הסקר החדש Jethro Tull

RamiSun

New member
הסקר החדש Jethro Tull

טוב, הסקרים נובחים והשיירה עוברת, ממשיכים באותו פורמט והפעם עם חליל ועל רגל אחת. כלקח מהסקר הקודם, כל מי שרוצה לבחור שיר שאינו ברשימה, שלא יבחר "אחר" מיד, אלא ישלח לי מסר בפרטי, ואני אבדוק אם להוסיף אותו לרשימה. סיכום הסקר הקודם : רוב חברי הפורום בחרו למקום הראשון המוזהב ב-Starless מדלית הכסף: 21st Century Schizoid Man ובמדלית הארד: The Court of the Crimson King מאוד קרוב הגיעו גם Fracture (שלא הופיע בסקר ) ו- Lizard.

Wind Up!

לא ברור לי למה, במשך שנים אני מנסה להבין למה השיר הזה הוא הכי טוב שלהם לטעמי ולא מצליח.... כנראה זהו כוחו של הרגל (קשה להאשים לחץ חברתי...)....

RamiSun

New member
אחלה שיר ללא ספק

אני בחרתי דווקא את The minstrel... לדעתי הוא השיר שלהם...אם מתחרה צמוד מאוד Songs from the wood

meandmeandme

New member
הבעיה היא

איך משווים בין שיר של 44 דקות לשיר של 4 דקות? אולי כדאי להוריד את Thick וPassion Play (שבמילא לא שם, למה?) מהאפשרויות ולעשות את זה סקר "שירונים" של ג'טרו או משהו.

RamiSun

New member
אני חושב

ש-A Passion Play הוא יותר אלבום קונספט מאשר יצירה אחת כמו Thick שהוא ממש בלתי ניתן להפרדה. וכן זה בעיתי.....

mobyboy

New member
דעתי

אקוולאנג האלבום הכי טוב ואם הייתי צריך לדרג את השירים אז: 1. look into the sun 2. mother goose 3. my god 4. wondering aloude 5. too old for rock n roll 6. song for jephry 7. from a debeat to an old gayster 8. acqualang 9. bouree 10. thick as a brick

giloni

New member
איזה כיף להיות במיעוט

Songs from the wood אוקיאנוס של צלילים יקי

למעלה