**הסקר האחרון**

EverMan

New member
**הסקר האחרון**

תוצאות הסקר הקודם : שהשאלה היא : מה שיטת הבחירות המועדפת עליך. 55.56% - כלל חברי המפלגה. 22.22% - שיטה משולבת כלשהי. 11.11% - אף אחת מהאופציות מהנ"ל. 11.11% - חברי מרכז בלבד. אם כל אחד יוכל להסביר למה הוא בחר במה שהוא בחר - בבקשה. הסקר החדש : מה אתה חושב על איחוד גוש השמאל למפלגה אחת ?

גרומפי

New member
הסקר החדש../images/Emo80.gif

מה הוא לפי דעתך הגיל הממוצע של מצביעי מפלגת העבודה? 1. 80 2. 72 3. 65 4. 61 בהנחה ששמעון פרס לא מצביע לעבודה בין העונים נכונה תוגרל יחידת נופש בקיסריה

EverMan

New member
מאוד בוגר , כל כך בוגר שזה פשוט

לא משעשע. עצוב מאוד שנציגי מרצ שאמורים להיות בני בריתנו במלחמה נגד הימין , הם אלו שנועצים בנו סכינים בגב בכל הזדמנות. מי ייתן ויום אחד הסכין תישמט לכם מהיד ותבינו את הטימטום שלכם.

ש@לתי

New member
נכון

וזה בא מענבר שלפני כמה ימים כינה את אנשי מרצ פאנטים. ענבר...אתה מנהל בתפוז...מי יתן ויפול האסימון שיגרום לך להבין כי ככה לא מתנהג או לא אמור להתנהג מנהל בתפוז(ע"ע ירידה לרמות אישיות וצביעות)

EverMan

New member
אביהו , בתור מנהל בתפוז הייתי מצפה

ממך לתמוך במנהל נוסף , שמעירים לכותב בנוגע לבגרות שלו ומבקשים ממנו שינהג אחרת - זה מצופה. בנוגע לכך - מותר לי להביע דעה אישית בפורום. ומה לעשות , שאנשי מרצ תוקפים תמידית את העבודה ובכך מורידה לה מנדטים שעוברים לליכוד - מה לעשות - זו בגידה בשמאל כולו. כי העבודה היא חלק מהשמאל בדיוק כמו מרצ. ואם זה מפריע לך - בבקשה תתלונן. ואל תדבר על צבועים בבקשה - מר "אני-עוזר-לללוש-תמורת-טרמפ-הביתה".

גרומפי

New member
חחחח זו האמת

מרצ?????????????????????? בגילאי 18-27 מרצ מקבלת אחוז אחד!!!!!!!!! רק הסבתות שנשארו בקיבוץ מצביעים לה מרצ את העבודה את מפלגת הסבתות שינוי זו מפלגת העתיד

EverMan

New member
אם שינוי מפלגת העתיד מצבנו

בכי רע. זה מראה שלצעירים שלנו אין דרך לחלוטין ואין להם שום מצע חברתי מדיני או ביטחוני. אלא מעדיפים להיכנס בחרדים ובכפייתם בלבד ומיעוט קטן מאוד מהם אולי גם תומך בבורגנים. דור צעיר ללא אידיאולוגיה ? כנראה.

גרומפי

New member
תלמד להפסיד בכבוד

זה מראה שהצעירים של היום רוצים אנשים ישרים בכנסת

La Gamba

New member
רק מראה שאתה טיפש

אם אתה מכליל ציבור כל כך גדול, הכללה שלך היא טיפשית, ככה רואים שאתה משינוי. בכל מקרה, שמעת על SoP? מן הסתם, נסעו לשם צעירים, ומן הסתם הם היו מרצ או עבודה. אתה מנותק מהמציאות.

גרומפי

New member
רד מהסמים ילד

מי מכליל? על פי הסקר האחרון רק 5 אחוז מגילאי 18-27 יצביע עבודה לעומת 15 אחוז שיצביעו שינוי ומה זה SOP.??????

La Gamba

New member
אהבתי

על פי הסקר האחרון. הצחקת אותי. אבל עלי להודות שלא ציפיתי ממך ליותר.

למעלה