הסקר הוחלף....

HuGo Hell

New member
הסקר הוחלף....

לפני כמה ימים. רק רציתי לציין ^^;;;; אגב, דני, ניצי, תמי. תזכירו לי איך הולך השיר. כאילו באיזה סדר? קריש קטן. קריש גדול. סמים קלים. סמים קשים. כולם בהיי. כולם מתים. אבל חסרים דברים.. ואני לא זוכר מה הם! ;-;

prophecy girl

New member
אני לא בטוחה, אבל נראה לי ../images/Emo21.gif

שזה הולך ככה: הולכים לים כריש קטן כריש גדול כריש ענק סמים קלים סמים קשים כולם בהיי כולם מתים

Woogyman

New member
הממ, ../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

אני לא רוצה להשמע מניאק (לא שזה עוזר), וזה טוב שהחלפתם את הסקר וכל זה, אבל לא עדיף לחשוב עוד עשר דקות ולהביא סקרים עם תוכן כלשהו? שבאמת מעניין לראות את התוצאות שלהם וכל זה, ולא סתם סקרים שנועדו למלא מקום בתפריט למעלה? ורק כדי להבהיר - סקרים כאלה גם טובים, זה עדיף מכלום ומראה שהמנהלים כן משקיעים.

HuGo Hell

New member
סתם סקרן אותי לראות מה אתם חושבים

על סמים... והשיר הדיגי דיגי היה תקוע לי בראש לכן הוספתי "דיגי דיגי דיגי"

Woogyman

New member
כל עוד אין לנו ../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

מסוממים בפורום (ועד כמה שידוע לי יש כמה אלכוהוליסטים, אבל אין עדיין מסוממים), לדעתי דיי ברור מה חושבים. סתם, הסקר בסדר, לא רק עליו דיברתי (היה גם פעם סקר בנושא "כמה משעמם לכם עכשיו?", שעל כאלה סקרים אני מדבר). אם אין לכם רעיונות תגידו לי, אני בשניה שולף לכם 50 סקרים, אבל תעשו את זה קצת מעניין ואז זה גם יוכל לעורר דיונים על זה בפורום וכל זה.

Charmed Gal

New member
מי אמר שאין?../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

ואל תהיה כל כך בטוח שאתה יודע את העמדה של כולם פה לגבי סמים...

Woogyman

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

מישהו כאן אי פעם ניסה סמים? נו באמת. רוב הילדים כאן הם בסביבות גיל 15, זה לא ממש גיל שיוצאים לסמטאות אפלות למכור את הגוף שלך תמורת מנה של קוקאין (לפחות לא אצל האנשים שנמצאים כאן). אני לא אומר שהסקר הזה מיותר לגמרי, אבל יש יותר טובים.

Woogyman

New member
ו... ארר... ../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

אני לא אומר שהדיון על סמים מיותר כי הוא לא, אבל בסקרים מגניב לשים דברים על הקהילה וכל זה, במיוחד עכשיו כשיש לנו דיי הרבה מפגשים והכל. אפשר לעשות מיליון סקרים על מפגשים, על הפורום, על אנשים כאן. זה יהיה הרבה יותר קהילתי ומגניב. את הדיון על סמים אפשר בהחלט להתחיל בשרשור, אבל בתור סקר התוצאות שלו דיי ברורות (כשזה דיון זה יכול להתפתח לעוד כיוונים, כשזה סקר זה פשוט כמה אפשרויות וזהו).

Charmed Gal

New member
תתפלא...../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

כמה ילדים בני 15 עושים ומספיקים. ואני כבר מגיב גם להודעה השניה שלך: יש מלא מפגשי פורום בזמן האחרון? באמת? טוב לדעת... האחרון שלי היה לפני 4-5 חודשים.
ובכלל, אני הגבתי בלי כל קשר לסקר או לא. הסקר הזה קצת תיפשי לדעתי, אבל חפיף. והדיון? בכיף.

Woogyman

New member

בטח שיש ילדים בני 15 שעושים את זה. השאלה היא, כמה מהם כותבים כאן ויגיבו לסקר הזה? וכן, יש מפגשים, האחרון היה לפני יומיים.

Charmed Gal

New member
אני יכול להבטיח לך.../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

שיש אנשים בפורום שניסו... מבטיח. ובקשר למפגשים... המפ... נחמד לכם.

Woogyman

New member
ובכללל מקרה, ../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

גם אם אנשים ניסו, אני לא בטוח שללחוץ על אפשרות של "סמים יפים דיגי דיגי דיגי" זה מה שיפתח דיון מעניין על זה... ובכלל, זה פורום של הקהילה, אז שוב - סקרים כאלה נחמדים, אבל הכי מגניב (לדעתי לפחות) זה סקרים שעוסקים בקהילה. אבל כל עוד זה לא סקר של "כמה משעמם לכם עכשיו?", אני בסדר.

Woogyman

New member

נראה לי שאמרת את זה רק כדי להשתיק אותי, אבל אוקיי
.

Charmed Gal

New member
ממש לא.../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

מההתחלה לא הייתי בדיעה שונה משלך במיוחד... רק בקטע שבני 15 כבר ניסו הרבה.

As I Am

New member
אלכוהוליסטים? בבית ספרנו?! ../images/Emo103.gif

רוצה לספר לנו משו, סם? :O חיח.

Woogyman

New member
אם כבר, ../images/Emo110.gif

פרום דה טופ אוף מיי הד (משעמם לי), קחו כמות צנועה של הצעות לסקרים הבאים: (תחליפו מצדי כל יום) - על מה הכי הייתם רוצים לראות יותר דיונים בפורום? - מה התוכניות שלכם לחופש הגדול? - איזה סוג מפגשים הכי אהוב עליכם? - התופעה המעצבנת ביותר (לא חסרות כאלה בפורום) - הכי מתגעגעים ל... (חברים שעזבו) - הכי צריכים להיות זוג בפורום - הכי מתאר את הקהילה שלנו... (מוזרה / משוגעת / מגניבה / משעממת וכו') - הכי כיף לשמור על קשר ב... (פורום / מירק / איסיקיו / טלפון וכו') - הציטוט השווה ביותר (יש כל מיני רשימות ציטוטים מההיסטוריה שלנו) - האוכל של המפגשים (פיצה / מקדונלדס / מה עוד אוכלים שם?) - הכי כיף במפגשים... (משחקים / טלוויזיה / מחשב וכו') - המשחק למפגשים (הרחבה של הסקר הקודם) - המשחק הכי חרוש במפגשים (אפשר להעניק את זה מראש ל"עיירה") - הכי נחוץ במפגש... (כסף / אנרגיה / קול לצעקות / בקבוק לאמת או חובה / קונדומים) - הקניון הכי שווה למפגשים - כשיצלמו עלינו סרט, הוא יקרא... (שמות של סרטים וסדרות וכל זה - "מהיר ועצבני", "הכי גאים שיש" וכו') - כשאתם לא בבית, תמיד נמצא אתכם ב... (תנועה / קניון / ביצפר / כל מקום עם אוכל וכו') - את המפגש הבא עושים ב... (שמות של מקומות מסדרות שמתאימים לנו מסדרות - סאנידייל, פיטסבורג [הכי גאים שיש], סן פרנסיסקו [מכושפות] וכו') - הכי צריכ/ה לבקר בפורום... (דמויות - ספייק, פיית', בריאן [הכי גאים], פייפר וכו') - הכי כיף בפורום... (המפגשים / החברים / הריבים וכו') - יצא/ה מהארון הכי בסטייל (כל העומואים / עומואיות שלנו) - הזמן האידיאלי לגלוש בפורום... (בוקר, צהריים, ערב, לילה, אחרי הצהריים וכו') - כמה זמן ביום אתם בדרך כלל בפורום? - הכי מעצבן בתפוז ("אין לך מסרים חדשים!", "המשתמש סגר את חלון השיחה!", "חלה טעות", הפרסומות, הדפים שלא עולים וכו') - הכי צריך להיות קבוע... (האייקונים המתחלפים האהובים, שכמובן
תזכה כאן) - הכי צריך לעוף... (האייקונים שאף אחד לא משתמש בהם) - הכי אנחנו... (האייקון המאפיין את הפורום, בעיקר הפרצופים) - מצבכם ברגע זה... (שוב - הפרצופים) - הכי יגלם אותך בסרט על הפורום (שחקנים מכל מיני מקומות) - הפורום שלנו בעוד עשרים שנה... (מת / "בית אבות - חברתי" / "אברבאנל - חברתי" / "כלא נווה תרצה - חברתי" / "הבית הלבן - חברתי") - הכינוי שהלך, וטוב שכך... (כינויים ישנים של חברי הפורום שנעלמו וטוב שכך) - הכי צריכים לארגן... (מפגש גדול / היכשפות / אגרטל הזהב / פורום חדש) - הכי לא יקרה בחיים במפגש... (סם יתחייב ויבוא / צחי יגיע בזמן / יערה תדבר בלחש / אתי תגיע) - אם לא היינו מכושפות חברתי, בטח היינו (כל מיני תוכניות / סרטים / סדרות / דברים אחרים שהיינו מגיעים לפורומים שלהם) - האינפוליין הכי שווה במירק - הכי חייבים לעשות שם מפגש... (מקומות שעוד לא נפגשנו בהם) - הכי חייבים להפסיק לעשות שם מפגשים... (עזריאלי ביום שישי!!!) - השיר שהכי נכתב עלינו... - המשפט המפורסם שהכי נאמר עלינו... - הכי חייבים לראות במפגש סרט הבא... (סרטים שיצאו לאחרונה או שיוצאים בקרוב) - הסדרה שהכי כיף לראות במפגשים... - אסור לעשות במפגשים... (להדליק טלוויזיה / לשחק "עיירה" / לקבוע בעזריאלי וכו') - הכי יהיה מפורסם בעתיד (לטוב או לרע) (שמות של כמה חברי פורום בעלי פוטנציאל) - עדיין לא מאמינים ש... (אירועים שקרו בפורום ואף אחד לא האמין שיקרו - אנשים שיצאו מהארון, זוגות שנהיו וכו') - בחיים לא תתפסו מישהו מאיתנו בפורום... (פורומים של תפוז שבחיים לא נכנס אליהם בפומבי) או לחילופין, דברים ששימושיים לכם בתור מנהלים: - הכי הייתם רוצים גלריה של... - הפינה שהכי צריכה שיפוץ... - הכי טוב בפורום... - הכי רע בפורום... - צריכים יותר בפורום...

למעלה