הסקר החדש...

happyphantom

New member
הסקר החדש...

אני לא יודעת מי כתב את הסקר, אבל ההודעה הזו מכוונת אליו או אליה: לא למדת אזרחות? כשלומדים על משאל עם, לומדים שאחד החסרונות הגדולים במשאלי עם, הוא שעל השאלה להיות אובייקטיבית ולא מגמתית, ולכן יש חשיבות רבה לניסוח השאלה. אני מבינה איך יכול להווצר מצב שלאנשים רבים יהיה מה להגיד על אפשרויות ההצבעה ("ארקדי / אלג'יר / שייגעצ הם הדבר הכי טוב במוזיקה בארץ!"). אבל היי, מה זאת ההערה הזאת, "אגב, מי שמצביע פה לא מבין את משמעות רוק ישראלי"?? אני אוהבת רוק, אני אוהבת רוק ישראלי, אני אוהבת את ישראל, ואני אוהבת את השפה העברית. בעיניי, יצירה ישראלית בשפה האנגלית היא אחד הגורמים המטשטשים של השפה העברית, והתופעה הזו היא שלילית בעיניי. אף אחד לא חייב להסכים אתי. אבל למה להוסיף הערות שוליים מיותרות, מגמתיות (אני לא רוצה שיחשבו שאני לא מבינה ברוק ישראלי, למה שאצביע כאן?), ופוגעות? אולי לא הבנתי את מה שרצית לאמר, מחבר/ת סקר יקר/ה. אנא פרט/י, נמק/י והסבר/הסבירי.

N a V e

New member
היי,תקשיבי...

בתור מנהל בפורום אחר בתפוז אני יודע,שסקר הוא לרוב דרך היתולית ולא בהכרח רצינית,לעשות פה מעניין יותר.הסקר חביב מאוד והאפשרויות הממוקדות בכלל מעניינות וחלקן מצחיקות. אני לא מבין מה הבעיה עם זה שמנהל הפורום כביכול משדל אותך לא להצביע למשהו מסוים.קחי את זה בקטנה,זו רק דעתו
אגב,אני הצבעתי בגאווה ל"קהל של אביב גפן והיהודים בהופעה של שלום חנוך". ועוד אחר כך שמעתי מכל מיני מעריצים ש"הופתעו לראות ששלום חנוך עמד בקצב". אוייש נוו,ילדים

happyphantom

New member
פשוט

רציתי לדעת מה עומד מאחורי האמירה הזו (שלא נראית לי לגמרי לעניין).

exit_from_here

New member
אני הנאשם,אבל עוד לא הוכחה אשמתי.

אמממ תראי,תשמעי, יכול להיות שטעיתי,יש בהחלט מצב,הסקר הזה הוא לא תמיד אובייקטיבי,מה לעשות. פשוט הרבה אנשים פה טועים בין מוזיקה עברית למוזיקה ישראלית,רוק עברי מול ישראלי,והם מפסידים. כי יש כל כך הרבה להקות טובות ישראליות ששרות באנגלית,וכן,הרוק שלהם הוא ישראלי,כי הם ישראלים. בעצם אי אפשר להגדיר רוק ישראלי,ובעצם טעיתי,אבל זו דעתי,והסקר כבר עלה,אז לא נורא,אפשר להצביע שם,אפשר. אם פגעתי,אז אני מתנצל. שנה טובה שתהיה.

למעלה