********הסקר היומי*********

sahr12

New member
********הסקר היומי*********

אומרים שבדרך כלל אנשים מתחתנים עם בן-ת זוג שיש בהם תכונות הפוכות.. (אוליי זה גם לא נכון בכלל) שרשרו בבקשה דוגמאות קלילות,וחביבות שבהם את-ה בדיוק ההיפך מבן-ת הזוג... לדוגמא: אישתי שתחייה תיכנס לחנות ויאמרו לה שמסטיק עולה 30 ש"ח היא תשלם ולא תגיד מילה.....חחחחחחחחחחחחח (ואח"כ תגיד לי שהם "ממש" גנבים) אני אשרוף לו תקיוסק......חחחחחחחחחח

tot15

New member
חחחחחחחח

וואללה נכון אצלנו למשל להגיד סליחה בשבילי זה כלום (גם שאני לא אשמה) אבל בשבילו זה סיפור מזה גדול אני רונטקינית ואוהבת קוצ´י מוצ´י והוא זוזי זוזי חם לי

מיכל31

New member
אתה יודע אומרים שהזמן

הופך בני זוג לדומים בתכונות וגם במראה חחחחחח אני והוא דומים ????? בחיי יש כאלו שאומרים שכן ואני אומרת מאיפה????? מאיפה???????

sahr12

New member
יקירתי.....

ביקשתי דוגמאות לא קורות חיים........חחחחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
אתה לא פוחד לקרוא לי יקירתי?

כולן מציעות לך הצעות מגונות זה בסדר... אני מתחילה מייד מתחיל להתנצל אישתי, שלא תשמע פנטומימה יאללה שיהיה, טוב דוגמא הוא תמים תמים אצלו כולם חפים מפשע עש שהוכח אחרת, אצלי הולך טוב מאוד המשפט כבדהו וחשדהו .

מיכל31

New member
מצטערת שאני לא פרובוקטיבית כמוך

את הביצועים שלי אני אוהבת הכי הכי עם בן זוגי. אבל מפרגנת לך ולו!

sahr12

New member
סליחה?????

גם לשוטרת שעצרה אותי על שיחה בלי דיבורית קראתי יקירתי....חחחחחחחחחח אין בזה כלום מלבד נימוסים... איפה ראית הצעות מגונות???? או שאת בפורום אחר....חחחחחחחח

מיכל31

New member
לא כפרות אני רק כאן

ואל תקרא לי יקירתי אפילו לא מתוך נימוס.

sahr12

New member
אני לא כפרות בשבילך.....

ואני לא שואל אותך איך לקרוא לך... לא מתאים לך?? אל תעני לי! תמיד תישארי יקירתי...אני לא משנה נימוסים אפילו לא בשבילך.. הבנת??????????אני שמח........:)

sahr12

New member
זה בסדר...את לא יכולה לעצבן אותי...

מיכל31

New member
לא כפרות אני רק כאן

ואל תקרא לי יקירתי אפילו לא מתוך נימוס.

מעניין איך זה קורה

שכל הנשים מוכנות לשלם כמה שיתבקשו ומוכנות ואוהבות לבזבז אומנם אח"כ יתלוננו ויקטרו על המחיר והגברים ......... מנסים "לחסוך" אבל מי מסוגל עליהן ?

למעלה