הסקר היומי

yoshi6

New member
הסקר היומי../images/Emo72.gif

תופעה שאני נתקל בה לאחרונה. אדם שנוסע על אופנוע ביום קייצי עם מכנסיים קצרים, חולצה קצרה וכפכפים הוא: א. דביל, טיפש, חמור, טמבל וכו'. ב. חסר הבנה ומודעות מינימלית מה עלול לקרות לו גם בנפילה של 30 קמ"ש. ג. עזוב ת'בנאדם, אתה יודע איזה חום היה היום. ד. יש למישהו שקל אני צריך לבאר שבע. ה. כל התשובות נכונות.

valentino r

New member
קח שקל ותן גז, ואולי מספיק לדחוף ת'אף!! אתה

תדאג לעצמך וזהו זה.

benny1991

New member
ו. מה הסיפור שלך?! הוא מזיע בידיים ומפחד

שיחליקו לו מהברקס. או מהקלאצ'

מיקיFZR

New member
חבר אתה חופר

נהיה משעמם כאן... איפה חדווה מהמכס והחיילת ה'ינג'ית שיצילו את המצב....

kangal

New member
חדווה נחה-מה והחיילת בדרום אמריקה ../images/Emo6.gif

תתפלא חמודי, יש פה אינטרנט קפה, אבל לצערי

הבחור הנחמד שעשה לי עיניים אז בדרך לאילת כבר מזמן לא פה. שמעתי שהוא עושה ניקיונות באיזה משרד בניו-יורק. איפה, איפה הימים. איפה.

Mr BIG Biker

New member
ו. מעדיף...

להיות יותר מרוכז ולא ממוגן מאשר ממוגן ולא מרוכז בגלל חום יתר שהמעיל וכל השאר גורמים מה עדיף סיכוי יותר נמוך לתאונה או לעשות תאונה (אבל היי העיקר המיגון כן ;))

TShavit

New member
סקר שעלול להופיע בפורום מכוניות:

אדם שנוסע על אופנוע הוא: א. דביל, טיפש, חמור, טמבל וכו'. ב. חסר הבנה ומודעות מינימלית מה עלול לקרות לו גם בנפילה של 30 קמ"ש. ג. בעל יצר התאבדות. ד. אחד עוד לא נהרגו מספיק חברים שלו. ה. כל התשובות נכונות. אתה מבין את מה שאני מנסה לומר פה, או שצריך הסבר? טל

yoshi6

New member
אז למה לא ספידו וגופיית אבא מכה? הכל או כלום.

תשמע יש סיכונים בחיים, אבל יש גם סיכונים מחושבים ומיזעור הנזקים במידה וחלילה יקרו. תסכים איתי שנפילה על כביש רותח כשאתה חבול עלולה להיות מכופלת ומשולשת ללא מעיל? אפשר להתפלסף עד מחר, אבל אופנוע זה כלי מסוכן ומי שיזלזל בו יחטוף, זוהי האמונה שלי, אבל כמו שאמרתי כל אחד יעשה מה טוב לו, בכל זאת אלו החיים שלו.

TShavit

New member
אה, אופנוע זה מסוכן? וואלה?

בכל זאת פספסת את הפואנטה... אז אסביר. כמו שאתה שונא שאנשים מחוץ לתחום הדו"ג מטיפים לך להפסיק לרכב על כלי הרצח הזה, ולמה אתה לא חושב על המשפחה שלך, ושמכל אבן קטנה בכביש אפשר למות - כך תפסיק אתה להטיף. אף אחד לא מתווכח על הענין הבטיחותי כאן. אגב, כשנופלים עם עור חשוף על אספלט, הטמפרטורה של הכביש לא ממש משחקת תפקיד. טל

yoshi6

New member
לא מסכים איתך בנושא

ואני לא מטיף לאיש. אבל לשכב עם רגל שבורה בלי יכולת לזוז על אספלט בוער מאשר אספלט קר בשעת לילה מאוחרת וכל זה בעור חשוף משנה מאוד. לצערי ראיתי את זה מול העיניים. עזוב שטויות עשה מה טוב לך חבר, בהס"כ העלתי נקודה למחשבה. כפיר

TShavit

New member
לפני יומיים. למה?

נגיד את זה אחרת. בוא ובצע עבורנו ניסוי מדעי, וחזור על אותה החלקה כשאתה עם אותו ביגוד מגן של מכנסקצרכפכפיםטישירט בצהרים בשיא הקיץ ובלילה בחורף, על כביש יבש, ב-60 קמ"ש לצורך הענין. אתה חושב שיהיה הבדל מהותי בתוצאות הלא-נעימות? אני חושב שלא. טל

למעלה