו הנבטים?וואלה, ידעתי עליהם פעם, חבר'ה מוזרים.... מחכים למשו השבוע?ליומולדת שלי שמעתם שיר חדש יפה?האיילה והזאב של אביתר בנאי. "את כל כך יפה-זה לא ייאמן...." 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:הרבה דפים, כלי כתיבה, וסכין. מחכים שמשו ייגמר?שהקורס ייגמר- ואז שבוע החופש שלי יתחיל
מתי בפעם האחרונה אמרתם אני אוהב\ת אותך?לפני יומיים,לחברה טובה שלי. אתה בנאדם רגוע בד"כ?מבחינת עצבים כן, אבל האם ניתן להגדיר בנאדם מטורף כ"רגוע"? יש מישו שאתה לא ממש אוהב כרגע?מה פתאום? אתם מפחדים ממשו?לא ממש יש לכם טראומה ממשו? ממה?כן, מכלבים, והמבין יבין. אתם פוטגאנים?לא אתם אוהבים לישון?מאוד.

כרגיל הסקר שלי בשבת../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אם הייתם ראש ממשלה מה הדבר הראשון שהייתם משנים במדינה ? החינוך ואח"כ מפתחת את התיירות בגלל שא"י יפהה כ"כ *מושפעת מטיול בחרמון ורמה"ג* מתי בפעם האחרונה הרגשתם משוחררים?לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעשות משו שאתם גאים בו?לפני שלושה ימים בערך מתי בפעם האחרונה הרגשתם טוב עם עצמכם?לא זוכרת
משו מעצבן אותכם?כרגע היובש שלי
קראתם בלוג מגניב ואתם רוצים לתת לנו קישור?נופ מס' המזל שלכם:21 אתם יודעים מי אלו הנבטים?כע יוסי לימד אותנו
מחכים למשו השבוע?הממ לאיזה כנס ביום שלישי שמעתם שיר חדש יפה?כע, חלק מהשיר בכל אופן. ניסים של עברי 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:הו קשה,פלאפון,דיסקמן ואלן ריקמן
מחכים שמשו ייגמר?היובש
מתי בפעם האחרונה אמרתם אני אוהב\ת אותך?היום אתה בנאדם רגוע בד"כ?לא יש מישו שאתה לא ממש אוהב כרגע?כע אתם מפחדים ממשו?לא ממש יש לכם טראומה ממשו? ממה?יש לי כמה
אתם פוטגאנים?הממפ אני מעריכה שכן
אתם אוהבים לישון?כע

Minerva

New member
טוב../images/Emo9.gif

סליחה שתשובותי מרירות לאחרונה...
אם הייתם ראש ממשלה מה הדבר הראשון שהייתם משנים במדינה ? מממ, לא הייתי ראש הממשלה
מתי בפעם האחרונה הרגשתם משוחררים? מזמן
מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעשות משו שאתם גאים בו? עכשיו
מתי בפעם האחרונה הרגשתם טוב עם עצמכם? הרבה
משו מעצבן אותכם? מממ, כן
קראתם בלוג מגניב ואתם רוצים לתת לנו קישור? לא...
מס' המזל שלכם: אוהבת 7
אתם יודעים מי אלו הנבטים? לא
מחכים למשו השבוע? לסיים בחינות
שמעתם שיר חדש יפה? כן
דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: מוזיקה, חברים, צבעים ונייר
מחכים שמשו ייגמר? כן
מתי בפעם האחרונה אמרתם אני אוהב\ת אותך? לפני כמה ימים כנראה
אתה בנאדם רגוע בד"כ? לא
יש מישו שאתה לא ממש אוהב כרגע? כן
אתם מפחדים ממשו? כן
יש לכם טראומה ממשו? כל ממה? להקיא
אתם פוטגאנים? בערך