הסקר החם שלי

zahyy

New member
מה הקשר לגעת באושר? זה שודר

בויוה? זה כמו שאת מכניסה את "השיר שלנו" המעפן

דבר ראשון../images/Emo184.gif

תלמד לשרשר!! ודבר שני- לגעת באושר, כמו כל הנובלות האחרות, היא הפקה של דרסט, כך שהיא כן קשורה

JONE BOY בת

New member
לגעת באושר הייתה הסידרה הראשונה

מבחינת הסדר הכרונולוגי של הטלנובלות הישראליות והיא שודרה בערוץ 3. ערוץ ויוה הקרין שידורים חוזרים.

superman is me

New member
תשובה לסקר

1. ברור שמיכאלה 2.משחק החיים 3. טרנובלה בע"מ 4. לחיי האהבה 5.לגעת באושר תשלחי לי את הדרוג שלך

princess inbal

New member
אוקי אז ככה...

מקום שלישי: לחיי האהבה. זאת הייתה הטלנובלה הראשונה שראיתי, ופשוט הייתי מטורפת עליה. אז נתתי לה מקום שלישי מכובד! מקום שני: מיכאלה. אין אין אין... מיכאלה זאת סידרה מצויינת!!! והשחקנים שם, בכלל אפרת, טלי, נירו. הכל היה מושלם!!! מקום ראשון: משחק החיים. לא יודעת מה איתכם, אבל משחק החיים הכי מיכר, ריגש, הצחיק, הטריף אותי! לא יודעת אם אתם זוכרים את המשפטים והיציאות של ריקי אהובתי, ואפי המאמי.... זוכרים את "החיים הם כמו אופניים, אם קל לך מידי סימן שאתה בירידה?" פשוט גאוני! ולדעתי הפרק הזה האחרון היה כל כך מרגש (בעיקר בסיום-ליה וירון) ומצחיק (אלפסי בסוף) מכל הפרקים האחרונים!!! אז זה הבחירה שלי. אבל כולם היו טובים!!! בקשר לטלנובלה בע"מ, זה רק הפרקים הראשונים אז אי אפשר לדעת...

superman is me

New member
אך הגעת?

מיכאלה זה רבה יותר מותך אז זה פי אלף יותר ממכר אבל משחק החיים באמת היה פצצה

shahar s

New member
לדעתי..

1.משחק החיים --> הטלנובלה הכי יפהה, גיא אריאלי
2.טלנובלה בע"מ 3.מיכאלה

KooCHa

New member
אמ...

לא ראיתי כמעט כלום רק את מיכאלה
ועכשיו את טלנובלה בע"מ. לפי כולם אני רואה שמיכאלה ומשחק החיים היו הכי יפים, מי אני שאתווכח? חחחח אוהבת נועה.

mary17

New member
זה לא אוביקטיבי כרגע../images/Emo41.gif

כי אנחנו לא מכירים את טלנובלה בע"מ אבל לפי ההתרשמות הראשונית שלי זה יהיה ככה משחק החיים ומיכאלה ביחד במקום הראשון ואז טלנובלה בע"מ

adam dor

New member
מיכאלה

מיכאלה מיכאלה מיכאלה מיכאלה מיכאלה מיכאלה מיכאלה מיכאלה מיכאלה מיכאלה מיכאלה מיכאלה

שלי...

אומנם לא ראינו הרבה מטלנובלה בע"מ אבל עד עכשיו... 1. מיכאלה 2. משחק החיים 3. טלנובלה בע"מ 4. לחיי האהבה 5. לגעת באושר אבל זה יכול להשתנות כמובן

במבה000

New member
המממ ../images/Emo83.gif

1.משחק החיים 2.לגעת באושר 3.לחי האהבה 4.טלנובלה בעמ 5.מיכאלה

zahyy

New member
מה הקשר?

כולם על הפנים חוץ ממיכאלה היה הכי יפההה

Sckkk

New member
בלב כבד|קוניות|

מיכאלה משחק החיים טלנובלה בע"מ (כרגע) לגעת באושר לחיי האהבה