הסקר של ראשון

הסקר של ראשון../images/Emo3.gif

האמהאמממ.. האם אתה אינטי... 1.מי כתב את "הזקן והים" 2.אבל פן היה חלק מהמשלחת בפרעות......,מי היה עם אבל פן במשלחת ואיזה שיר מפורסם כתב? 3.בית"ר ניצחה אתמול?,איזה הפרש? 4.האם בן-אדם יכול לסקר יצירת אומנות מבלי לזהות את סוג הקומפוזציה? 5.תן ציטוט משיר של יונה וולך מצפה שכל האינטים למינהם.. וגם החאינטים.. שזה שילוב של חאבר ואינטי יענו על השאלון.. -ורק לידע כללי.. עכשיו זה מוכח שאני לא אינטית:[- האמהאמ..ואל תנצל"שו למען אושרו של ילד קטן וטיפש:p -c+o שלוווומי:p-

כאילו שאת לא יודעת.

1. מה הקטע הזה?! זה לא עניין של קנאה או קטנוניות, אבל זה אחד הדברים שאני הכי שונאת שעושים. מה נראה לך?!?! שאני לא אגיב? זה מעצבן אותי! כוס אמק!! אני משקיעה פה על הסקרים המטומטמים האלה ואת יורדת עלי?! מה נראה לך? גרר! חצופה! 2. אני חושבת אם לפתוח שוב את הנושא או לא... אז זה עדיין מעצבן.

../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif נאמ זה סקר אמיתי!!!

סקר האינטים הגדול
. אין כאן שום כוונה לפגוע להעליב או להלבין את אחד חברי הפורום

אין כוונה להצחיק!

אי אפשר לעשות סקר נורמלי? ונועה השניה הראשונה (מה שזה לא יהיה) נועה לא כתבה את השאלון אם היית מתאמצת להסתכל קצת למטה היית רואה C+O.

Rain Star

New member
קודם כל אם הייתי מתאמץ, לא מתאמצת

דבר שני - לזה אתה קורא סקר נורמלי?

כדור הרגעה בהחלט יכול לעזור לך.

די לחשוב שכולם פה נגדך מותר גם לאחרים לעשות סקר לא זכור לי שאת המצאת את העיניין. איזה עצבים יש לך.

נועה.

באמת שלא הייתה כוונה לפגוע בך, או לרדת על הסקרים שלך, הלכת יותר מדי רחוק. סליחה. ומצידי ה"דיון" הזה הסתיים פה.

מממ

מרון אני מתה עליך. כאילו שאני יודעת מה זה c+o...יש לכם יותר מידי קודים ושמות מוזרים בכדי להתעקב להבין אותם. כרמית- יש לי עצבים כי את מעצבנת אותי,אני לא חושבת שאתם נגדי, מותר לאחרם לעשות סקר אבל זה היה נראה לי לא במקום לעשות את השם של הסקר הזה כמו שלי. ואת לא קשורה לדיון אז אל תתערבי כי זה סתם יותר מעצבן. גם מצידי הוא נגמר. מרון אני מתה עליך.

../images/Emo12.gif

מודה, אני לא אינטית. (בחיי שאני אפילו לא יודעת מה הפירוש אבל שיהיה) ונועהההה הממממ יום שישי לפני ההופעה צריך להיפגש רק אז אני יכולה
ארור המגן הזה ארוררררררררררררררררררררררררררר וגם המבחן באנגלית והטיול וההצגה וזהו.

painapple

New member
אין לי מושג מה זה אינטי, אבל

אני יודעת פה כמה תשובות .) ויונה וולך טובה. ערן צור הלחין את תותים שלה.

lollapalooza

New member
אוקיי

אחרי איומים טלפוניים מצד נועה אני עונה- 1- המינגווי 2- מי
3- בית"ר ניצחה 4-1 4- אין לי מושג. נגיד שכן
5- יונה וולך
אם יש סקס אחר הביאוהו לכאן
חחח זה מה שאני מכירה
בקיצור כל מה שהסקר הזה מראה זה ששלומי הוא אינטי ואני לא
(נועה,זה בסדר
את מחזירה לי את הפיצה
)

הדסית את חאברינטית../images/Emo9.gif

1.יפה! 2.בוש והכלם לך 3.יפה 4.צצצ(מצקצק בלשון) 5.יפה:]] *הדסית אסור שנועה תדע שאני אינטי

למעלה