הסקס שלנו בשלישיה .........

פאולה12

New member
הסקס שלנו בשלישיה .........

היום זה יקרה , בעלי מביא לי גבר , היום זה יקרה הפנטזיות שלנו שלי ושלו יתגשמו , אני חולמת על סקס שלא נגמר עם 2 גברים והוא חולם על גבר שידפוק אותו , היום זה יקרה ........ כולי מרוגשת אוננתי כבר פעמים באמבטיה , לא מפסיקה לחשוב על הלילה .... היום זה יקרה.
היום שלא נגמר , נגמר הערב הגיע ....... בעלי מגיע מהעבודה עולה במדרגות לקומה השניה מתבונן בי ומחייך שפתיו נוגעות בשפתי ואז הוא לוחש "את מוכנה....." כל גופי צמרמורת ... אני מוכנה ? לא מוכנה. זה כבר לא משהו שצריך לשאול אותי ..... הכוס רטוב רק מהמחשבה.... כן רוצה לצעוק מוכנה......... שותקת מחיכת ומתבוננת בו מתרחק לכיוון החדר .
שעה 9 וחצי הוא מתעורר אני כבר אוננתי לפני חצי שעה שוב , באמבטיה , ברז המים שמרביץ חזק על הדגדגן שלי גורם לי לרקוד מאושר , גמירה שמעולם לא חוויתי עם גבר , הסיפוק האמיתי מגמירה ענקית האם ארגיש כך היום עם 2 גברים , הוא הבטיח שיש לו גדול , לגבר שאיתו ניפגש .
שומעת את המים באמבטיה , לרוב לוקח לו להתקלח 7 דקות אבל עברו כבר 15 דקות ואני שומעת את המים זורמים , בטוחה שהוא מנקה היטב את פיי הטבעת שלו , יודעת היום הוא ירגיש מה זה זיון עם גבר אמיתי לא כמו שאני מזיינת אותו אם ויברטורים בגדלים שונים , זרם המים באמבטיה נסגר ואווווווו הוא מוכן.
כולי מבושמת נקיה בכל צורה רק לפני יומים הייתי שוב במרכז הלייזר שחלילה לא תהיה שערה במקום לא רצוי , טוב שבין רגלי יש מטלית לחה מבושמת כי אני ממש מרטיבה מהמחשבה , היום אקבל זין ליד בעלי והוא יקבל זין מגבר , לא יודעת מה גורם לי להרטיב יותר .......
הדלת נפתחת הוא עובר לחדר השנה , אני הולכת אחריו המגבת נופלת על הרצפה , לוקח את התחתונים ומתישב על המיטה , שניה אני אומרת וסוגרת את דלת החדר במפתח, בוא אלי אני רוצה לבדוק עם אתה מספיק נקי , הוא מתרומם מהמיטה ניגש אלי , אני מתבוננת בזין שלו , ממוצע מקרבת את פני אליו מריחה , ריח מהמם של מאסק , פותחת את הפה ומכניסה את אברו הרדום פנימה לשון משחקת עם הראש והוא רוקד לי בפה , מוצצת מעט יודעת שהוא מפחד שמא המשיך עד שיגמור , מפסיקה ... תסתובב ותתכופף אני מבקשת בלחש , הוא מבצע את מה שביקשתי בלי לומר מילה , חור פי הטבעת שלו מול פני , פותחת את התחת שלו ומריחה,,,, הריח נעים אני אומרת בלחש ומרגישה איך הוא מכווץ את הישבן , תשחרר אני אומרת ....... לשוני נוגעת חור פיי הטבעת מנסה לחדור פנימה הוא זז אני תופסת את הישבן שלו בחוזקה ,,,, לא לזוז אני רק בודקת שוב לוחשת....... הלשון שלי לא מפסיקה ללקק ולדפוק אותו בעדינות , אני לא מנסה לחדור פנימה , לשוני ממשיכה לכיוון הביצים והוא מתכופף עד שידיו נוגעות בריצפה...... אני תופסת בחוזקה את ישבנו ומוצצת את הביצים ועולה לחור למעלה, לא נוגעת בזין אבל יודעת שהוא עומד כמו טיל......
כל מה שרק רוצה מקבל ממני....... אני הגבר האישה השיפחה השולטת מה שרק הוא מבקש אבל לא יכולה לגדל זין ...... ויש לו יום הולדת וזאת בקשתו , מה יקרה אחר כך לא יודעת היום אני אראה איך הגבר שיזין אותי יזין גם אותו ....
תתלבש אני אומרת והוא מתקשה להתרומם ..... רגליו רועדות ,,,,, האם גם הוא חושש לאבד אותי .... הוא שהרצון לקיים מגע אם גבר גובר על ההגיון...........
מגיעים לרכב..... הנסיעה מתחילה ....... קבענו בחדר הארחה באחד הישובים בקרובים , ראינו אותו במחשב דיברנו המון , עשינו מין וירטואלי אחד לשני אבל לא נפגשנו פנים מול פנים, ריח הגוף חשוב לי מאוד ... מקווה שלא אתאכזב , את הזין ראיתי ... גדול, עבה ......
הגענו , שער חשמלי שנפתח תחת השם שנתנו...... הוא מחנה את הרכב , אני רועדת ולדעתי גם הוא....... הגענו לדלת ,... עומדים בחוץ מסתכלים אחד על השני , שניה עוברת והוא דופק בדלת, שומעים תזוזה בחדר, הדלת נפתחת,........... הדלת נפתחת , גבר שחום עומד אבל אני מתבוננת באיבר מינו שעומד זקוף במקום להסתכל על פניו.....
הוא מחייך אני מרגישה ורואה את גופו זז מעט בכדי שניכנס.......
אנחנו בפנים .....
אם אהבתם אשמח להמשיך ..........

giligil55

Member
המשך ...

כאן תמיד רוצים המשך...הרי לשם כך התכנסנו...

פתחת את הדלת

נכנסת
ככה תשאירי אותנו בחוץ?
לא יפה לטרוק דלת על חברים, ברור שלהמשיך

ehn1108

New member
ככה זה התחיל אצלנו

אנחנו חדשים פה
אבל בדיוק ככה זה התחיל אצלנו לפני שנה
מדליק

giligil55

Member
ברוכים הבאים

ehn1108

New member
תודה

אהבנו מאוד לקרוא

נקווה שבעלי יכתוב בקרוב

tamir2

New member
אהבתי תמשיכי

מעניין לקרוא מה חושבת האישה על בעלה נלקח על ידי גבר אחר ומענג אותו, איך היא רואה אותו כשזה נגמר, מה היא חושבת כשקצת כואב לו.
בתור אחד שהיה בצד השני ומתפוגג כשנגמר הארוע זה מעניין.

למעלה