*****הסקר השבועי*****

sahr12

New member
*****הסקר השבועי*****

כזוגות נשואים..אנו מקיימים יחסי מין לפעמים...חחחחחחח (מה הקשררררררר מהרהרת מיכל...בעצם הוא צודק אני התחתנתי קודם....חחחחחחחחח) ורציתי לברר...האם אתם-ן מרגישים שהסקס הופך טוב יותר ככל שאנו מתבגרים???אנחנו באמת צוברים-ות ניסיון???נפתחים-ות לשינויים????? האם יש קשר בכלל בין גיל לבשלות ???? או שמא אין קשר בכלל.... לדוגמא אני..אם הייתה לי בחירה..לא הייתי רוצה היום בחורה בת 22.. במיטה....אבל אין לי ברירה...חחחחחחחחחח דברו,אפילו באופן כללי ....

באופן כללי-כן

הסקס הופך טוב יותר. בגיל צעיר (13 על פי סער והבת דודה חחחח) הסקס אכן יותר מרגש, קוסם, אניגמטי. כך גם היחס (של הבנים לפחות) למין השני. ככל שחווים יותר הופך הסקס למעין צורך מוכר. כמובן שלכך מתלווה הנסיון הנרכש (תיאורטי ומעשי), ההבנה והרגישות לצרכי הפרטנר\ית, ועוד. כך גם אתה עצמך לומד להכיר את גופך, מה אתה אוהב, איך (הגן המבושם מספר 8 חחחח), יש שמסירים מגבלות ביישנות ומעלים רף פתיחות עם הזמן ועוד. יש להבדיל בתשובה בין סקס עם פרטנר\ית קבוע\ה, שפה הולכות ומתמעטות האופציות להפתעות (במידה וכבר ניסיתם החלפת זוגות, סקס במנזר, ושימוש בכל האביזרים המוכרים לאנושות כולל סט המקדחים ואביזרי השואב אבק) ובין פרטנרים חדשים, על כל ההתרגשות היחסית הקיימת (לא שהשאלה רלבנטית לנו, שהרי זה לא מוסרי (!), אבל יש לציין זאת). ניתן לסכם ולומר, ככל שמתבגרים הסקס הופך לפחות אניגמטי אך יותר ידידותי לסביבה. וככזה, הוא, לעיתים, פחות מרגש, אך לרוב- נעים יותר.

או במילים אחרות...

הסקס הופך לפחות אניגמטי.. יותר דיסוננסי.. ולא אופטימלי... לכך הכוונה?

לא מסכימה איתך לחלוטין..

נראה לך שסקס שהוא פחות אניגמטי יכול להיות יותר אופטימלי? לדעתי ממש לא. והדיסוננס... הוא נוצר בגלל הפער בין הפנטזיה למציאות..

קראי שוב

כתבתי: "ניתן לסכם ולומר, ככל שמתבגרים הסקס הופך לפחות אניגמטי אך יותר ידידותי לסביבה. וככזה, הוא, לעיתים, פחות מרגש, אך לרוב- נעים יותר(=אופטימלי)." הדיסוננס נוצר כפער בין הציפיות (שיתכן ונובעות מפנטזיה) ומימושן. ברורררררררררר?

sahr12

New member
אז זהו שלדעתי...

הפתיחות והשינויים עם הפרטנר-ית.. הקבוע (בעל,אישה).הם מינימליים..אני שומע מהמון זוגות חברים-ות...שמה שהיה בחברות בגיל צעיר בניהם הוא שיהיה..גם בהווה עם שינויים קלים מאוד... הזמן לא עושה את שלו...בקטע הזה לדעתי..

sahr12

New member
זו גם סיבה...לא רק...

כי לפעמים את מקבלת לא מוסרי...יותר מחורפן מהמוסרי..חחחחחחח ואז מה????עוד לא מוסרי אחד...ואז את שואלת את עצמך....אוליי הלא מוסרי 2..יהיה יותר תותח מלא מוסרי1...וכ"ו.... וכך...הלאה...עד הסוף הטוב...חחחחחחחחחחחח..

sahr12

New member
חבל שרק בסוף......חחחחח

כי נקודת המוצא שלנו שונה לחלוטין....:)

פה..

לא מסכימה איתך :) גם בסקס עם פרטנר אחד קבוע-קרי - בעל, השמיים הם הגבול, והאופציות לגיוון תמיד ישנן, ההפתעות מרובות- הגוף נשאר אותו גוף, אך הדימיון תמיד יכול להתפתח, ולגדול... רק צריך להיות מספיק משוחרר, שלם עם עצמך, ואוהב - גם את הפרטנר הקבוע- וגם את חיי המין, בכדי לשאוף לצבע הבא בקשת הגוונים של הסקס...

למעלה