נו באמת הרי רבין ז"ל וברק הלכו לבחירות בתור ימנים פרגמטיים וקצת סוציאליסטים וניהלו מו"מ כשמלאנים קיצוניים שהם שמלאה ממר"צ.עד היום מפלגת העבודה(אמת) וישר היו פחות שקרנים מהליכוד.
אבל למען עם ביבי זה לא חוכמה,כל אחד מולו יוצא "צדיק".
נו באמת הרי רבין ז"ל וברק הלכו לבחירות בתור ימנים פרגמטיים וקצת סוציאליסטים וניהלו מו"מ כשמלאנים קיצוניים שהם שמלאה ממר"צ.עד היום מפלגת העבודה(אמת) וישר היו פחות שקרנים מהליכוד.
אבל למען עם ביבי זה לא חוכמה,כל אחד מולו יוצא "צדיק".
אני לא הרגשתי את זה בזמנו,אבל ברור שהיו ימינה ממה שרציתי אז ייחסתי את זה באופן טבעירבין ז"ל וברק הלכו לבחירות בתור ימנים פרגמטיים וקצת סוציאליסטים
עכשיו את מבזה את עצמך.תורו של המונגולואיד אייזנקוט, חסר הצורה שלא עובר מסך, היו עושים עליו פנינים בחרצופים, אם הייתה משודרת עכשיו.
את שקובעת בוודאות שוינטר עובר את אחוז החסימה והדברים מוכיחים את ההיפך בבחירות לכנסת ה-20 אלי ישי עבר בכל הסקרים ולא עבר בתוצאות האמת ובבחירות לכנסת ה-21 הימין החדש של בנט עבר בכל הסקרים ולא עבר בתוצאות האמת. מקרה הפוך זה הגמלאים ב-2006.כמוך מדבר איתי על משיחים? הרי המשיח התורן שלכם הוא המונגולואיד אייזנקוט,
האם כבר עשית/ם תכנית B למשיחלאחר הבחירות? הרי מניסיון העבר כל המשיחים שלכם הכזיבו אתכם
![]()
המשיחים שלכם צועקים מדינה נורמלית לא רוצחת ילדים כתחביב ונמות ולא נתגייסאז וינטר הוא המחליף של הרבי מלובביץ ?
יש משיח חדש ?
זה ששלח מזכר ללוחמי גבעתי בפתיחת מבצע "צוק איתן" : "נלחם בשם אדוני צבאות"
לא בשם עם ישראל, אלא בשם בונה עולם .
ואללה כרותי האונה כבר איבדו את הצפון מזמן.... נשאר להם עכשו להעלות עולה למשיח החדש, רצוי שיהיה בעל חיים....ודי לחכימא....
בעיני זה לא שונה מהותית מזה שהאלוף גביש כתב לחיילים ב 67 פקודת קרב שהסתיימה במילים "ויהי ה' עמכם"אז וינטר הוא המחליף של הרבי מלובביץ ?
יש משיח חדש ?
זה ששלח מזכר ללוחמי גבעתי בפתיחת מבצע "צוק איתן" : "נלחם בשם אדוני צבאות"
לא בשם עם ישראל, אלא בשם בונה עולם .
ואללה כרותי האונה כבר איבדו את הצפון מזמן.... נשאר להם עכשו להעלות עולה למשיח החדש, רצוי שיהיה בעל חיים....ודי לחכימא....
בעינייך. אין לי כוונה להתחיל לדון מה ההבדל בין שתי האמירות.בעיני זה לא שונה מהותית מזה שהאלוף גביש כתב לחיילים ב 67 פקודת קרב שהסתיימה במילים "ויהי ה' עמכם"
אתה שוב מראה שאין גבול לטפשות או שאתה מחפש לריב או שניהם.בעינייך. אין לי כוונה להתחיל לדון מה ההבדל בין שתי האמירות.
תבורכי בבואו של המשיח החדש לביתך.
[ואנא, אל תכתבי שלא הזכרת משיח ETC....ושלא יכניסו מילים לפיך...]
בפעם שעברה הליכוד היה באופוזיציה ולא היו מאוכזבי ליכוד שעברו לגוש השני אלא להיפך. פילבר הודה בפה מלא שהוא קובע שמי שהצביע ליכוד ב-2022 ואומר שיצביע בנט או אייזנקוט בבחירות האלה הוא מתעלם ממה שהוא אומר בסקר ושם אותו כאילו הוא יצביע ליכוד גם הפעם.פעם קודמת הסקרים של 14 היו הכי קרובים לתוצאות האמת. אם הפעם זה לא יהיה ככה, זאת תהיה ההוכחה שהיתה שם בעיה. בנתיים השמאלנים סתם קופצים וצועקים.
האמנם "הודה כך בפה מלא"? מבלי לפגוע, יש לך ציטוט מדויק של דבריו?בפעם שעברה הליכוד היה באופוזיציה ולא היו מאוכזבי ליכוד שעברו לגוש השני אלא להיפך. פילבר הודה בפה מלא שהוא קובע שמי שהצביע ליכוד ב-2022 ואומר שיצביע בנט או אייזנקוט בבחירות האלה הוא מתעלם ממה שהוא אומר בסקר ושם אותו כאילו הוא יצביע ליכוד גם הפעם.
בהחלטהאמנם "הודה כך בפה מלא"? מבלי לפגוע, יש לך ציטוט מדויק של דבריו?
האזנתי מ3:30 עד 4:15 (נדמה לי אגב שהבאת את זה גם שבוע שעבר). לפחות בפרק הזמן הזה, לא רק שפילבר ממש לא אמר את מה שאתה מייחס/ממציא לו, אלא שהקריין (שאין לי מושג מיהו) ממש ממציא תוך כדי הדיווח/תיאור שלו את מה שאתה גם ממציא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.