הסקר היומי.....

אפרסק 28

New member
הסקר היומי.....

מי נחשבים לפחות אמינים.... חברי כנסת ופוליטקאים או מנגד אנשי מכירות ומאידך.......עורכי דין....... תענו ברצינות......כל אחד ודעותיו..... מה פוליטקאים מוכרים לנו כבר שנים ומה סוכני מכירות....... ליהי..גם האוכל יגיע

מה ההבדל בין

שוטר, פושע ועורך דין ? התשובה: אין הבדל... כמעט כל בעלי המקצוע לא אמינים, אנחנו חשים את זה בקטן שמגיע החשמלאי אלינו או השרברב, ואנחנו מרגישים את זה בגדול שמתמוטט גשר או רצפת אולם חתונות. כמעט אין פוליטיקאים אמינים ולא לחינם. אני לא מאמין לאנשי מכירות. ישימו לך את פריד אל אטרש ברקע וימכרו לך לוקשים חופשי... יש עוד שקצרה היריעה מלפרט (כמו מוסכניקים למשל...) אבל בעיני - הכי פחות אמינים, מנסיון אישי לצערי, הם קבלני הבניין. מרמים אותך מהרגע הראשון... כל מי שקנה פה בית מקבלן אני מניח נתקל בתופעה הזו.

אפרסקייייייייייייייי

מה עניינים, אחי ? אז אתה פה, הא ? סחתיין, והנה גם אני מבקר. הכי פחות אמינים בעיניי אלו המוסכניקים. ולמרות שאני מבין לא קטן במכונאות אני תמיד יודע ובטוח שהם עבדו עליי... לכן אני משתדל לעשות בעצמי כמה שאפשר, זה גם כייף. ואנשי מכירות פחות אמינים מפוליטיקאים. למה אתה שואל ? אתה עושה מחקר או משהו ? חחחחחחחח

אפרסק 28

New member
יוווו.......רומנטיקן.....

אצלי הכל טוב...... אני כאן לא עושה סקרים.... בודק בשבילי...העדפות של אנשים..... הכל מעינין זה מאוד מעניין אותי

למעלה