הסקר של שישי

חחחחחחחחחח

*תומר אפילו זוכר את הערב הזה *תומר מתלהב שהוא שוכר משהו *תומר נופל מהכסא *תומר קיבל מכה בישבן *תומר מרגיש זקן כי הוא אומר ישבן *תומר יפסיק לדבר על עצמו בגוף שלישי כי זה מתחיל להרגיז *תומר הולך לעשות את עצמו שימושי

mine!mine!mine!mine!mine!

משפט שמאפיין אותי: בכל דקה של עצב אתה מאבד 60 שניות של שמחה.
התכונה הדומיננטית שלי: אופטימיות
אני מפנקת את עצמי: פשוט הולכת לישון. אני מכורה אני יודעת!!!
הכי חשוב לי.. החברים והמשפחה. ובחפצים אז יש לי טבעת שהייתה של סבתא רבה שלי שעל שמה כן הוא שמי.
מצחיק אותי לראות אנשים נופלים!!!!! אני מצטערת אבל זה ממממש מצחיק

UniQe TeAr

New member
תשובותיישן!!! ../images/Emo6.gif

אז כככככההההההההה:
כתבו משפט שמאפיין אתכם (אפשר משיר אבל עדיף שתמציאו) "הדבר הכי טוב לקחת לאי בודד" (נאמר לי על ידי ידיד טוב שלי...)
מהי התכונה הדומיננטית שלך? צוחקת. הרבה.
איך אתה מפנק את עצמך? תיקימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ותומאש יעיד..)
מה הכי חשוב לך בחיים (חפץ או בנאדם או כל דבר אחר) אמא
מה מצחיק אותך? כל דבר

Ez sLeeP

New member
יולללללייי...

שמתם לב כמה אני מציף את הפורום לאחרונה? אני נוראי. צריך לרסן אותי. תומר צריך לחסום אותי. פאק. נועה-בובה? מי? אני הגרופי החדש של הפורום.

אתה כזה חוצפן נדב!! !! !! !!

ככה לקחת ממני את התואר.... לא פסדר נדב... אבל נו טוב-לפחות אני מודעת לעובדה שאני לא הכי חסרת חיים בפורום הזה....או שכן.

קצת באיחור אבל תמיד טוב

משפט שמאפיין: "always look on the bright side of life"
תכונה דומיננטית: אנרגטיות... קצת פרפקציוניזם גם, אני חושבת.
פינוק: זה רק שמפו... סתם סתם. שוקולד, מוזיקה... שניהם בכמויות.
הכי חשוב בחיים: אהבה (כמה קיטשי) ומוזיקה (לא יכולה להתעלם מזה כרגע)
מה מצחיק: חברתי המקסימה יערה כהן ואחיה בנפש עידן צרחצי.... וכל דבר שקורה כשאני שפוכה.

שבת שלום../images/Emo11.gif

משפטטט- האמ נראה לי ש"תן חיוך הכל לטובה" אחרי שכל השולחנות שישבתי בהם כתובים בזה.. (אפילו במקדונלדס:p קשקשבמקדוניהכללטובה!
).
תכונה- נראה לי עצבים..וצוחקת המון..
פינוק- שוקו חם.. הופעה.. האמ הפוך שלי..לאדעת:]
הכי חשוב- וואי הרבה.. האמ כל דבר שאני אוהבת.. וגם אלה שפחות:]
מצחיק? הכל.. פשוט הכל.

מנצל"שת שירשור למטרה חשובה מאד!!!

טוב, אני כבר אמרתי שאני הולכת לאודישנים של כוכב נולד, ואני צריכה עזרה: תמצאו לי שירים יפים לשיר!!!

Principesa Reut

New member
../images/Emo26.gif

שיר ממש טוב לאודישן, שרוב הפעמים אם את שרה אותו יפה מקבלים אותך על המקום, זה עניין של זמן, בגלל שזה שיר קצבי וסוחף...

Ez sLeeP

New member
אם מנצלשים אותי, ינצלשו אותך ../images/Emo3.gif

סיווני, אין לי שום מושג. את הכל כבר שרו..

מה אתה עושה לי דווקא?!../images/Emo2.gif

גם לא מתקשר, גם מנצלש לי דווקא, גם...גררר!!!!!! (אל תתקשר עכשיו- יש טלויזיה!)

OfrikiG

New member
שלייייי

* אני לא סובלת מ אי-שפיות, אני נהנית ממנה * שמחת חיים * סרט טוב + משהו טעים לאכול * לנצל כל רגע ורגע * החברים שלי, בד"כ דברים טפשיים ושטותיים

Music Fan

New member
אפשר גם?

אז אני חושב שהתשובות שלי הם כאלו: 1. אני לא חושב שיש משפט שמאפיין אותי... 2. התכונה הדומיננטית שלי היא כנראה השנינות שלי (זו בכלל תכונה). רוב הנאשים מתעצבנים ממנה כי תמיד יש לי תשובה מוכנה, משהו כזה ציני. 3. לפנק את עצמי? להיכנס לחדר, להפעיל מוזיקה, להדליק את המבער עם השמן וניל המדהים שלי, ולשבת עם ספר טוב מתחת לשמיכה החמה כשבחוץ יורד גשם זלעפות. 4. הכי חשוב לי בחיים הם האנשים שחשובים לי, אני מניח. החברים והמשפחה. והדיסקמן שלי זה החפץ הכי חשוב לי בעולם!!! 5. כמעט הכל מצחיק אותי...

טוף

זה רק כי אני בורחת מללמוד למתכונת! כתבו משפט שמאפיין אתכם (אפשר משיר אבל עדיף שתמציאו): אני לא יצירתית אז אני אגנוב משיר
im only happy when its rains ויש עוד מהי התכונה הדומיננטית שלך?: פסימית... איך אתה מפנק את עצמך?: דיסק חדש ו/או ספר חדש או מקלחת או הופעה מה הכי חשוב לך בחיים (חפץ או בנאדם או כל דבר אחר): כל אדם בערך שאני מכירה חשוב לי גם כאלה שאני בכלל לא מכירה כולם חשובים לי. (כמעט) הממ חפץ..המממ...ניראה לי הדיסקים שלי מה מצחיק אותך?: הכל. הכל. בחיי אני צוחקת מכל דבר אפשרי ומכל דבר גם מכלום פשוט מהכל.

mesh33

New member
תשובות של יום שבת (ותסלח לי סבתי..)

חבר אמיתי זה מי שנותן לך דף מהמחברת אפילו שהוא עבר את האמצע...(ראיתי את זה על אחד השולחנות בכיתה שלי.. לא יודעת למה, התחברתי לזה..)
הקוטביות שלי... אני בן אדם של שחור ולבן...
לנעול את החדר, לסגור את החלון, לשים מוזיקה טובה, להדליק קטורת ואת הכדור הזה עם הסיבים האופטיים שעדיין אין לי מושג איך קוראים לו, לשכב על המיטה ולהרגע...
מה הכי חשוב לי?.... זה קשה... אני חושבת שהשליטה על החיים שלי ועל מה שיקרה לי...(עד כמה שאפשר כמובן...)
הראיונות של אסי כהן מ"אחורי החדשות", עדי אשכנזי, ולשמוע את אח שלי מדבר על הפרשות גוף...

אניייי:]

אין לי
אביתר בנאי+אמבטיה,עוד אולסטאר,פקאט של פרלמנט,שוקולד בכל הסוגים ,בבט,וודקה איסי(
) וואי יש מלא
.
הכלב שלי
מה לא?(
)

למעלה