הסקר הראשון של המאסטר מגיע

הסקר הראשון של המאסטר מגיע

אני מקווה שתתחילו להתרגל כי אני הולך להציק לכם בלא מעט סקרים, שאלות ודירוגים... מוהאהאהא+ ולסקר הראשון שלנו: מה היה השבט המועדף עלייך מכל עונה, ובזכות איזה אנשים בעיקר? תשובתי: (ספוילרים קלים לעונה 12) 1. פאגונג (קולין, ג'נה, גרג) 2. אוגאקור (קולבי, ג'רי - המערכת יחסים המצחיקה שלהם, טינה) 3. בוראן (טום, לקס, קלי) 4. הרוטו המחודש (בוסטון רוב, שון, ג'ון) 5. בעעע 6. הג'אבורו המחודש (רוב ס, מתיו, דינה) 7. דרייק (סנדרה, רופרט, כריסטה) 8. מוגו מוגו (קתי, קולבי, שי אן) 9. יאסור המחודש (רורי, אלייזה, איימי) 10. אולונג (סטפני, בובי ג'ון, אנג'י) 11. יאשה המקורי (סטפני, בריאן, איימי) 12. קסאיה (סירי, אראס, דניאל, שיין, קורטני, ברוס- חיחי השבט המושלם)

Fairywitch

New member
אלה הצקות מעניינות ולכן מבורכות../images/Emo45.gif

לא זוכרת את כולן, וגם באלה שכן- לא תמיד אני זוכרת מי היה באיזה שבט... 1. פאגונג כמובן
2. לא זוכרת
3. כנ"ל. 4. עונה ששכחתי לחלוטין. בקושי זוכרת מי זכה... 5. חושבת כמוך- בעעע אחד ארוך
6. לא זוכרת מי היה באיזו קבוצה. אהבתי את הקבוצה שכריסטי הצטרפה אליה, כלומר לא זאת של ג'נה והיידי הסנוביות. 7. דרייק
8. הקבוצה שרופרט היה בה. זה הלך אוטומטית
9. עוד בעעע אחד ארוך. עונה מיותרת. 10. אולונג
11. יאשה המקורי. 12. הקבוצה שבלי סירי (געעע, מה כולם אהבו בה אין לי מושג) ועם מיסטי וסאלי
13. הקבוצה של אוזי. 14. הקבוצה העניה המקורית.

Confide In Adam

New member
שלי ../images/Emo58.gif

1. פאגונג (קולין, ג'נה, גרטשן, ג'רבס) - משום מה בצפייה הראשונה שלי אי שם בשנת 2000 יותר אהבתי את טאגי, אבל עכשיו ברור לי שהשבט המגניב יותר היה פאגונג.. מטאגי רק אהבתי את קלי. 2. אוגאקור (קולבי, ג'רי, אמבר לפני שרוב קילקל אותה) 3. השבט המקורי של סיילאס, לינדסי, ברנדון וקים פ. 4. השבט שהיה רק לכמה פרקים עם קת'י
וג'ינה
5. השבט של ג'ייק ושי אן 6. הג'אבורו המחודש (רוב ס, מתיו, דינה) 7. מורגן (אנדרו, ראיין או. טיוואנה, דארה) 8. מוגו מוגו (קאת'י
, ג'רי, שי אן) 9. השבט של הבנות כנראה, כי מהבנים כל מי שאהבתי עף מוקדם 10. אולונג (סטפני
, בובי ג'ון, אנג'י
) 11. יאשה המקורי (סטפני
, בריאן, איימי, ג'יימי) 12. קסאיה (סירי
, אראס
, דניאל
) 13. השבט של אוזי
וקנדיס
14. השבט שהיה עשיר אחרי השינוי, עם מישל, ארל וסטייסי 15. פיי לונג (אמנדה, טוד, קורטני)

omer719

New member
שלי ../images/Emo58.gif ע"פ שלא ראיתי הכול

אז ממה שראיתי : 1. כמו כולם - פאגונג. *קפיצה מטורפת חחXD* 6.הג'אבורו המחודש. 9.יאסור. 10. אולונג. 11. יאשה המחודש. 12.קאסיה ( אכן מושלם) 13. כול מקום שקנדיס הייתה בו? חחXD בעיקר בהתחלה לפני שהיא וג'ונתן עזבו אותם. ואי.. יש לי עוד הרבה עונות להשלים. ואני באמצע 6 עכשיו , וסוף סוף אני מבין על מה מדברים פה כשאומרים " חולה על השרדות 6 " !!

ממה שראיתי:

3. סאמברו [אם ככה כותבים]. אהבתי את כל העניין אנשים צעירים מבוגרים שקם שם וכמובן שהצעירים היו בשליטה... קים, ברנדון, סילאס ולינדסי הם השחקנים המועדפים עליי מהעונה הזאת שבטח הייתה משעמת בלעדיהם.. 5. העונה הזאת גרועה גם בגלל הפיינל 6 הזקן שהיה. אז כמובן שאהבתי את קבוצת הצעירים [שצריך לשבור את השניים בשביל להגיד את שמה
] 6. אהבתי את השבט של הבנות בהתחלה וגם למה שהוא הפך לאחר מכן. 7. האמת שאהבתי את מורגן אבל נהנתי לראות אותם מפסידים כי הם במילא הם העיפו את כל שלושת האנשים שרציתי שיעופו. 9. איכס, אבל אם חייבים לבחור... הבנות. 10. חחחחחח אהבתי את השבט שהפסיד... מזל שסטף ובובילה קיבו הזדמנות 2 11. אהבתי את השבט של דני
12. הייתי בעד לה מינה אבל שבט קאסיה היה מלא במטורפים
קורטני שיין דניאל .. איך אראס אמר? "אני בברית עם מטורפים"..
13. אמממממממממ.....
קשה לי להגיד כי אני אוהב כל מה שקשור בעונה הזאת.. אבל הייתי עצוב יותר כשאנשים הלכו מהשבט של ג'ונתן קנדיס וכו' לכן אני מעדיף את שלהם 14. בעעעעעעעעעעעעעעע. אהבתי את השבט של ליסי שהיא נקודת האור היחידה בעונה מגעילה שכזו.

D e l i l a h

New member
עונה ../images/Emo58.gif

אני לא זוכרת את השמות של השבטים אז אני אגיד צבע או מי שהיה בהם.. עונה ראשונה - למען האמת אהבתי את שני השבטים.. השבט המושלם בשביל היה יכול ליהיות: קולין, דירק, רודי, ביבי [מה אני אעשה אני אוהבת אנשים זקנים שבאים להישרדות הם חמודים
] , ריצ'ארד, גרג, והשאר לא כ"כ איכפת לי עונות 2 - 3 ראיתי מזמן ואני לא זוכרת אז אני צריכהל להוריד עונות 4-9 לא ראיתי אני גם צריכה להוריד.. עונה 10 - כמובן שהשבט של טום... בגלל איאן וטום ואמ.. ההוא עם השיער השחור שנראה טוב שאני לא זוכרת את השם שלו.. אבל גם אהבתי את בובי ג'ון [
] ואת סטפני עונה 11 - אהבתי את השבט היו בו ג'אד סטפני, רייף ואלה.. שזה היה אחרי שבילבלו את השבטים עונה 12- השבט של אוסטין וניק.. למרות שגם אהבתי את ברוס, דניאל ואראס [
] מהשבט השני עונה 13 - אין שבט אחד, אהבתי אותם הכי אחרי המיזוג כי בכל שבט היו כמה שאהבתי.. הכי אהבתי את אוזי, פרווטי, קנדיס, אדם ויול עונה 14 - השבט של ארל אחרי שבילבלו את השבטים הכי אהבתי את מישל, ארל, ויאו מן עונה 15- השבט הצהוב עם ג'יימי ואריק.. אבל כעיקרון אהבתי את רוב השחקנים משני השבטים.. הכי את - אריק[
, ג'יימי, ארון, קורטני סתם כי היא מצחיקה, פרוסטי, אמנדה וטוד [טוב זה הרבה אבל אהבתי את כולם חח
]

למעלה