הסקר שלפני המלחמה

סמיילי22

New member
הסקר שלפני המלחמה

איך אתן נערכות למלחמה הממשמשת ובאה? מישהי מכינה כאן חדר אטום? איך היא מכינה אותו? ובכלל, האם תהיה מלחמה? האם ישנו איום?

עששית

New member
לא מוכנים בכלל. ודרך אגב - למישהי

יש את הטלפון בו בודקים את מצב ערכות המגן?

Hadar p

New member
רק החלפנו ערכות מגן וקנינו מים

כל השאר עוד לא מאורגן

עששית

New member
האם תהיה מלחמה?

לא ברור. עכשיו הבנתי שצפון קוריאה מטרידה את ארה"ב יותר מעירק, וגם הבריטים לא כל כך רוצים לצאת למלחמה. לא ברור עדיין. לגבי האיום - ד"ר ראובן פדהצור שהוא פרשן צבאי עצמאי בדעותיו ולא מושפע מהממסד אמר שבתחילת המלחמה לא נראה שסדאם ישלח לעברנו טילים, כי הוא טוען שאין לו. אבל שוב - לכי תדעי...

poogi27

New member
לא נערכים!

המסכה אצל ההורים בבית <מרועננת ולא בזכותי> כנ"ל אצל בעלי. לא הכנו חדר אטום כי זה לא יעזור בבית בן 50 עם תקרת רוויץ שלא אוטמת... אין לנו ממ"ד (נו באמת) ויש מקלט ציבורי איפה שהוא רחוב לידנו לא ממש ביררנו. לא קניתי שימורים וכאלה.. הדבר היחיד שעשיתי זה קניתי מים מינרלים למקרה חס וחלילה של זיהום במי השתייה!!! הפחד היחיד שלי הוא דווקא מהעבודה, הוכרזנו כמפעל חיוני, ואנחנו מחוייבים להגיע במיוחד אני שאיןלי ילדים קטנים שצריך למצוא להם סיטר מקום העבודה בת"א <נהדר> ואין פה לא חדר אטום ולא מקלט... אבל העיקר שנגיע לעבודה מחוסנים נגד אבעבועות, נכון?

danonit

New member
לא ממש...

קודם היא תוכננה לינואר, אחרי זה פברואר, ועכשיו מדברים על "פברואר-מרץ", אני לא ממש סומכת על המלחמה הזאת

סמיילי22

New member
אז מה אני היחידה בישראל שלוקחת

את המצב כל כך קשה? ערכתי קניה של כל מיני שימורים, 18 ליטר מים, מנדנדת למשה שנסדר כבר את חדר הממוגן (שבינתיים הוא אחלה מחסן)... תמיד אמרו לי שאני היסטרית, ועכשיו יש הוכחה...

אתי@

New member
לכל יום 3 ליטר, סה"כ 9 ליטר

ואם יהיה כאן מצב חרום אמיתי, ייתכן שמקלחת תהיה מותרות
איזה כיף לך שאת שותה 2 ליטר ביום. בטח יש לך עור מדהים

סמיילי22

New member
קניתי 18 ליטרים ל2 בני אדם

עדיף שיהיה יותר מאשר שיהיה מעט. אני מאמינה שנצטרך הרבה שתיה כיוון שנהיה בלחץ. רחצה? וואלה לא חשבתי על זה
אבל כנראה הם מחכים לאיומים של ממש כדי להנחות את הציבור.

poogi27

New member
בזמן מלחמה לא מתרחצים

את לא יודעת...
וברצינות, במקרה שתצטרכי לפתוח את הבקבוקים האלה <חס וחלילה חס וחלילה
> את תחשבי בכלל על מקלחת במים האלה. או שמע תרתיחי מים מעל הגז. ונחזור 60 שנה אחורה ביום אחד

טלפון של פיקוד העורף ../images/Emo13.gif

עששית לבקשתך מס´ הטלפון....1255111 אצלנו אמי כבר קנתה שימורים וחלב עוד דברים יבשים (עוגיות, קרקרים קורנפלקס וכו´) וכמובן מים מינרלים... חדר אטום עדיין לא סידרנו...אבל בקרוב...פשוט עכשיו אצלנו במושב משפצים ומסדרים את המקלטים, המקלט נמצא מול הבית שלנו חוצים כביש וזהו... מקווים מאוד שלא נצטרך זאת....

למעלה