הסקר היומי..

Marble Arch

New member
הסקר היומי.. ../images/Emo3.gif

ניראה שכל פעם מישהו אחר פותח אותו, אז גם לי מותר, לא?
לכמה מכם יש בוס/אחראי משמרת נוראי, כזה שלא סובלים משמרות איתו ומתפללים לפני כל משמרת שהוא לא אחראי? למי שיש- ספרו איך מתמודדים עם זה, איך זה משפיע לכם על העבודה ולמה, הו למה, אנחנו לא מחליפים עבודה?

Elanor Rigby

New member
לי לצערי הרב../images/Emo96.gif

מתמודדים... אין מה לעשות. יש בוסים שחייבים להרגיש שהם אחראיים וחשובים ומה שעושה להם את זה זה לצעוק על העובדים שלהם ולהגיד להם מה לעשות. לא תמיד אפשר לעזוב את העבודה בגלל זה, לפעמים צריכים את הכסף ואי אפשר סתם ככה לעזוב.

מותר לי

New member
בוס ../images/Emo4.gif

האמת יש לי שלש בוסים על הראש (ביטחון, מנהלה ותעסוקה) אם אחד מהם מורה לי משהו- כל השאר יכולים לקפוץ! וזה יתרון לפעמים
והבוס הנוראי הוא זה שדואג לכ"א (כ"א במסגרת התפקידים שהגדירו לו, לא כל העובדים שייכים לו), ובעשירי לחודש- משכורת... הוא זוועתי, ולמזלי אני לא צריכה להתקל בו יותר מידי והוא לא יכול לחוות דעה על העבודה שלי, על המקצועיות, וכו'... בקיצור- העורק שלי רחוק מאד מהכסא שלו! אם אני רוצה שמישהו מהבוסים יפטר אותי- אני יעדיף שזה יהיה הוא
והדבר היחיד שנשאר לי להתפלל זה שהוא לא יציע לי טרמפ לאנשהו ולא ייתקל בי בתחילת העבודה בדרך לתדריך בוקר

haych

New member
בעעעעעעעעעעעעע....

יש 2 כאלה. שתיהן רמ"שיות ואחת מהן מתפקדת בתור רכזת הדרכה. זה מגיע למצב שאנשים מחליפים משמרות כדי לא לעבוד איתן. איך מתמודדים? מכירה את המשפט "צרת רבים חצי נחמה"? אז ככה מתמודדים... מתנחמים בזה שכולם שונאים אותם, מדברים עליהם, מתמרמרים ביחד, מגבים אחד את השני... ומתפללים שאולי הבפעם באמת יש אמת בשמועה שהן עוזבות...

מותר לי

New member
אבל אצלינו היא היתה ממש חמודה ../images/Emo6.gif

חוץ מאיזה פעם אחת שהיא עצרה מסוע שלם וכמעט פינתה קהל על איזה משהו שכל בנאדם שני מביא אותו, וניסתה להסביר בשיא הרצינות למה אנחנו טועים
(כן, בואו נסגור את המסוף וזהו! למה לא!
)

haych

New member
מקסימה ממש...

בגלל זה מעיפים אותה מכל מסוף שהיא נמצאת בו...

אצלי אין כאלו

אבל הבוסים שאחראים על המשמרות מצליחים להביא אותי לקריזה לפעמים, ועכשיו אחת מהן. בשל מקרה חירום נאלצתי לבקש שיבטלו לי משמרת, והגברת אומרת לי "זה קצת מאוחר מדי". מה לעשות שיש דברים שאי אפשר לצפות? (ואגב, מדובר בהתרעה של 5 ימים, זה לא מהיום למחר). קרה גם שהיא שיבצה אותי למשמרת לילה ביום בו הודעתי לה חודש מראש שאני מוזמנת לחתונה, וגם אז היא אמרה ש"זה מאוחר מדי לשנות עכשיו", והזכרתי לה שאני הודעתי וזו היא ששיבצה אותי למרות זאת, ובסוף היא באמת ביטלה לי את המשמרת. אלו קטעים קטנים אבל מעצבנים.

tenen

New member
אצלנו אין בעיות כאלו,

אחרי שעושים את השיבוץ הראשוני מי שלא מתאימה לו המשמרת יכול לבקש מכל אחד להחליף משמרות איתו או לקחת את המשמרת שלו, ומכיוון שזה מוקד ממש גדול תמיד יהיה מי שיסכים.

RReuTT

New member
יש לי

3 אחמ"שים מנהלת אחת וביג בוס! עם כולם אני מסתדרת מצויין ואני מתה על כל אחד מהם. ואני פשוט גאה לעבוד עם אנשים כאלה. בקרוב אצלי
(בתקווה)

Marble Arch

New member
../images/Emo2.gif

לי יש אחמ"שית אחת מנהלת אחת (מדהימה) וכ-4 ביג בוסס את כולם אני מחבבת אם לא אוהבת ורק האחמשית הורסת לי את החיים

tenen

New member
אצלנו כולם נחמדים,

יש בכלל אווירה מאוד חופשית אצלנו, אני נמצא חודש בינתיים בעבודה ולא שמעתי אדם אחד ממורמר בינתיים, כלומר אנשים פורשים כי העבודה שוחקת אבל כל עוד האנשים שם לא שומעים בכלל קיטורים על הבוס או על השעות...

laife

New member
אני רק מקווה שהוא לא יהיה

אין אחמ"ש או מנהל, רק בוס שמסתובב בין הרגליים ולא נעים לדבר במסנג'ר לידו. למה לא מחילף עבודה? כי הוא נמצא פחות מחצי יום כל יום, וגם אם לא כ"כ נעים, פשוט גולשים לידו באינטרנט או מדברים במסנג'ר.

Black Star

New member
הבוס שלי

אדם לא חכם במיוחד, בלי שום ראייה מערכתית, שנגיד - אם הוא מקובע על הורדת זמני המתנה, הוא יתקבע על זה ובמקום לעזור עם טיפול שמתארך כי הוא בעייתי הוא יצרח עלינו שנסיים כבר את הטיפול. בנאדם שכשאני חולה (מה שקורה יותר מדי בזמן האחרון - ראו ערך היום) במקום לדאוג לשלומי לוחץ עליי להגיע למרות שיש לי סיקים. הרבה אנשים אצלנו, אם הם צריכים שיחת מנהל, הם משתדלים שזה לא יהיה איתו וממש מתחמקים כי הוא גרוע בשיחות שימור. מבחינתו זה או מכירה/שדרוג, או שזה כלום. שלא כמנהל הוא באמת בסדר, הוא לא בנאדם רע, והוא משתדל, אבל העובדה שהוא כ"כ לא חכם מונעת ממנו לנהל כמו שצריך. הוא מבטיח הבטחות ולא מקיים (גם לנציגים וגם ללקוחות), לא רואה את כל הצדדים של התמונה, ובאופן כללי נציגים די בורחים מהמרכז... למה אני לא מחליפה עבודה? כי הייתי אמורה לטוס לחו"ל לטיול של כמה חודשים, ודחיתי את הרעיון מסיבות אלו ואחרות, וכרגע נוח לי להישאר בבית, והתחלתי לעשות דברים שמעניינים אותי מחוץ לעבודה, אז עדיף לי להישאר במקום שאני מכירה, שמעריכים אותי בו, שאני יודעת את העבודה, ושאני מרוויחה לגמרי לא רע, מאשר לחפש עבודה חדשה שלא בטוח שתהיה יותר מעניינת/מאתגרת. קוראים לזה חוק ההתמדה, וכל עוד אני יודעת שזה זמני עד שאני אתחיל ללמוד (או אסע בקיץ) זה בסדר...

למעלה