היה לך קצת זמן פנוי, הא? סתם. זה ממש מעולה... סאחה על ההשקעה..
A Alaithlos New member 31/5/04 #20 היה לך קצת זמן פנוי, הא? ../images/Emo15.gif סתם. זה ממש מעולה... סאחה על ההשקעה..
W Woogyman New member 31/5/04 #21 יש לי יותר מדי זמן, ../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif אבל הסקרים האלה לקחו בדיוק 5 דקות, מאז שהיה לי את האתר של מכושפות למדתי לשלוף סקרים מהראש בשניה, בכל נושא.
יש לי יותר מדי זמן, ../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif אבל הסקרים האלה לקחו בדיוק 5 דקות, מאז שהיה לי את האתר של מכושפות למדתי לשלוף סקרים מהראש בשניה, בכל נושא.
A As I Am New member 1/6/04 #35 טיהי. ../images/Emo103.gif נגנב לקהילת 666 בשניות אלו. אבל רק חלק, כי יש כאלו שלא ממש מתאימים לנו, אז תהיה לכם בלעדיות. ^^
טיהי. ../images/Emo103.gif נגנב לקהילת 666 בשניות אלו. אבל רק חלק, כי יש כאלו שלא ממש מתאימים לנו, אז תהיה לכם בלעדיות. ^^
W Woogyman New member 1/6/04 #36 חופשי ../images/Emo3.gif../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif רק תני לי קרדיט. (באמת! אף פעם לא הייתה לי שורת "ותודה לסם הכוסון" בסקר! תמיד מודים לאנשים אחרים!)
חופשי ../images/Emo3.gif../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif רק תני לי קרדיט. (באמת! אף פעם לא הייתה לי שורת "ותודה לסם הכוסון" בסקר! תמיד מודים לאנשים אחרים!)
M Magical me New member 31/5/04 #22 *מסונוורת*../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif גם שולט על העולם, וגם יש לו זמן לרעיונות לסקרים? אורים שזה הזמן הכי טוב לנפוש בווגאס, אתה יודע... סתם. המפ. תודה רבה, אחלה רעיונות. נשתמש בהם בעתיד
*מסונוורת*../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif גם שולט על העולם, וגם יש לו זמן לרעיונות לסקרים? אורים שזה הזמן הכי טוב לנפוש בווגאס, אתה יודע... סתם. המפ. תודה רבה, אחלה רעיונות. נשתמש בהם בעתיד
I invAsion New member 1/6/04 #23 כלא נווה-תרצה? אני בספק.. ../images/Emo103.gif זה כלא של נשים ורק שרון מועמדת להכנס לכלא..
M Magical me New member 1/6/04 #27 והשלב השני,../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif הוא להבין שכשמישהו משתף איתך פעולה כשאתה יורד עליו, זה מאבד את קסמו. או במילים אחרות- חאלס. או לפחות תתחילו לחדש.
והשלב השני,../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif הוא להבין שכשמישהו משתף איתך פעולה כשאתה יורד עליו, זה מאבד את קסמו. או במילים אחרות- חאלס. או לפחות תתחילו לחדש.
A Alaithlos New member 1/6/04 #41 ../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif ברצינות.. קצת חומר חדש אף פעם לא הרג אפחד, רייט? אתם ממחזרים כמו טופיקים ב402...
../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif ברצינות.. קצת חומר חדש אף פעם לא הרג אפחד, רייט? אתם ממחזרים כמו טופיקים ב402...
O Ophel McNeil New member 1/6/04 #29 ../images/Emo28.gif בחיים לא תתפסו מישהו מאיתנו בפורום... גאווה צעירה. מצטערת. זה דרש.
O Ophel McNeil New member 1/6/04 #28 סמים כרבים של סם?... ../images/Emo28.gif כי היום היה לנו דיון מה היה קורה אם היה לנו יותר מסם אחד. :X
סמים כרבים של סם?... ../images/Emo28.gif כי היום היה לנו דיון מה היה קורה אם היה לנו יותר מסם אחד. :X
A As I Am New member 1/6/04 #30 ! ../images/Emo103.gif הייתי מצליחה לנשק אותו סופסוף. 0_0 ... אל תשאלו. באמת.
O Ophel McNeil New member 1/6/04 #37 יופי. תנפחי לו ת'אגו יותר. X: ../images/Emo28.gif *קופצת על השד ומנסה לדחוף אותו חזרה לבקבוק* (עכשיו שרון תשאל איפה מצאתי את השד...)
יופי. תנפחי לו ת'אגו יותר. X: ../images/Emo28.gif *קופצת על השד ומנסה לדחוף אותו חזרה לבקבוק* (עכשיו שרון תשאל איפה מצאתי את השד...)
W Woogyman New member 1/6/04 #38 ../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif את פשוט לא רוצה לראות מישהי אחרת מנשקת אותי! את חושקת בי בסתר כבר ממזמן. ואת ולין צריכות לחזור להיות חברות. זה הגורל שלכן. (אל תרביצו לי!)
../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif את פשוט לא רוצה לראות מישהי אחרת מנשקת אותי! את חושקת בי בסתר כבר ממזמן. ואת ולין צריכות לחזור להיות חברות. זה הגורל שלכן. (אל תרביצו לי!)