*****הסקר השבועי*****

sahr12

New member
אין ביננו חוסר הסכמה...פשוטי...

רק שרוב הבעלים או הנשים...לא משתנים עם השנים....אלא אם לפי דעתך.. להרים רגל על השידה לאחר 15 שנות נישואין זוהי גם סוג של פתיחות... חחחחחחחחחחחחחח.... לא שאני מבין גדול...אבל לדעתי עם מאהב או עם מאהבת (למשל כן??) את-ה והיא-הוא...ירשו לעצמם הרבה יותר...פתיחות וגיוונים... אפילו בסטוץ חד-פעמי... אוליי אני טועה... נברר את זה.......חחחחחחח

נברר את זה?

מה לא עושים בשביל סקר...

בשביל לברר את זה......

אני צריכה להביא אותו לכאן, תוכל להמתין עוד כמה שעות?
.. ולא, הכוונה לא להרמת רגל על השידה....

sahr12

New member
הקצנתי בשביל ההומור...

אבל לא יעזור כלום...בקטע של מאהב או סטוץ...יש מן..מחוייבות עצמית כזו לא לאכזב...ולעמוד בציפיות... ככה חבר שלי אמר לי.....אוליי הוא על סמים..אבל ככה הוא אמר.. ואני מאמין לו......חחחחחח

נעלמתי....

בגלל המחויבות העצמית שלי <ההוא שאני רוב הזמן עומדת בציפיות שלו הגיע.. :> העניין לא במחויבויות לגבי הפרטנר, מה עם המחויבויות כלפי עצמך, להיות יותר טוב - יותר מעניין- ויותר מרוגש ומרגש?... תאמין לי שהציפיות שלי מעצמי הרבה יותר גבוהות מהציפיות שלי במיטה ממנו.
אני אנסה לבקש ממנו שיקליד כאן תגובה של גבר ...איך אומר... מסופק מינית בכל המובנים הסקסיים של המילה "מסופק"...

מיכל31

New member
כמה שאתה טועה

אבל ממש טועה... המצב שלך באמת עגום...סורי הייתי חייבת.

sahr12

New member
למה את פוגעת אישית...

תתנצלי........ומהררררררררררררר.......... ותופתעי,אבל מצבי לא עגום בכלל.... סורי,הייתי חייב...חחחחחחח

גם אני חושב שמצבו לא עגום

(עדיין מנקה את הנס מהשולחן! חחחח) אני חושב שהוא יותר מחובר לעצמו ממך! !!!! חחחחחחחחח

sahr12

New member
זה בסדר דרדי......

הוא אמר לי שגם הוא מת עלייך...ומאחל לך יום טוב.. הוא פשוט לא יכול לענות..יש לו גלוריפיקציה בחניכיים...חחחחחחחחחחחח נראה לך שהוא מקלל אותי עכשיו???חחחחח הוא מקסים,ואת אחלה... אתם תראו שאפשר גם אחרת.

sahr12

New member
אני סולח אבל לא שוכח...חחחח

תרגישי חופשי חמודה..יש לי עור של פיל....עם חדק קטן.....חחחחח

נעמי 1

New member
בטח... כמו שאומר א.

הולך ומשתבח עם השנים... ואנחנו נפתחים... בטח... נפתחים... נו מה... ברגליים סגורות
בקיצור, לטעמי כן. וכמו שנאמר... הכול בעיניי המתבונן. נעמי

נשית~37

New member
../images/Emo12.gif

נראה לך שבגילי הזיכרון עוד עובד?......שלא לדבר על עומד...חחחחחח

למעלה