הסקר של חליל

hananlv

New member
הסקר של חליל

משונה קצת הסקר שלך אם לפחות היית עקבי ומכניס נניח את אלו שסיימו את האליפות בשנה שעברה במקומות ראשון ושני ולא סתם ככה על הבאב אללה צפה למבול העלבויות מפה ועד הודעה חדשה ולדעתי בצדק

אני מתנער מהסקר ברגע שראיתי שאני

לא מופיע ברשימה
קולרגול ( נעלב )

hananlv

New member
הלילה עוד צעיר

והעבודה מרובה... צריך לממן איכשהו את הרייסינג שעל הכוונת באשר למחשב אכן דיברתי עם אורי כרגע המחשב חזר מהתיקון - באותו מצב כמו שהגיע בקיצור IBM מתנהגים כמו כל מוסכניק ישראלי מצוי לוקחים הרבה כסף ולא עושים כלום שיגמר הסיפור איתם אשלח לאורי את חשבונית התיקון

אגודלה של היועצת כבר לא צעיר../images/Emo3.gif

על הרייסינג שעל הכוונת חג שמח מר ליבני, ואולי האפיקומן יביא את ההוא שעל הכוונת

חנן ידידי בעל הבלורית...

כפי שציינתי, מגבלת התכולה בסקרי תפוז היא עשרה רוכבים. נקודה. ניתן היה להכניס רוכבים על עיוור לפי מקומות ראשונים בליגה. לא עשיתי זאת. נכון שבכך הבעתי דעה לגבי מועמדים שאני מעריך כפוטנציאלים במיוחד. אני בהחלט מוכן לקבל ביקורת וגם להתמודד עימה. אני גם מוכן לראות מה יהיה טיב הביקורת... אם למשל לאחר שבוע - מישהו ששמתי אני - לא יקבל כלל ניקוד, ולעומת זאת יאמרו עוד ועוד גולשים שרז היימן (לצורך הדוגמא) הוא הוא הצ´מפיון שהחמצתי... אכניס אותו במקום! הסקר אמור לשקף - ובמובן זה אני פתוח לשמוע דעות שונות משלי. את דעתי האישית הייתי הראשון להכניס לסקר. ותגיד - ויכוחים מסוג זה - הלוואי ואלו היו הבעיות שלנו... ח.
בכוננות ספיגה

לדעתי אפשר לסיים את הסקר הזה

ואחריו להכין סקר נוסף אם הרוכבים החסרים.... בסוף לחבר ביחד את הסקרים ולעשות "פיינל" הרוכב שברוכבים... ה
שבמלכים? מה אתה אומר חליל יקירי? הדס שמנסה לעשות צדק.....

למעלה