הסקר הוחלף

YalDaSukRaziT

New member
../images/Emo26.gifלא בטוחה

שזה המקום לדון בכמה מתאים טל לקבל את תפקיד הנגיד. חוצמזה, לא רק שלא כולם פה שוחרי חיפה והפורום אמור לתת מענה לכל השוחרים, לא כולם מכירים את אותו טל המדובר.

shimonev

New member
עוד סיבה לשנות את השם של הפורום.

"פורום שוחרי חיפה" יוני תתעורר חוץ מחיפה יש עוד אלפי שוחרים במקומות אחרים ב"ש, הולץ, צריפין, ועוד............... אתה צריך להחליף את הסקר הזה מידדדדדדדדדדדד

Sonia Culochi36

New member
חוצפה לשמה../images/Emo46.gif

אני שוחר בבאר שבע, ואני לא שם על הטל הזה מי שזה לא יהיה
שנה מייד

דעתי בנושא הסקר המעפן

תראה, יוני, אני באמת לא מבין את הסקר הזה. דבר ראשון באמת שהוא לא נותן מענה לכל השוחרים שנמצאים כאן בפורום, ובתור מנהל אני לא מצפה ממך להתעלם מקיומם של שוחרים משלוחות אחרות ואפילו מחיל שונה. דבר שני, אני חושב שכולנו הבענו את דעתנו בנושא מנגנון המשמעת, ולכן אני לא חושב שזה במקום לשים את הסקר כאן בפורום. ודבר שלישי ואחרון: סליחה
מי אנחנו שנקבע אם הוא מתאים או לא
אין לנו את הכלים בשביל לבסס דעה בנושא הנגדי משום שרובנו לא מכירים את טל וגם לא בקיאים באחריות הרבה שמוטלת עם תקפיד הנגיד. מילא אם זה היה נושא דמוקרטי לבחירת השוחרים, אז היה אולי מקום לסקר כזה, אבל משום שהמפקדים בבית הספר הם היחידים שיש להם את הכלים ואת הכוח לקבוע בנושא, הסקר ממש, אבל ממש מיותר. אם כבר הנושא כ-ל כך מרתק אותך, היית יכול לחכות כמה חודשים ולהעלות סקר של משהו כמו: "האם אתה שבע רצון מתיפקודו של טל הנגיד עד כה
" התאכזבתי.

Prince Yoni

New member
חבר'ה...

אתם מתלוננים על הסקר - תתנו רעיונות, זה מה שעלה בראש-העליתי, תנו סקר אחר אני ישנה.

shimonev

New member
רעיון טוב לסקר!!!!!!!!!

מי המדריך הכי טוב בטכני ב"ש 1.מאור 2.שירלי 3.ירון

למעלה