הסקר הכי בן יונה:!!!

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

tkz

New member
הסקר הכי בן יונה:!!!

כמה פעמים בשבוע אתה מקבל פטישים על הדלת מהשכנים? :))) או משהו כזה... זה מגניב. ואגב, השכנה שלי ניגנתי עכשיו בדיוק לא במסגרת השעות שקבענו והיא בעטה לי בדלת, ויש לה צו הרחקה - משמה - כלא!!!!!!!!! אני לא יודע מה קורה איתה. כרגע אבא שלי הזמין משטרה ומדבר איתם איזה צחוקים !! ;)

Zero Tolerance

New member
אתה הומו נשבע לך....

בלי להעליב... אישה מפגרת עוד שניה מביאה לך מכות... אני הייתי דופק לה כבר כפה לא מעניין אותי מה הגיל שלה.. ואתה שולח את אבא שלך?.. אעלק בועטת לך בדלת.... חחחחחחחחחחחחח.... סתם ת´גבר...=)

elad2002

New member
פעם אחת

קרה לי שניגנתי ופתאום בא השכן שלי (הוא זקן ומופרע) ודפק על הדלת... עם פטיש..שמעתי את זה והלכתי לבדוק,הלכתי לדלת ושמעתי אותו צועק כמו משוגע. מאז הייתה איזה תקופה של חודשיים שכל פעם שניגנתי הוא הוציא פח החוצה והתחיל לדפוק עליו,זה לא ממש עבד לו,כי כשתופפתי לא שמעתי את זה בכלל,רק כשהפסקתי לנגן שמתי לב שגם הוא מנגן (; .... (כמובן שמאז שגיליתי את זה הרביתי לנגן כשירד גשם) אבל כבר איזה שנתיים שלוש שלא שמעתי ממנו...

danezeq

Member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם לי יש שכנה משוגעת - אבל דווקא בתופים היא לא מתערבת
למזלי

איזה יופי לי...:)

השכנים שלי הם כאלה חמודים!... הם באים אלי רק כדאי לישמוע אותי מתופפת... ואם אני מתופפת אז הם לא אומרים כלום ולא עושים שום דבר.. רק יושבים בחוץ ומקשיבים לי...:)

איזה יופי לי...:)

השכנים שלי הם כאלה חמודים!... הם באים אלי רק כדאי לישמוע אותי מתופפת... ואם אני מתופפת אז הם לא אומרים כלום ולא עושים שום דבר.. רק יושבים בחוץ ומקשיבים לי...:)

Kodak997

New member
חחחחחח כיף לך...

אצלי מדי פעם הם דופקים על הקיר בשביל "לעצבן"
ובאו להתלונן איזה פעמיים, לא חמושים...

jwjwjwjw

New member
איזה יופי גם לי...

בחיים שלי השכנים שלי לא אמרו לי מילה... טוב אולי השבעה חודשים שאני מנגנת בהם עוד לא הספיקו לייאש אותם, אבל הם לא אומרים כלום.

למעלה