הסקר של שישי

האיחור האופנתי שלי../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

מתי בפעם האחרונה הייתם בדיכאון- היום, חברה שלי עצבנה אותי
מתי בפעם האחרונה הרגשתם לא שייכים..-לפני שבוע, במסיבה אחת.... מתי קוויתם שהשיעור האחרון לא יגמר (חוץ מהשיעור של אבינועם|מרים גבה|)- חחחח....שיעורים
איך היה היום - קקה מתי הרגשתם שאתם חייבים שינוי- אני תמיד מרגישה שאני חייבת שינוי. האם אתם חולמים חלומות הזווים- אין כזה דבר חלום לא הזוי אצלי, זה הפורקן של התת מודע
מה החלום הכי הזוי שחלמתם-החלום שבעקבותיו התחלתי לעוף, כשהייתי קטנה חלמתי שאני על בניין גבוה על חוף ים, ואני קופצת ממנו וצוללת לכיוון החול, וברגע האחרון אני עולה בחזרה למעלה ועפה, מאז אין חלום שאני לא עפה בו, זה כמו הליכה בשבילי! מתי שברתם את כול החוקים של מסגרת כולשהיא שהייתם בה- מממ....ביום כיפור...הסיפור המלא לא מתאים לפורום
איפה אתם רוצים לעשות אהבה בפעם הראשונה- בשירותים של מועדון
סתם, מה זה חשוב איפה, העיקר עם מי! איך אתם בוחרים ספר, לפני שאתם קונים אותו- המלצות, תקציר, מחבר.... הכי הרבה כספ שקיבלתם על עבודה:ת'אמת, נראה לי ש25 שקל לשעה בבייסיטר, אבל זה היה מזמן..... אם הייתה לכם אפשרות לשנות משו היום מה הייתם משנים- בי או בסביבה? מתי בפעם האחרונה השתוקקתם למשו כול כך ואחרי זה התחרטתם שבכלל קמת בבוקר- לפני שבוע, באותה מסיבה ארורה.... מי גרם לך אושר השבוע- החברות שלי מראשל"צ- פופסי, שוצי, גזר, מורני, מיתי, הילה
על מי שווה שתבכה\י בשבילו\ה- על כל מי שהיה בוכה בשבילי מתי בפעם האחרונה כעסת על משו כול כך-היום
האוכל הכי משמין שאכלת היום..-קוראסון שוקולד קטן.... בבוקר שאתם קמים.. מה דבר ראשון שאתם מריחים- את הקפה של אמא....
שמיכה הכי כיפית בחורף- שאלה רטורית כאילו.....פוך
פיג'מה: לבנות: כותנת אוו מכנס וחולצה- מה שבא ברוך הבא משו שקרה וידעתם שמגיע לך על זה...- לא ברור....

Silly LoveSong

New member
עונה..

מתי בפעם האחרונה הייתם בדיכאון? אתמול, כשהבאתי חתלתול הביתה ואמא שלי לא רצתה אותו..
מתי בפעם האחרונה הרגשתם לא שייכים..? לא זוכרת... מתי קוויתם שהשיעור האחרון לא יגמר? אתמול, בשיעור ביולוגיה
איך היה היום? הוא רק התחיל. מתי הרגשתם שאתם חייבים שינוי? לא מזמן. האם אתם חולמים חלומות הזווים? כל החלומות הם הזויים. אין חלומות הגיוניים (מבחינת ההתרחשות בחלום), אך המסר שהם מעבירים לנו הוא הגיוני ביותר. מה החלום הכי הזוי שחלמתם? יש הרבה... אבל אחד מהם, אותו חלמתי לפני כמה ימים - הייתי שותפה של איזה איש FBI ופרצנו לחדר שלי, ועל המיטה ישב ג'ון לנון, ו... ו.... כיוונו עליו אקדחים!
ואז כדי שהוא לא ירה בנו (עם האקדח שלו), הוצאתי את הכדורים מהאקדח שלו, חפרתי בור בגינה טמנתי אותם שם....
). מתי שברתם את כול החוקים של מסגרת כולשהיא שהייתם בה? בחזרות להצגת סיום בכיתה ו' - כל הזמן הברזתי מהחזרות כי היה "מסע הפלאים של נילס" בטלוויזיה
. ואז העיפו אותי מההצגה. איפה אתם רוצים לעשות אהבה בפעם הראשונה? בחדר רומנטי לאור נרות ומוזית ניו אייג', עם אהוב ליבי (AKA אלן וג'ייסון
). איך אתם בוחרים ספר, לפני שאתם קונים אותו? אולי אני קוראת אותו בספרייה לפני, או קונה אותו רק כי אני מכירה את הסיפור שמאחוריו ורוצה לקרוא את הספר עצמו. הכי הרבה כסף שקיבלתם על עבודה: 850 ש"ח. אם הייתה לכם אפשרות לשנות משו היום מה הייתם משנים? שיתייחסו לבעלי חיים בצורה נורמלית. מתי בפעם האחרונה השתוקקתם למשו כול כך ואחרי זה התחרטתם שבכלל קמת בבוקר? הממ.... מי גרם לך אושר השבוע? "עד שהחיים יפרידו בינינו". על מי שווה שתבכה\י בשבילו\ה? וויליאם וולאס. מתי בפעם האחרונה כעסת על משו כול כך? על חברי לעבודה באנגלית שמתעצל! האוכל הכי משמין שאכלת היום? לא היום, אבל אתמול אכלתי 3 חטיפי "טוויסט", חטיף "באונטי" (השוקולד הכי טעים בעולם), עוגיות שוקולד והיוגורט הלבן 1.5% שומן של דנונה (אני קונה אותו רק בגלל הבחור שמתוק והשקסי שעל העטיפה!
|מזיל ריר|) - וכל זה בשלוש שעות של אומנות מעשית! בבוקר שאתם קמים.. מה דבר ראשון שאתם מריחים? שמן לוונדר שאני מפזרת בכל חור בחדר. שמיכה הכי כיפית בחורף? שמיכה רגילה... לא מוך!!!!! (סתם לידע כללי, הנוצות הכתיפתיות של האווז נקראות "מוך" ולא "פוך" בשפת העם הפשוט. פיג'מה: לבנות: כותנת אוו מכנס וחולצה? אני שונאת לשון עם מכנס. משו שקרה וידעתם שמגיע לך על זה... הוווו אני לא אתחיל...

למעלה