הסקר שונה!

הסקר שונה!

אז אתם הצבעתם וקבעתם ושליש (7 אנשים) מכם היה מעדיף לנסוע בטיול הגדול שלו לדרום אמריקה, מספר שווה של אנשים (4) היה רוצה לנסוע לצפון אמריקה ולאוסטרליה ניו זינלנד ורק 2 היו רוצים לנסוע למזרח. אומנם אנחנו לא סקר גדול, אבל מסתבר שהרבה היו רוצים לצאת לטיול הגדול וזה כיוון שרק בן אדם אחד קבע שטוב לו פה בארץ והוא לא רוצה לטוס לטיול גדול. סך הכל הצביעו 18 אנשים (איפה אתם באמת?
) והסקר החדש הוא - עבודה מועדפת בעד ונגד. האם שווה ללכת לעבוד את החצי שנה כדי לקבל את המענק מלשכת התעסוקה? או שאולי שווה ללכת לעבוד בעבודה שמרוויחים בה קצת יותר, ריח של תחנות דלק עושה לכם את זה? רוצו להצביע וספרו לנו למה בחרתם בעד או נגד...

hell cen be fun

New member
תמיד חלמתי לעבוד בת.ד.

ואז פתאום עכשיו זה לא נראה לי כזה זוהר...
אותו דבר מלצרות...

lala land

New member
הצבעתי נגד

לדעתי, וממה שראיתי אצל חברים - לא חסרות עבודות שמשלמות טיפה מעבר למינימום ובנוסף לזאת, גם יותר מעניינות !

אה.. פספסתי ת'סקר על הטיול..

מצטרפת לאחד והיחיד שנשאר בארץ
והסקר החדש.. לא הייתי ממש מחפשת עבודה מועדפת, כמו שאמרו יש עבודות סבבה בשוק ואני בכלל לא ממהרת למצוא עבודה או משו.. אבל אם במקרה אני אראה עבודה מועדפת שתמצא חן בעיניי... למה לא למה לא....

otk

New member
להתרחק כמו מאש.

ממה ששמעתי מחברים, מדובר בסיוט מתמשך. העבודות הכי בזויות שיש, השמורות בדר"כ לפועלים ערבים ותאילנדים, והתגמול הוא בסה"כ משכורת מינימום ברוב המקרים. המענק בהחלט לא שווה את הסבל. עדיף לפשפש עוד קצת ולמצוא עבודה נורמלית. בכל זאת, קצת לא נעים לחזור הביתה עם ריח של סולר.

לא תמיד אלה עבודות תאילנדיות

מסכימה איתך שאלה רוב העבודות, אבל אפשר למצוא דברים אחרים... מצאתי עכשיו עבודה מועדפת באחד המלונות הגדולים בת"א במרכז העסקים שלהם. מה שאומר לשבת במשרד שמונה שעות ולתת שרותי פקס, אינטרנט וכו' לכל אנשי העסקים העשירים שנמצאים שם. תכלס, עבודה משעממת, אני הולכת לשבת שמונה שעות בוהה בתקרה ומשחקת במחשב, אבל זאת עבודה קלה, ויש משמרות של שישי ושבת (מה שאומר משכורת גבוהה יותר), הסעות הלוך וחזור אם אני עובדת עד הלילה או בשישבת, ארוחות מסודרות, ובקיצור אחלה תנאים. וכמובן שבסוף מקבלים את המענק. הבעיה היחידה היא איך להפיג את השעמום :) אני אמורה להתחיל לעבוד שם בדצמבר.

h i l l e r

New member
אבללל

בהגדרה עבודה מועדפת בבתי מלון לא תכלול עבודות פקידות/קבלה... אז איך קיבלו אותך?

למעלה